#92/2022 Kovo mėnesį baigiau.

Mėnesio pradžioje noriu suskaičiuoti viščiukus - priemones, kurias baigiau per praėjusį mėnesį ir susidėlioti galutines nuomones bei pažymėti ką kartočiau ir prie ko niekada nebegrįžčiau. Tiesą sakant nesenai teko ieškoti vienos priemones ir tik dabar suprantu, kaip blogo įrašai man padeda - atkapsčiau kelis atsiliepimus iš 2017 metų ir... nusprendžiau nepirkti - jei nepatiko tada, nemanau, kad patiks dabar. Mano odos tipas nepakito, tad ir kartoti nepatikusių priemonių neverta. Na ir po to įšokau į triušio olą - panaršiau po senesnius produktus, pasižiūrėjau kaip keitėsi pirkimo įpročiai per kelis metus, ką naudojau anksčiau. Jau pamiršau, ką esu išbandžiusi, naudojusi, tad labai džiaugiuosi šia platforma - tarsi nuosava biblioteka, kurioje pritrūkus informacijos galiu neretai surasti tai, ko ieškau ir ką jau spėjau pamiršti. Ir šiandien man labai įdomu - ar jūs skaitote senesnius tinklaraščių įrašus? Ko ieškote? Ar jums senesni įrašai nepraranda aktualumo?


Kūnui

Nė trupučio nesužavėjo - nežinau, kodėl merginos prieš kelis metus per visus forumus gyrė? Nieko neprarasite, jei nenusipirksite. Kvapas per silpnas atpalaidavimui, druska nėra nepriekaištingos kokybės, mat ištirpus palieka truputį žvyriuko. Hmm... visiška vidutinybė - būna geriau, pigiau, daugiau.
Nekartosiu.

Kažkoks nesusipratimas buteliuke - mineralinis aliejus, kuris nevalo odos, nedrėkina, apsunkina ir nusiplauna tik su kitu prausikliu. Taip ir nesupratau koks šio produkto tikslas? Atrodo, kad gamintojas sukūrė produktą, nes vieno trūko iki pilnos linijos? Dar niekad neteko naudoti priemonės, kuri netinka visiškai niekam. Na, iki šiol.
Žinutė sau - niekada nekartoti.

O šitas kaip nemaloniai smirdėjo... ir per stipriai... Jei kremą užuodi iki kito dušo - nieko gero. Tiesiog erzino kvapas ir efektas nebuvo pakankamas. Sakyčiau patiko tik greitas susigėrimas ir švelnumas odai. Viskas. Tikrai nevertas dėmesio produktas. Ir kompanija - per daug intensyvūs kvapai, per mažai dėmesio efektui ir sudėtinėms dalims. Nekartosiu.

Įdomus kvapas, neįprastas ir sudėtis ne pati geriausia. Galiausiai, tai nėra tikras šveitiklis, jis per silpnas odai, labiau tinkamas naudoti kaip dušo želė, nei šveitiklis. Sunaudojau, bet didelio įspūdžio nepaliko - mieliau naudočiau įprastas želė arba normalius kūno šveitiklius.
Konkrečiai šio nekartočiau.

Plaukams

Pigi priemonė, kuri gerai putoja, švariai plauna, maloniai kvepia, nesuvelia plaukų ir nesausina galvos odos. Ko daugiau galima norėti iš šampūno? Man patiko - paprasta, nebrangi ir efektyvi priemonė galvos odos ir plaukų nešvarumams šalinti.
Kartočiau.

Priemonė, kuri plaukus padaro lyg po grožio salono - suteikia paklusnumo, minkštumo, blizgesio, švelnumo. Veikia akimirksniu ir kas kartą - nepriekaištingai. Visgi, maksimaliam efektui rekomenduočiau naudoti su plaukų džiovintuvu.
Nepaprastai patiko, tad mielai pakartočiau.

Veidui

Alkoholis priemonės sudėtyje nėra gerai, ypač, kai turime 3 ingredientus. Tiesa ta, kad priemonė sudirgino ir išsausino odą. 
NE-KAR-TO-TI. Ir ne tik šio produkto - Botanikos gaminiai man nepatinka ir netinka.

Nors pridėjau veido priežiūroje, tačiau produktą retai naudojau kaip veido toniką. Beveik visą jį naudojau kaip veido dulksną ant makiažo. Labai dailiai suliedavo makiažą, suteikdavo natūralumo bei sveiko spindesio. 
Labai patiko, kartočiau.

Nors gamintojas žadėjo drėkinantį efektą, tačiau kaukė yra tik valomoji ir visiškai nedrėkina odos. Priemonė pigi, valomasis efektas labai geras, bet man kiek per stiprus - aš naudojau tik nosies srities inkštiriukams ir nešvarumams išvalyti. Rekomenduočiau riebesnės odos savininkėms. 
Kartočiau tiems atvejams, kai reikia intensyvaus valymo, bet tik tam tikroms zonoms - jokiais būdais ne visai veido odai.

Veido kaukė tik suteikė odai švelnumo pojūtį. Greičiausiai supratote, kad aš tikėjausi daugiau. O iš esmės, jei trumpai - kaukė mane erzino. Blizgučiai nemaloniai jautėsi ant odos ir labai sunkiai nusiplovė - dalis blizgučių manau taip ir liko veido porose...
Kam reikalinga tokia priemonė? Nesąmonė - nekartočiau.

MĖGINYS.
Pirmoji pagalba mano išsausėjusiai odai buvo šis naktinis kremas - kaukė, labai džiaugiausi efektu, patiko gaivinantis, drėkinantis pojūtis, dingęs niežėjimo nuo sausumo jausmas. Jau galvojau pirkti, tačiau... sudėtyje yra denatūruoto alkoholio, tad ilgiau naudojant gali pažeisti odos barjerą, sausinti ir dirginti. Dėl šios priežasties apsisprendžiau nepirkti pilno dydžio.

MĖGINYS.
Aš šio mėginio taip ir nebaigiau - pabandyti pakako vieno karto - taip, suteikia švelnumo, taip atrodo, kad paakiai šviesesni ir skaistesni. Tačiau... viskas dėl sudėtyje esančio žėručio ir silikono. O teflonas ir denatūruotas alkoholis galutinai pribaigė... 
Nekartočiau. Nė už ką.

MĖGINYS.
Greit susigeria, drėkina, suteikia skaistumo ir švelnumo, tačiau ir čia padėtis su ingredientais panaši: turime žėručio, kuris suteiks to sveiko spindesio efektą ir turime alkoholio, kuris ilgalaikėje perspektyvoje gali sausinti odą.
Dėl šios priežasties pilno dydžio pakuotės nepirkčiau.

MĖGINYS.
Tos pačios problemos, apie kurias kalbėjau anksčiau - žėrutis veido kreme ir daug denatūruoto alkoholio. Aš negalėčiau ilgesnį laiką šio kremo naudoti - oda verktų ir maldautų pagalbos. Nebaigiau ir šio mėginio - likučius sutepiau rankoms. Pilno dydžio pirkti nežadu - su Biotherm man nepakeliui.

Rankoms

Puikus kainos ir kokybės santykis: prausia, nesausina ir visai maloniai kvepia. Gal tik reiktų pabambėti dėl SLS ir kelių nesaugių ingredientų, tačiau nebambėsiu - manau šias litrines Margaritos muilo pakuotes verta pirkti.
Kartosiu.

Skirtos viskam, išskyrus veido odą. Man patinka savaitės pabaigoje nusivalyti rankinę,  piniginę, kasdien - telefonų ekranus ar tiesiog rankas, kai dezinfekcinio skysčio neturiu šalia. Maloniai kvepėjo, veikė puikiai. Sunaudojau, tačiau nemanau, kad iš kart pirksiu pakaitalą - stengiuosi labai apriboti drėgnų servetėlių pirkimą.

Puikus efektas, nepriekaištinga sudėtis, geras pojūtis atsikėlus ryte matyti atsinaujinusią, lygesnę, pamaitintą rankų odą. Viskas čia puiku, jei ne kvapas... nuo pat pradžių negalėjau pakęsti priemonės kvapo, tad vien dėl šio aspekto negalėčiau kartoti. Jis tiesiog erzino mano uoslę. Keista, kad toks mažas dalykas, kaip erzinantis kvapas, gali nusverti kitus puikius priemonės aspektus.


Puikiai valė, neerzino dantenų, palaikė dantų baltumą, galiausiai ir dantys po valymo buvo maloniai slidūs, kas man asocijuojasi su švaros pojūčiu. Tačiau naudojant vaisines pastas jos atsibosta, lyg ir norisi daugiau gaivos pojūčio, lyg ir stipresnio putojimo pritrūksta - greičiausiai tiesiog atsibosta.
Kartočiau, bet ne iš kart po šios - reikia pertraukos nuo vaisinių pastų.

19. TARDYFERON pailginto atpalaidavimo geležies tabletės, 30 tabl.
Ir paskutinis mėnuo, kai turėčiau gerti geležį, tik aišku, reiktų pasidaryti tyrimus, kad įsitikinti ar pilnai atsistatė rodikliai. Mano nuomone ši geležis, jei vertinant tik tabletes, yra viena patikimiausių ir stipriausių.

Dekoratyvinė kosmetika

Efektyvus, geras šveitiklis, jei prieš tai pašildau ant rankų odos ir tik tuomet dengiu ant lūpų. Šveičia stipriai, suteikia lūpoms švelnumo ir kvepia dieviškai maloniai. Jei tai nebūtų rusiška kosmetika - rekomenduočiau ir pati kartočiau. Deja, dabar ieškosime kito ne mažiau veiksmingo, lengvai prieinamo ir nebrangaus varianto.

Labai gaila, kad šis balzamas - pieštukas su spalva baigėsi. Nors to reikėjo tikėtis - mano turimoje mini pakuotėje priemonės visai nedaug, o naudojau dažnokai. Patiko, kad maloniai jaučiasi ant lūpų odos, suteikia švelnią spalvą - kasdienis, patogus, geras balzamas/ dažai, kuriuos rekomenduočiau ir pati visai norėčiau pakartoti.

Pabaigti nagų laką yra beveik neįmanoma, ir visgi - stebuklų būna. Šią pabaigiau beveik iki pat galo, liko tik mažytis lašiukas, kurio nepavyksta iškrapštyti lauk, o ir priemonė kiek patirštėjo, tad nebepatogu naudoti. Spalva man labai patiko - šios serijos nagų lakai lengvai dengiasi, ilgai laikosi, gerai atrodo. 204 - puikiai pigmentuotas, tad pakakdavo ir vieno sluoksnio.
Mielai pakartočiau - puiki spalva. Paspaudus ant nuorodos pamatysite labai seną įrašą ir.. kaip atrodo ant mano nagų.
----------------------------------------
Viskas, ištuštinau visą baigtų priemonių krepšelį. Sakyčiau šis mėnuo man vidutinis: pabaigtų produktų ne per daugiausiai. Spėju, kad ateinantis mėnuo bus daug turtingesnis baigtų pakuočių kiekiu. Bet, pažiūrėsime eigoje. 
O koks buvo jūsų kovas? Gal pavyko baigti senai naudojamą produktą? 
O gal kažką baigus labai gaila ir norisi nusipirkti iš kart dar vieną? 
Pakalbame?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Iš mano pabaigtukų beveik viskas rusiška kosmetika, tad ir neverta dalintis įspūdžiais... Dar sunaudojau vandini nutri dušo želę su bijūnais - na, visai nieko, nebloga. Bet nekartosiu, nes pvz., green feels dušo želė su graikiniais riešutais patiko labiau. O ir kitas dušo želes išbandyti smalsu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na taip, dauguma baiginėja dabar rusiškos kosmetikos likučius.
      Man Vandini labai faini rankų kremai - lengvučiai ir efektas puikus. :)

      Panaikinti
    2. Taip, neblogas rankų kremas - tik kvapas man šiek tiek per intensyvus (kažkaip pastaruoju metu labiau vertinu priemones be kvapo). Dar liko išbandyti šios serijos (su bijūnais) kūno kremą, kurį irgi buvau gavusi dovanų.

      Panaikinti
  2. O man pastebėjau, kad Margaritos muilai labai sausina rankas...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties dauguma skystų muilų po nuolatinio naudojimo sausina. Aš asmeniškai mėgstu pakaitalioti su įprastu muilu ir nenaudoti nuolat. O ir šiaip kuris laikas gyvenome be skysto muilo, bet vaikui su šitokiu lengviau.

      Panaikinti
  3. Iš kitų esu girdėjusi, kad skysti muilai ir taip sausina rankas.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą