PIRMAS ĮSPŪDIS. COTTAGE "Fraise & Menthe" dušo pienelis su braškių ir mėtų aromatu

Šiandien pagalvojau, kad jau turiu nemažai mėginių dėžutėje ir labai norėčiau pradėti bandyti ir sumažinti turimą kiekį ir gal atrasti kažką naujo, ką norėčiau nusipirkti pilno dydžio ir pakartoti malonias patirtis. Šiam kartui lengvai - pradedu nuo paprastučio produkto - dušo želė iš Cottage.


Ką žada gamintojas: Nauja kvapnaus drėkinamojo dušo pienelio formulė papildyta natūralios kilmės ingredientais. Ką tik nuskintų, prinokusių braškių aromatas, papildytas šviežių mėtų lapelių ir citrusinių vaisių užuominomis. Tobulas vasaros kokteilis – braškės su mėtomis!
Sudėtyje yra 97 % natūralios kilmės veikliųjų medžiagų.

Pilno dydžio pakuotė.

Sudėtis: Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Sucrose, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Benzoate, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzoic Acid, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate.


Kiekis: mėginuko kiekis 12 ml. Galima įsigyti 50 ml, 250 ml ir 750 ml pakuotėse
Kaina: 50 ml - 1,79 Eur; 250 ml - 3,99 Eur; 750 ml - 7,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos


Mano nuomonė. Su Cottage kompanija aš jau esu pažįstama, kadangi kelis kompanijos produktus jau bandžiau ir pamenu, kad man labai patiko. Kosmetika gaminama Prancūzijoje ir sako, kad jų ingredientai natūralios kilmės. Iš ties, sudėtinės dalys man patinka - gamintojas nenaudoja SLS, agresyvių ingredientų, renkasi dažniausiai saugius konservantus.

Cottage kompanijos dušo želė gana skystos, prie to reikia priprasti, kadangi priemonė tekanti, skysta. Greičiausiai dėl šios priežasties jos sunaudojame daugiau, nei realiai reiktų. Braškių ir mėtų aromato priemonė iš ties kvepia vidurvasariu: aiškiai užuodžiu tiek gaivinantį mėtų aromatą, tiek saldžias braškes fone. Fantastika... pasiilgau vasaros karščių, tad natūralu, kvapas nunešė mane link svajonių apie ateinančią vasarą.

Priemonė gerai putoja, švelniai ir švariai prausia odą. Labai patiko produkto kvapas, žaviuosi saugesne sudėtimi, be potencialiai odą sausinančių, putojimą keliančių SLS. Žinau, kad vieno ar kito aromato dušo želė tikrai pakartosiu ir visai noriu įsigyti kūno losjoną. 
Geras dalykas, smagi kompanija, malonūs aromatai ir patys geriausi potyriai. Ar jūs bandėte Cottage kompanijos produktus? Kas patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai