CAFE MIMI Fizz Bath Bomb "Lavander & Peach" - šnypščiantis kvapnus vonios burbulas "Levanda ir persikas"

Pamoka išmokta - niekada nepirkti vonios burbulų ir juos laikyti ilgiau nei porą mėnesių, nes... kad ir kaip ten būtų, kad ir supakuotas produktas, tačiau kvapas per laiką tiesiog išblėsta, ypač kai laikai ilgesnį laiką ir neapsaugai papildomai. Ir nepaisant to, kad galiojimo data dar net nesiruošia baigti - kvapas išgaruoja. Galbūt padėtų laikymas sandarioje dėžutėje? Nebandžiau, bet... daugiau nesiruošiu nusipirktų vonios burbulų laikyti ilgiau nei mėnesį - tiesiog neverta. Na ir ta proga, kad jau prakalbome apie vonios burbulus, noriu sunaudoti paskutinį šiuo metu turimą ir su jumis pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: CAFE MIMI Fizz Bath Bomb "Lavander & Peach" - šnypščiantis kvapnus vonios burbulas "Levanda ir persikas"
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 120 g
Kaina: 1,49 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita, Eurokos

Ką žada gamintojas: Vandenyje tirpstantis vonios burbulas - tai puikus būdas pailsėti ir pajusti malonumą po varginančios dienos. Praturtintas persikų ir levandų aliejais. Vonios procedūros palepins jūsų kūną ir sielą, tonizuoja ir minkština odą, padeda atsipalaiduoti.
Naudojimas: Įmeskite burbulą į šiltą vandenį, palaukite, kol visiškai ištirps, 10 minučių pagulėkite 37-38°С temperatūros vandenyje.


Pakuotė. Kaip ir daugumos burbulų - produktas apvilktas skaidraus plastiko plėvele su lipduku - etikete ant kurios visa reikalinga burbulo informacija. Pasirodo plastikinė pakuotė nėra pajėgi apsaugoti priemonę ilgalaikėje perspektyvoje - nors burbulas galioja dar labai ilgai, tačiau pro plastiko sieneles kvapas iš ties blėsta.

Kvapas. Tad nenuostabu, kad šiai dienai priemonės aromatas gerokai priblėsęs. Pamenu, kai pirkau šį burbulą kvepėjo kažkuo panašiu į levandų aromatą, jaučiamą ir per pakuotę. Išardžius burbulą levandų kvapo beveik nelikę, jis labai silpnas, vos jaučiamas.

Konsistencija milteliai, suformuoti į kieto burbulo formą. Tiesa šiuo atveju milteliai man pasirodė sausesni nei įprastai, mat ardant iš pakuotės priemonė kiek trupėjo. Ant burbulo dar turime stambesnės tekstūros daleles, kurios vandeniui suteikia spalvą.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Prunus Persica Kernel Oil, Aqua, Perfume, Lavandula Angustifolia Essential Oil, CI 77015, CI 77510.


Poveikis. Įmetus į vandenį burbulas labai greit suputoja ir per keliasdešimt sekundžių ištirpsta vandenyje. Spalvotos dalelės ant burbulo vandenį nudažo švelniai rožine spalva, tačiau kol vonia prisipildo, tos spalvos beveik nelieka, o  ir pamaišyti vandenį tenka, mat kažkokiu būdu spalvos gabalėliai bando nusėsti ant vonios kraštų. 

Aš labai tikėjausi, kad kvapas kažkokiu stebuklingu būdu suintensyvės, kad pajausiu ryškesnes levandų natas, tačiau taip nenutiko, atvirkščiai, kvapas dar labiau prislopo (kaip visuomet) ir mano uoslė jautėsi nusivylusi. 


Man visai patiko gera, minimali vonios burbulo sudėtis. Priemonėje galima rasti persikų kauliukų aliejaus, kuris vandeniui suteikia šiokio tokio riebumo ir visgi, net jei ir nusėda ant odos (greičiausiai kažkiek nusėda), aš jo nejaučiu, jis manęs neerzina. Tačiau turiu paminėti, kad po vonios kūną visuomet papildomai nuprausiu su dušo želė. Sakyčiau neblogas dalykas, bet kitą kart burbulus ketinu tik nusipirkusi naudoti, o ne laukti pusmetį ir paskui dejuoti dėl beveik nebejaučiamo aromato. Arba nebepirkti iš viso - man daug labiau patinka vonios putos, galiausiai net ir kvapni vonios druska šiuo metu mėgstama labiau nei va tokie burbuliukai.
O jums? Ką vonioje mėgstate naudoti labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai