CORINE DE FARME "Extra Gentle" - dušo želė kūnui ir plaukams du viename "Spider-Man"

Vaikiškos priemonės gali būti puikios ne tik vaikams, tačiau ir suaugusiems, ypač, jei turite jautresnę odą ir ieškote saugesnių ingredientų, švelnesnių formulių ir paprastų produktų, kurie švelniai, nesausindami nuplautų kūno odą ar plaukus. Šį kart jums pasakoju apie vaikišką dušo želė iš Corine de Farme. Šį kūno prausiklį išsirinko mano sūnus, užprotestavęs prieš visus prausiklius su kūdikių paveikslėliais - jis nebe kūdikis, tad šį kart rinkosi pats. Žinoma, pasižiūrėjęs į paveiksliuką bei pasirinkęs pakuotę su mėgstamu filmukų personažu. Šis kūno prausiklis yra tinkamas naudoti ir kaip plaukų šampūnas, tad kviečiu trumpai nuomonei apie priemonę po ilgoko bandymų laikotarpio.


Produktas: CORINE DE FARME "Extra Gentle" - dušo želė kūnui ir plaukams du viename "Spider-Man"
Gamintojas: "Laboratoires Sarbec" Pagaminta Prancūzija
Paskirtis: prausti plaukus ir kūno odą
Tinkamas tipas: jautriai odai
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: nesandari pakuotė
Tūris: 250 ml
Kaina: 3,69 Eur
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Itin švelni dušo želė kūnui ir plaukams du viename: 95% natūralios kilmės sudedamųjų dalių. Formulė sukurta prižiūrint farmacininkams, išbandyta prižiūrint dermatologams. Nedirgina akių.
Naudojimas: nedidelį kiekį dušo želės tepkite ant drėgnos odos bei plaukų, kol susidarys putos. Po to nuplaukite vandeniu.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Polyquaternium-22, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.
95% natūralios kilmės sudedamųjų medžiagų


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pradėti nuo priemonės pakuotės: plastikinis baltas buteliukas su mėlynu dangteliu neatrodo labai išsiskiriantis iš kitų. Vaiko žvilgsnį be abejonės patraukė žmogaus - voro paveiksliukas. Man pakuotė pasirodė didesnė, nei jai reikia būti - iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad buteliuke daugiau priemonės, bet iš tiesų pakuotė standartinė, 250 ml talpos. Atsidaro paprastai, naudojasi lengvai, tačiau bėda yra dangtelis. Net pro uždarytą dangtelį priemonė prateka lauk! Pakanka paversti buteliuką ir produktas po truputį veržiasi lauk - kažkokiais būdais pribėgo į vonios spintelę... ne pats maloniausias dalykas, tačiau tokius aspektus gera žinoti, mat su tokia nesandaria pakuote niekuomet negalėčiau keliauti ir jos neimčiau kartu su savimi.

Kūno prausiklio sudėtis visai nebloga, nors turiu atkreipti dėmesį, jog čia yra SLS, kurie ilgesnio naudojimo eigoje gali sausinti kūno odą. Ar dėl sudėtyje esančio glicerino ar dėl ingredientų sąveikos ir procentinių dalių, aš nepastebėjau, jokio vaiko odos sausumo, tad visai džiaugiuosi ir per daug nesigriaužiu. Sudėtyje yra antistatiko plaukams, tad produktas kartu saugo nuo elektrinimosi. Džiaugiuosi, kad gamintojas nenaudojo papildomų kvapiųjų medžiagų, išvengdamas papildomų potencialių alergenų. Ir visgi, priemonė kvepia - rimtai, švelniu, maloniu kosmetiniu aromatu. Nežinau kokiais būdais, tačiau kvepia!

Kūno prausiklio ir šampūno konsistencija gelinė, tirštesnė nei vidutinė, tad pastebėjome, kad produkto reikia kiek mažiau nei kitų priemonių. Prausiklis gerai suputoja, švelniai ir švariai prausia tiek kūno odą, tiek plaukus. Plaukams šį produktą naudojome itin retai - pastebėjau, kad tirštesnės konsistencijos putas tenka ilgiau nei esame įpratę skalauti iš plaukų, o ir plaukams turime atskirą buteliuką.

Man regis šios kompanijos priemones bandome pirmą kartą - nesu bandžiusi nei prausiklių, nei šampūnų, nei kitų siūlomų gaminių. Naudodami vaikišką prausiklį susidarėme labai gerą nuomonę - gamintojas saugiai rinko ingredientus priemonės sudėčiai, produktas švelniai ir švariai prausia, yra labai skalsus ir visai nebrangus. Manau būtinai kartosime, o ir aš norėčiau pasidairyti į suaugusiems skirtų gaminių asortimentą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Praeitą vasarą naudojau Corine de Farme dušo želę su spanguolėmis, bet lyg dabar nebematau elektroninėje Camelia parduotuvėje būtent šios, tai įspūdžiai tikrai buvo labai neblogi. Nesausino (aš vasarą rečiau naudoju kūno losjonus ir nejaučiau nemalonaus tempimo), maloniai kvepėjo, bet taip pat kaip ir šioje priemonėje yra to SLS. Vien dėl to dviprasmiški jausmai, mes juk tokie prigąsdinti dėl to SLS...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manau, kad SLS daugumoje atvejų tiesiog tapo demonizuotas, kaip ir parabenai. mums patinka išsirinkti blogiukus kosmetikoje, tačiau net ir puikiai skaitant sudėtį negalima nuspėti proporcijų ir jų sąveikos vienas su kitu.
      SLS tikrai gali sausinti odą, jei jo sudėtyje daug, jei sudėtyje nėra odą kondicionuojančių ingredientų, tačiau jei šalia yra odą drėkinantys, minkštinantys ingredientai, jei jų pakankamas procentas, SLS sudėtyje galime ir nejausti ant odos.

      Panaikinti

Rašyti komentarą