MARGARITA šampūnas pažeistiems plaukams su kolagenu ir ricinos aliejumi

Aš labai džiaugiuosi lietuviška kosmetika, pirmiausia dėl galimybės palaikyti savus. Ar pastebėjote, kiek daug naujų prekinių ženklų turime? Jau planuoju išbandyti kelis dar man nepažįstamus, tačiau viskas savu laiku - po vieną nedidelį žingsnelį. Iš labiausiai pažįstamų kompanijų man yra Margarita - regis jau turėjo per laiką pabosti, tačiau kompanija nuolat kuria naujus produktus, o ir nostalgiją šiai kompanijai jaučiu. Tad šį kart apie jau kelis mėnesius naudojamą šampūną pažeistiems plaukams.


Produktas: MARGARITA šampūnas pažeistiems plaukams su kolagenu ir ricinos aliejumi
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išplauti plaukus, juos stiprinti, drėkinti, maitinti, minkštinti
Tinkamas tipas: pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: galima norėti, kad iš ties drėkintų, tačiau aš ir šiaip to nesitikiu iš šampūno. Nebuvo jokio aspekto, kuris nepatiktų ar erzintų.
Tūris: 500 ml 
Kaina: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse

Ką žada gamintojas: Šampūnas su kolagenu ir ricinos aliejumi - tikras pastiprinimas kasdienėje pažeistų plaukų rutinoje. Kolagenas padeda suteikti sveikų ir žvilgančių plaukų išvaizdą. Ricinos aliejus gerai žinomas kaip plaukus drėkinanti, maitinanti ir minkštinanti medžiaga, kuri gelbėja plaukus nuo skilinėjimo ir šakojimosi. Šampūne esantis keratinas - tai plaukus stiprinantis baltymas. 


Pakuotė. Didžiulė, skaidraus plastiko pakuotė su plastikiniu užsuktu dangteliu ir atkemšamu dangtelio viršumi. Man patinka dabartinis Margaritos dizainas - augalinis, žaismingas ir kažkodėl atrodo labai lietuviškas, saviškas. 

Kvapas malonus, kosmetinis aromatas, kvepia kaip dauguma šampūnų, tik kiek gaivesnis, kiek saldesnis.

Konsistencija želinės tekstūros, kiek tirštesnis nei vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Glycerin, Soluble Collagen, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, PCA Glyceryl Oleate, Guar Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia apie sudėtį - plaukų priežiūros priemonių sudėčių labai atidžiai netyrinėju, tačiau matau, kad šampūnas turi SLS, kuris gali sausinti ilgesnio naudojimo eigoje. O visa kita mano akims atrodo visai gerai. Plaukų šampūnas gerai putoja, švelniai plauna plaukus, tačiau turėtų dar ir maitinti, minkštinti ir drėkinti? Ar tikite, kad šampūnas gali drėkinti plaukus? Ant plaukų šampūno putos būna labai trumpai, visus likučius išskalaujame lauk per kelias minutes, tad vargu ar verta per daug tikėti papildomu šampūno poveikiu apart plovimo ir švelnaus valymo. 

Ir visgi, po kelių mėnesių atrodo, kad šampūnas ne taip stipriai kaip kiti velia plaukus, tad turėtų šiek tiek glotninti. Tačiau visi maitinamieji, drėkinamieji, atkuriamieji ir glotninamieji dalykai plaukams mano vonioje yra patikėti kondicionieriams ir plaukų kaukėms. Margaritos šampūnas su kolagenu ir ricinos aliejumi man patiko labiau nei su alaus mielėmis. Pagirsiu - produktas pigus, sudėtis net labai nebloga, plauna švelniai ir švariai, nesausina galvos odos, kvepia maloniai. Ko daugiau galima norėti iš šampūno? Vargu ar galima gauti pigiau ir geriau. Man labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai