KINSTYLE Potion Cream texturizing treatment for styling and hair care "2 Medium" - tekstūros suteikiantis plaukų kremas vidutinio stiprumo fiksavimo

Nesu plaukų priežiūros priemonių ekspertė, nelabai daug ir domiuosi, dar mažiau žinau apie įvairias plaukų formavimo priemones. Tačiau labai mėgstu įvairius purškiamus kondicionierius, o paauglystėje iš ties daug testavau su įvairiomis želė, lakais, putomis ir kremais, ir visgi prabėgo labai daug laiko. Šiuo metu mano plaukų priežiūra labai minimalistinė, tik tai, ko labiausiai reikia plaukui. 

Kin Cosmetics linijos Kinstyle kremą radau Eurokos advento kalendoriuje ir kuris laikas nedrįsau jo bandyti, mat nežinojau ko tikėtis ir šiek tiek prisibijojau nesugebėsianti suvaldyti kitokios tekstūros plaukų formavimo priemonę, tačiau pabandžiusi negalėjau patikėti, kaip čia viskas paprastas, efektyvu, o pats kremas labai veiksmingas ir kokybiškas.


Produktas: KINSTYLE Potion Cream texturizing treatment for styling and hair care "2 Medium" - tekstūros suteikiantis plaukų kremas vidutinio stiprumo fiksavimo
Gamintojas: "KIN Cosmetics". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: suteikti plaukams gyvybingumo, spindesio, užfiksuoti plaukus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: mano pakuotė 30 ml. Įsigyti galima 150 ml pakuotėje
Kaina: apie 10,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Atraskite magišką kremą plaukams. Tekstūros suteikiantis kremas- gelis, kuris puoselėja plaukus ir suteikia fiksavimą.
Suteikia plaukams gyvybingumo, apimties, kontroliuoja sruogas, suteikia spindesio.
Naudojimas: į delną įpurškite 2 - 3 paspaudimus. Padenkite ant drėgnų plaukų per visą jų ilgį. Išdžiovinkite džiovintuvu ir suformuokite norimą šukuoseną.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Lyg ir pripratome, kad advento kalendoriuose pilno dydžio pakuočių būna labai retai,  tad nestebina, kad turiu tik nedidelę, 30 ml tūbelę, užsuktą paprastu plastikiniu dangteliu. Pilno dydžio pakuotė atrodo ženkliai patogesnė, nors net neįsivaizduoju, kaip dozuojamas kremas - gal pompos pagalba? Net ir su savo miniuku naudojant neturėjau jokių problemų - minkštas plastikas padeda nepaprastai lengvai kontroliuoti išspaudžiamos priemonės kiekį. O ir dizainas atrodo visiškai taip pat, kaip ir pilno dydžio pakuotės - šilto rudo atspalvio su baltais užrašais. Lyg ir nieko labai įmantraus, tačiau akims vaizdas patrauklus.


Kvapas yra vienas tų nepaprastų aspektų. Plaukų priežiūros priemonės man turi kvepėti ir man labai patinka, kai kvepia maloniai. Priemonės kvapas saldus ir primena valgomą, gardų desertą - visai malonu, kai plaukai po naudojimo kvepia taip gardžiai, kad bemaž juos norisi valgyti.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo kreminė, bet iš ties produktas yra kažkas tarpinio tarp kremo ir gelio. Liečiant jaučiasi priemonės kremiškumas, tačiau turi geliams būdingo tąsumo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, PVP, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Methyl Gluceth-20, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Amodimethicone, Butylene Glycol, Sodium Salicylate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Behentrimonium Chloride, PPG-15 Stearyl Ether, Polyquaternium-68, Hydroxypropyl Guar, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, CI 19140, CI 17200, Parfum

Netestuota su gyvūnais
Tinka veganams


Poveikis. Nedidelis kremo kiekis lengvai pasidengia ant plaukų, tačiau tam, kad priemonė iš ties suveiktų, po jos tiesiog būtina džiovintu džiovintuvu. Karštis suaktyvina produkto veikimą. Ir, o Dievai.... tekstūros suteikiantis kremas ne išpučia plaukus, ne itin paryškina natūralią tekstūrą - greičiausiai tai man nepatiktų. Ne, produktas stebuklingai suteikia plaukams paklusnumo, daug žvilgesio, minkštumo, glotnumo, lygumo - jaučiuosi lyg po grožio salono. Rimtai, nepamenu, kada kremas ar kuri kita nenuplaunama priemonė suteiktų tokį nepakartojamą, intensyvų ir aiškiai matomą efektą. Na gerai, pamenu, bet po anos dar reikėjo kruopščiai tiesinti, o su šia viskas labai labai paprastas! O jau kaip maloniai plaukai kvepia! Aš įsimylėjau plaukų priemonę!

Bėda ta, kad šiuo metu šio kremo nerandu Eurokos parduotuvėje, bet turiu įtarimą, kad jų atstovai kartais skaito tinklaraštį, nes išsakytos mintys dažnai tampa kūnu Eurokos asortimente. Tad... Eurokos atstovai - sugrąžinkite šitą kremą į asortimentą - būtinai pirksiu ir jums parekomenduosiu. Tokio puikaus efekto, išgaunamo tokiu lengvu būdu dar reikia gerai paieškoti. Sužavėta ir su viltimi tikiuosi įsigyti pilną produkto pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man taip pat labai patiko ši priemonė, dar pabandysiu su džiovintuvu efektą. Taigi jau dvi pirkėjos tikrai būtų :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą