CATRICE Deluxe Trio Eyeshadow - akių šešėlių trio, mini paletė "030 Rose Vintouch"

Blogo puslapiuose jau ne kart esu minėjusi, kad nebeperku dekoratyvinės kosmetikos ir tai nėra visiška tiesa - užsakiau naują makiažo pagrindą ir tušą. Ir visgi, perku tik tas kelias priemones, kurios baigėsi, nebeturiu ar jaučiu, kad kažko reikia. Šešėlių turiu pakankamai daug, tad šį kart pasakoju apie kiek senesnius, iš mano kosmetinės lobių, kurių nerodžiau. 


Produktas: CATRICE Deluxe Trio Eyeshadow - akių šešėlių trio, mini paletė "030 Rose Vintouch"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: pirmoji blizgi spalva
Labiausiai nepatiko: prastas išlikimas
Tūris: 2,2 g
Kaina: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Trys paletės spalvos suteiks intensyvų, ilgai išliekantį makiažą. Keptos tekstūros akių šešėliai intensyvios pigmentacijos su prabangiu blizgesiu - tobulam akių makiažui bet kokiai progai.
Naudojimas
1. Padenkite vidurinį atspalvį ant viso akies voko.
2. Tamsiausiu atspalviu paryškinkite akies raukšlę ir švelniai išsklaidykite.
3. Šviesiausia spalva paryškinkite vidinį akies kamputį ir sritį po antakiais.


Pakuotė. Iš pirmo žvilgsnio atrodo labai stabili ir tvirta, tačiau man čia patinka tik kompaktiškas dydis ir dizainas. Pakuotės dangtelis neužsidaro stabiliai, palenkus pakuotę atsidaro, tad jokio stabilumo čia nėra - o aš šios paletės niekur nesivežiau, nesinešiojau kartu ir nenaudojau tiek dažnai, kad ji nusidėvėtų. Nepatinka man ir labai arti viena kitos sudėtos spalvos - naudojant jos nutepa plastiko pagrindą, dalelės šiek tiek maišosi tarpusavyje, tad ši pakuotė iš ties jaučiasi pigiai pagaminta, nestabili ir nepatikima.


Kvapas neutralus ir natūralus. Kvapiųjų medžiagų čia nėra, šešėliai neturi jokio papildomo kvapo.

Konsistencija itin švelnūs, vidutinio drėgnumo šešėliai. Mano skoniui galėtų būti šiek tiek drėgnesni, kad dengimas būtų malonesnis.


Sudėtis:
Atspalvis 030 I: MICA, OCTYLDODECANOL, TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, MAGNESIUM STEARATE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, DIMETHICONE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Atspalvis 030 II: MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, OCTYLDODECANOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, MAGNESIUM STEARATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BORON NITRIDE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, DIMETHICONE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Atspalvis 030 III: MICA, OCTYLDODECANOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM STEARATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, DIMETHICONE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, SILICA, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Iš pirmo žvilgsnio, pabandžius ant rankos šešėlių pigmentacija atrodo gera - spalvos pakankamai intensyviai pigmentuotos, gana lengvai dengiasi ir nereikia labai daug produkto. Visi, visi vargai prasideda dengiant ant voko. Iš visos paletės man labiausiai patiko šviesi, blizgi spalva. Ji visai gražiai pasidengė ant voko ir visgi, tik užteko pasukti galvą kitu kampu, kad pamatyti, jog blizgučiai kiek per stambūs, padengimas neatrodo labai tolygus, šešėliai paryškina akių raukšleles. Mano skoniui galėtų būti ženkliai smulkesni.

Vidutinė ir paskutinė spalva atrodo skirtingos pakuotėse, bet skirtumas ant akių labai labai mažas. Akivaizdžiai skiriasi tik blizgučio spalva - vidutinėje blizgučiai stambesni, matosi pavienės blizgios dalelės. Tuo tarpu paskutinėje - spalva tolygiai švyti, blizgučiai labai labai smulkūs, nematomi plika akimi.


Man ši paletė nepatinka ir po kiekvieno naudojimo ją padedu ilgesniam laikui, kol vėl paimu į rankas. Jau darant makiažą labai sunku suvaldyti 2 ir 3 spalvas, gražiai padengti, gražiai išsklaidyti. Po ilgų vargų šešėliai gražiai atrodo tik kokią valandą - po to violetinės spalvos kažkokiu būdu ima blukti, susilieti tarpusavyje ir virsti purvinais plėmais. Po kelių valandų šešėliai dar ir kažkur pakeliauja... Deja, tačiau su šia palete aš nuolat vargstu, kad ir kaip norėčiau, kad spalvos veiktų tarpusavyje, kad šešėliai gražiai atrodytų, tačiau taip nėra. Vargiai randu šios paletės privalumų - pigi kaina neatneša jokio privalumo, kai nesi patenkintas kokybe. Gal ateityje naudosiu pirmą blizgią spalvą, tačiau ir ja nesu 100% patenkinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai