ORGANIC SHOP Body Desserts Instant Renewal "Mango Sugar Sorbet" - atnaujinantis kūno šveitiklis "Mango cukrinis šerbetas"

Kūno priežiūrai anksčiau naudojau beprotiškai daug įvairių priemonių - vien kūnui turėjau kelis specializuotus šveitiklius: rankoms, pėdoms ir dar kūnui, bet tiesa ta, kad tiek daug visko nereikia, ar ne? Visiškai pakanka vieno universalaus šveitiklio ir nereikia tų milijono buteliukų ekspozicijos vonios kambaryje. Šį kart pas mane vonioje jau senokai įsigytas Organic shop šveitiklis, kurio pakuotėje nedideli likučiai, tad labai noriu bloge palikti įrašą bei savo nuomonę.


Produktas: ORGANIC SHOP Body Desserts Instant Renewal "Mango Sugar Sorbet" - atnaujinantis kūno šveitiklis "Mango cukrinis šerbetas"
Gamintojas: "EuroBio Lab" OU. Pagaminta Estijoje
Paskirtis: pašalinti negyvas kūno odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nuostabus kvapas
Labiausiai nepatiko: nepastebėjau jokių trūkumų, gal tik bėda, kad pastaruoju metu šių šveitiklių nebematau parduotuvėse - kaip reikės kartoti?
Tūris: 450 ml
Kaina: 8,49 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, kosmetine.eu, Elevita

Ką žada gamintojas: Praturtintas mango sviestu, vynuogių sėklų, abrikosų, laimų aliejais. Skatina odos regeneraciją, tonizuoja odą, minkština ir daro švytinčia.
Naudojimas: lengvai masažuojant paskirstyti ant drėgnos odos, nuplauti vandeniu.


Pakuotė. Didžiulis, skaidraus plastiko, platėjantis indelis su užsuktu juodu plastikiniu dangteliu. Indelio forma labai primena didelio jogurto indelį, o ir ant plastiko pakuotės esanti etiketė kelia galvoje asociacijas su desertais. Ryškios spalvos, tropinių vaisių paveikslėliai ir net keliose vietose užrašai kad 'nevalgoma' tik sustiprina tą asociaciją su kažkuo valgomu ir labai gardžiu.

Kvapas tiesiog fantastiškas! Stipriai, intensyviai kvepia mangų vaisiais ir tas kvapas toks malonus, toks gardus, kad... iš ties norisi vaisinio deserto. Kvepia taip skaniai, kad norisi suvalgyti! 

Konsistencija tiršta masė su stambiomis cukraus dalelėmis.


Sudėtis: Sucrose, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Milk Powder, Prassica Alba Seed Powder, Kaolin, Cocamidopropyl Betaine, Tocopheryl Acetate, Mangifera Indica Seed Butter, Citrus Aurantifolia Oil, Citus Aurantifolia Fruit Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Pinus Siberica Shell Powder, Papaver Somniferum Seed, Parfum, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, CI 16255, CI 19140.


Poveikis. Kūno šveitiklio sudėtis visai nebloga - geltonuoja tik kvapų ingredientai ir konservantai, tad per daug šiuo atveju nesuku galvos. Tiršto šveitiklio reikia visai nedaug, kad nušveisti kūną. Priemonė, masažuojama ant odos suputoja, net ir nespaudžiant efektyviai šveičia, o jei truputį paspaudus - lengvai įveikia ir suragėjusią odą.

Iš ties šveitimas efektyvus ir lengvas su šiuo produktu, greičiausiai dėl stambių šveičiamųjų dalelių labai greit pasiekiamas itin švelnios, lygios ir skaistesnės odos efektas. O dar tas dieviškas mangų aromatas.... Man regis kiekvienai mūsų procedūra su gero aromato produktu ženkliai malonesnė, aplanko intensyvesnės, geresnės emocijos.

Priemonė ant odos nepalieka nemalonaus riebaliuko, veikia nepriekaištingai, odai suteikia švelnų vaisinį aromatą, sudėtis man tinka, kaina nedidelė - fantastiškas! Tiek efektas, tiek visi kiti aspektai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš turiu du kūno kremus ar suflė iš šios kosmetikos, vienas su mandarinais, kitas su migdolais medumi. Kokie jie nuostabūs, tik jau neberandu jų pirkti, o liko vos vos... Jų ir kaina labai gera ir kokybiški, ir kiekis tik tepk :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šniukštinėjau šiandien internete ir šios serijos "Body Desserts" priemonių galima įsigyti notino ir minimaxi :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą