L'ACTION Mud Mask Vital Hydration - drėkinamoji veido kaukė su sviestmdžio sviestu ir apelsinių ekstraktu

Šį mėnesį sunaudojau gana daug kaukių (pamatysite baigtuose) ir dar labai norėjau išbandyti prancūzišką veido kaukę iš Laction, žadančią drėkinti veido odą, atkurti, tonizuoti ir suteikti neįtikėtino švelnumo. 


Produktas: L'ACTION Mud Mask Vital Hydration - drėkinamoji veido kaukė su sviestmdžio sviestu ir apelsinų ekstraktu
Gamintojas: "L'ACTION". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti, regeneruoti, tonizuoti, minkštinti veido odą
Tinkamas tipas: sausai ir dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: gerai nuteikiantis aromatas
Labiausiai nepatiko: nemalonus dilgčiojimo efektas
Kiekis: 15 g
Kaina: 1,39 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Douglas

Ką žada gamintojas: Drėkinanti veido kaukė praturtinta odos ląsteles regeneruojančiu palmarosos eteriniu aliejumi ir saldžiųjų apelsinų eteriniu aliejumi, tonizuojančiu odą. Švelnus, remineralizuojantis baltasis molis padeda pašalinti toksinus. Drėkinanti kaukė padeda atkurti ir minkštinti odą.
Naudojimas: padenkite ant veido odos. Palikite 10-15 min. ir nuskalaukite švariu vandeniu. 


Pakuotė. Kompaktiškas, plastikinis vienkartinis kaukės maišelis. Baltos spalvos dizainas su mėlynais akcentais ir smulkiu vaisių paveiksliuku atrodo patraukliai ir sukelia smalsumą bandyti. Kaukė naudojama labai paprastai - atplėšiame pakuotę ir tepame ant veido odos.

Kvapas aiškiai jaučiamas citrusinių vaisių ar jų žievelių aromatas. 

Konsistencija tirštoka, bet lengvai skaidoma, jaučiasi, kad priemonės konsistencijoje yra molio.

Sudėtis: AQUA (WATER), KAOLIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATEGLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL)CETEARYL ALCOHOLCI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)CETYL ALCOHOLGLYCERYL STEARATE, PROPANEDIOLBENTONITEBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERSESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OILCETEARETH-20CETEARETH-12, CAPRYLYL GLYCOLDIMETHICONEXANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM HYALURONATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, PEG-35 CASTOR OILAURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL EXTRACTCYMBOPOGON (PALMAROSA) MARTINI OILLIMONENE, GERANIOL, GUAIAZULENECITRIC ACIDBIOSACCHARIDE GUM-1, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE.


Poveikis. Kaukės sudėtis visai neblogai, išskyrus kelis ingredientus, kurie yra galimai pavojingi ir neturėtų būti naudojami pažeistai odai. Dar keli geltonai pažymėti priemonės sudėties pabaigoje yra skirti kvapui suteikti ir išlaikyti priemonėje. Be abejonės kaukėje dominuoja molis. Dėl šios priežasties priemonė labai lengvai, tolygiai pasidengia ant veido odos. Belieka laukti rezultato.

Pirmieji potyriai vos padengus ant odos yra stiprokas, tačiau malonus citrusinių vaisių aromatas. Kaukės visuomet buvo, yra ir greičiausiai bus dalis namuose atliekamo SPA, malonumo, kuriame svarbi ne tik pati odos priežiūra, tačiau ir potyriai bei kvapai. Kvepia maloniai, tačiau šie kvapai nėra labai saugūs veido odai. Nuo pirmos minutės jaučiu, kad veido oda dilgčioja ir dilgčiojimas niekur nedingsta, jaučiamas visą kaukės laikymo laiką. 


Priemonės paviršius ant odos šiek tiek padžiūva. Žinia, molines kaukes nuplauti yra sunkiau, tad čia į pagalbą griebiu veido prausimo kempinėlę, kuria galiu lengviau ir greičiau pašalinti kaukės likučius. Odą nuprausus mano skruostai jaučiasi šiek tiek sudirgę - vizualiai nesimato, bet dilgčiojimas nesiliauja dar keliolika minučių. Ko galima tikėtis iš drėkinančios kaukės? Žinoma, pirmiausia drėkinimo, tačiau čia aš jo nepastebiu. Odos paviršius iš tiesų įgavo švelnumo, atrodė stangresnė, šviesesnė, priemonė šiek tiek pavalė paviršinius odos nešvarumus. Ir visgi... kai pakuotė sako "Hydration" - tikiesi to gero, intensyvaus drėgmės pojūčio nuplovus kaukę, o dabar man norisi kuo greičiau tepti intensyvią drėkinančią priemonę.

Nors kaukė labai maloniai kvepėjo, nors lengvai tepėsi, tačiau efektas ne toks, kokio tikiesi iš veido kaukės. Ir dar tas skruostų dilgčiojimas... greičiausiai šios serijos L'action kaukės ne man. Ir tik dabar susimąsčiau, jei drėkinanti valo veido odos paviršių ir šiek tiek erzina jautrią odą, tai ko reiktų tikėtis iš valomosios?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Na ką - greitai visos kaukytės ir kremukai bus paskutinėj vietoj... :( Kažkam šiandien jau toks rytas ir išaušo... Bus ir mūsų eilė, jaučiu...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manyčiau šiuo metu reiktų daugiau dėmesingumo ir pastabumo, nei panikos. Situacijos pakeisti negalime, tačiau privalome išlikti budrūs ir tiek, kiek priklauso nuo mūsų - prisidėti prie pagalbos.

      Panaikinti
    2. Panika, aišku, nepadės, bet pasidaro labai liūdna ir apmaudu, kai supranti, kad nieko negali pakeisti, o vakarų atsakas, galima sakyti, bedantis...

      Panaikinti
    3. Atsakymą parašėte jau senai, o šioje greit besikeičiančioje situacijoje nespėjau sureaguoti. Iš ties tuo metu Vakarų pozicija atrodė labai bejėgiška. Visgi, šiai dienai turime sparčiai stiprėjančias pozicijas prieš karą ir prieš putino veiksmus apskritai. Situacija aiškėja ir gerėja - daugybė žmonių veiksmų vedė link to, įkaitant ir mūsų palaikymą. Pirštai sukryžiuoti, kad viskas greičiau ir su kuo mažesnėmis pasėkmėmis pasibaigtų.

      Panaikinti
  2. Teks atsisakyti rusiškos kosmetikos - pasirodo, dauguma pas mane kosmetikos būtent rusiškos... Tiek šampūnai, tiek veido kosmetika, kūno sviestai, dušo želė...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau senokai esu atsisakiusi baltarusiškos, atsisakysiu ir rusiškos ne tik kosmetikos, bet ir priemonių, maisto produktų ir visko, kam turiu alternatyvą apskritai. Tiesa, šį mėnesį prisipirkusi esu, tai tą, ką jau nusipirkau pabaigsiu - manau, kad išmesti nebūtų labai protinga.
      Kita vertus žvelkime į šviesiąją pusę - turime puikų būdą paremti savus gamintojus akcijai "rinkis lietuvišką".

      Panaikinti
    2. Tai taip, turėjau omenyje ne tik kosmetiką. Tik gaila, kad esu atradusi tinkančias priemones veidui, ką padaryti man labai sunku, nes vos ne nuo visų mane beria ir pan., tad rasti alternatyvų bus sunku... Lietuviška kosmetika (kilig, margarita) man netinka, kiek esu bandžiusi, nusivylimas. Kiek teko domėtis, eurokos, drogas ir kt. rašo, kad nebebus rusiškų prekių pas juos.
      Bet ir perkant reikia labai žiūrėti ir domėtis, kad ir at pati greenfield arbata - tikrai nežinojau, kad ji rusų gamybos...

      Panaikinti
    3. Eurokos ir Drogas man pažadėjo, kad el.parduotuvėse bus aiškus ženklinimas kur gaminamos prekės, tad ateityje apsigauti nebus taip lengva, kaip dabar.
      Bandykite ieškoti hipoalerginės kosmetikos. Labai patarčiau pasidairyti kūdikiams skirtos kosmetikos lentynose, tik rinktis reikia labai atsargiai.
      Ir bandyčiau susisiekti su Skinlovers dėl veido kosmetikos - paprašyti galimybės įsigyti mėginių ar nusipirkti vieną jų rekomenduojamų priemonių. Turi jie iš ties odą gebantį raminti serumą. Tik prieš perkant rekomenduočiau su jais konsultuotis, kad padėtų pasirinkti reikiamus produktus, o ir poreikiui esant nebijokite veido nuotrauką atsiųsti jiems.
      Ieškoti iš ties teks, bet gal pavyks rasti daug geriau, nei naudojote iki šiol :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą