PFC COSMETICS Cell Perfect Anti-ageing X7 Effect - senėjimą stabdantis serumas

Man šiuo metu aktualiausi klausimai yra mano odos priežiūra - esant šaltam orui lauke ir sausam patalpose ji beprotiškai sausėja, tad tenka dar atidžiau nei įprastai rinktis veido priežiūros priemones. Galiausiai žvarbus vėjas bei šaltis stipriai nugairina skruostus, kurie ir šiaip linkę greičiau sudirgti nei įprastai, tad šiuo metu intensyviau drėkinančios ir su senėjimo požymiais kovojančios priemonės yra tos, į kurias pirmiausia atkreipiu dėmesį. Šį kart jums noriu papasakoti apie serumą, kurį įsigijau gana netikėtai - pamačiau ir sukėlė smalsumą, tiesiog prisireikė išbandyti, tad laikau rankose jau beveik ištuštėjusią pakuotę ir esu pasirengusi jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: PFC COSMETICS Cell Perfect Anti-ageing X7 Effect - senėjimą stabdantis serumas
Gamintojas: "Desarrollo Biotecnologico" S.L.. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: kovoti su senėjimo požymiais: maitinti, drėkinti, stangrinti, lyginti, suteikti skaistumo, atkurti ir švelninti
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurios sudėtinės dalys
Tūris: 40 ml 
Kaina: 23,00 Eur 
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: 7 poveikių serumas. Galingas, senėjimą stabdantis serumas, kurio sudėtyje yra aukštos technologijos veikliųjų medžiagų, gautų iš augalinių kamieninių ląstelių, neutralizuojančių senėjimą. Serumas maitina, drėkina, stiprina, suvienodina, skaistina, atkuria ir lygina odą.

SUNERGY-PFCNOLOGY ingrdientai:
- Resistem - augalinės kamieninės ląstelės, užtikrinančios odos apsaugą nuo senėjimo.
- Keramidai - veikia kaip membrana. Atstato ir atgaivina odą.
- Argirelinas - molekulinė sudedamoji dalis, sujungianti 6 natūralias amino rūgštis, kurios dėl botokso efekto sumažina raukšles ir smulkias linijas daugiau nei 20%
- MDI kompleksas - aukštos technologijos fermentų neutralizatorius, kuris apsaugo odą nuo senėjimo.
- Hidrolitas 5 - užtikrina nelipnumo efektą, kuris leidžia suteikti šilkinį ir drėkinantį pojūtį.
- Vitamino C kompleksas - vitamino C veikliosios medžiagos, kurios prasiskverbia į ląsteles. Kovoja su laisvaisiais radikalais, stiprina ląstelių membraną, suteikia švytėjimo ir restrūkturizuoja odą kovojant su senėjimu.

Naudojimas: kiekvieną vakarą tepkite serumą prieš kremą. Venkite akių kontūro zonos.


Pakuotė. Kartoninė dėžutė, apvyniota plastiku, kurios viduje plastikinė serumo pakuotė su pompa. Iš vienos pusės plastikas atrodo pigi medžiaga, kita vertus - labai gerai nuteikia pakuotės dizainas. Labai 'švariai' atrodanti, baltos spalvos pakuotė su žalsvais intarpais ir sidabriniai akcentais - atrodo patraukliai, rimtai ir profesionaliai. Būtent dizainas patraukė mano žvilgsnį ir sugundė įsigyti.

Kvapas neutralus, vos jaučiamas kosmetinis aromatas.

Konsistencija skystoka, vandeninga, tekanti. Šiek tiek nustebino gelsva produkto spalva - net ėjau tikrinti galiojimo datos ant pakuotės, kad įsitikinti, jog produktas geras bei tinkamas naudoti. Tinkamas, viskas gerai, tik spalva nelabai maloniai nuteikia.


Sudėtis: Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Enteromorphia Compressa Extract, Ascorbyl Methylsolanol Pectinate, Simondsia Chinensis Seed Oil, Caesalpinia spinosa Gum, Globularia  Cordyfolia, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Acetyl Hexapeptyde-8, Polymethyl Methacrylate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Methylpropanediol, Polysorbate 20, Serine, Sodium Lactate, Sorbitol, Tea Lactate, Urea, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Glycosaminoglycans, Parfum, Phospholipids, Zinc Oxide/ CI 77947, Potassium Sorbate, BHA, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, BHT, Sphingolipids, Trisodium EDTA, Sodium Benzoate


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, drėkiklis, glicerinas, ricinos aliejus, emulsiklis, žaliųjų dumblių ekstraktas, antioksidantas, simondsijų sėklų aliejus, absorbentas, augalinis ekstraktas ir jau tuomet - konservantas, žymintis 1% sudėtyje ribą. Iš ties pagrindinių medžiagų ne tiek jau daug, jos atrodo gana bazinės - aliejai, ekstraktai ir priemonės padedančios sukurti reikiamą konsistenciją. Konservantas gana aukštai, tad žiūrėdami į sudėtį darome išvadą, kad visi po konservantų esantys ingredientai sudaro mažiau nei 1% priemonės sudėties. Tarp tų apatinių galima rasti iš ties naudingų odą drėkinančių, kondicionuojančių, šviesinančių, raminančių ingredientų. 

Pamenu pirmuosius naudojimus, kai lengvute priemone padengus odą sunkiai tikėjau, kad šis produktas gali būti veiksmingas. Lengva konsistencija itin greit susigeria į veidą, nepalieka visiškai jokio lipnumo pojūčio. Kas jaučiama jau po pirmojo naudojimo? Serumas bene iš kart odą prisotina drėgme, suteikia sveiko spindesio efektą. Visą šį laiką, nuo pat naudojimo pradžios stebiu akivaizdžiai pagerėjusią veido odos būklę, sveiką, natūralų ir gražų odos spindesį, mažiau pastebimas raukšleles ir retesnius odos sudirgimus. Šis serumas man puikiai tiko - oda šiuo metu atrodo gražesnė, jaunesnė, skaistesnė, drėgnesnė ir ženkliai sveikesnė. Priemonė iš ties veikia! Nors vis dar nesu 100% garantuota dėl priemonės sudėtinių dalių, tačiau efektyvumu net neabejoju ir visai noriu išbandyti daugiau šio gamintojo veido priežiūros priemonių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš esu turėjusi prieš kelis metus PFC man atrodo Splendia ir dar kažkokį šio prekės ženklo mėginėlį (ne serumo), tai man taip pat labai patiko, bet nepirkau, nes pamaniau, kad man dar anti-age priemonėms per anksti, nors dabar jau gal nebūtų per anksti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai smagu girdėti - matomai kompanijos priemonės iš ties vertos daugiau bandymų ;) Ačiū už komentarą ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą