PHYSICIANS FORMULA The Healthy foundation - švytėjimo suteikiantis makiažo pagrindas su SPF 20 "LC1 Light Cool"

Jūs neįsivaizduojate, kaip gerai jaučiuosi, kai dekoratyvinės kosmetikos perku labai mažai, tik tiek, kiek reikia ir tik tai, ko pritrūkstu arba kažko labai labai užsimanau. Bet ir tokiu atveju aš ne vieną savaitę svarstau ar man tikrai reikia ir kiek truks džiaugsmas nusipirkus. Physicians Formula spindesio suteikiančio makiažo pagrindo norėjau labai ilgai - gerus metus žvalgiausi, kelis kartus sulaukus akcijų save stabdžiau, nes tuo metu turėjau dar daug atidarytų makiažo pagrindų, tad... nusipirkau tik po gerų metų, dar pusmetį testavau ir šiuo metu jau noriu papasakoti savo įspūdžius. Kiek gi laimės iš ties suteikė šis pirkinys?


Produktas: PHYSICIANS FORMULA The Healthy foundation - švytėjimo suteikiantis makiažo pagrindas su SPF 20 "LC1 Light Cool"
Gamintojas: "Physicians Formula" Inc. Pagaminta JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sveikos odos spindesio efektas
Labiausiai nepatiko: dviprasmiškai - aplikatorius nėra pats higieniškiausias būdas makiažui dengti. Nors man patinka, bet pasvarstau, kiek higieniška va taip naudoti. 
Tūris: 30 ml
Kaina: 15,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos 

Ką žada gamintojas: Makiažo pagrindas skirtas visų tipų odai puoselėti. Makiažo pagrindas drėkina ir atgaivina odą, suteikia švelnumo, natūralaus spindesio. Jis suvienodina odos atspalvį, leidžia odai kvėpuoti, lengvai ir tolygiai dengia odą. Priemonė apsaugo nuo neigiamo saulės poveikio (SPF 20).
Sudėtyje yra vitaminų, antioksidantų.
Naudojimas: Prieš naudojimą buteliuką gerai sukratykite. Tepkite švarią odą prieš išėjimą į lauką, prieš saulės vonias.


Pakuotė. Kvadratinis stiklinis buteliukas su spindinčiomis sidabrinėmis detalėmis. Dizainas atrodo labai brandžiai, profesionaliai ir patraukliai akiai. Įdomu tai, kad pakuotės dangtelis atsisuka, o po juo - didelis minkštas, kirstos formos aplikatorius, kuris atrodo visai kaip maskuoklio. Tik ženkliai didesnis. Žinau, kad tikrai bus merginų, kurioms nepatiks - nes neva nehigieniška, gal nepatogu, bet aš neprieštarauju. Uždegimų ant veido neturiu, aknė nekankina, tad tepu aplikatoriumi tiesiai ant odos ir paskirstau.

Kvapas neutralus, natūralus, kaip ir daugumos makiažo pagrindų.

Konsistencija vidutinio tirštumo, kreminė, su nemenkai jaučiamu pudriškumu.


Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, ISODODECANE, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ACRYLATES/ POLYTRIMETHYLSILOXYMETHACRYLATE COPOLYMER, PROPANEDIOL, CYCLOHEXASILOXANE, CETYL PEG/ PPG-10/1 DIMETHICONE, ISODECYL NEOPENTANOATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, MAGNESIUM SULFATE, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLENE BRASSYLATE, DIMETHICONE/ BIS-ISOBUTYL PPG-20 CROSSPOLYMER, SILICA, SORBITAN SESQUIOLEATE, EVODIA RUTAECARPA FRUIT EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, CELLULOSE GUM, TETRAHEXYDECYL ASCORBATE, TOCOPHERYL ACETATE, ALUMINUM HYDROXIDE, RETINYL PALMITATE, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, BHT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

Be kvapų
Be gliuteno
Tinka veganams


Poveikis. Man labai patogu tuo dideliu aplikatoriumi tiesiai ant veido padengti makiažo pagrindą ir jau tuomet išskaidyti kempinėle. Būna pasvarstau ar toks dengimo būdas pakankamai higieniškas? Ar nuo mano odos į priemonės pakuotę nepatenka nešvarumai ir bakterijos? Galiu tik pasvarstyti, bet ne pakeisti naudojimo būdą. Ant aplikatoriaus vienam kartui priemonės patenka per mažai, tad vieno dažymosi metu tenka pamirkyti aplikatorių bent 3 kartus, norint reikiamo pudros kiekio. Kai skubi, tai šiek tiek erzina.

Kadangi priemonė turi daug pudriškumo, per ilgai laukti prieš sklaidant negalima, ji greit džiūva ant odos. Gamintojas sako, kad buteliuką prieš naudojimą vis reikia supurtyti, bet tiesą pasakius būna, kad pamirštu ir nemanau, kad tai kažkaip trukdytų pigmentacijai ar kitiems aspektams. Makiažo pagrindas dengiasi labai lengvai, tolygiai ir gražiai. Iš kart oda įgauna tolygesnio atspalvio, sveiko spindesio efekto. Priemonė vidutiniškai maskuoja veido trūkumus, spindesio efektas vizualiai paslepia smulkias raukšleles. 


Priemonė labai neblogai laikosi ant odos. Aš visus makiažo pagrindus šiek tiek pafiksuoju biriomis ar kompaktinėmis pudromis, o kad efektas neatrodytų labai matinis - užpurškiu makiažo fiksatoriaus arba veido dulksnos. Šis būdas veikia puikiai, - ir veidas visą dieną išlieka gaivus, spindintis bei sveikai atrodantis ir pudra neteplioja rūbų ar daiktų, prie kurių prisiliečia veidas.

Esu labai labai patenkinta šiuo makiažo pagrindu, nors jis kiek sunkesnis nei kitos priemonės ir jaučiamas ant veido odos, tačiau mano veidas įgauna gražaus, sveikos odos spindesio, tolygios spalvos efekto. To sveiko spindesio iš makiažo priemonių ir ieško visos sausiaodės. Greičiausiai riebios odos savininkių pagrindas nesužavės, o va turinčioms sausą, spindesį praradusią ar kiek papilkėjusią odą - labai patiks.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai