GO WIPES gaivinančios drėgnos servetėlės su antibakteriniu efektu ir D-Pantenoliu

Anksčiau drėgnas servetėles naudodavau ir makiažui valyti, ir pirkdavau vis po pakuotę vaikiškų turėdavau. Paskui iš gyvenimo natūraliai pasitraukė makiažo valymo servetėles, palikdamos tik vietos vaikiškoms, o dabar net vaikiškas perku itin retai. Retai perku ir drėgnas servetėles, tačiau tiesa ta, kad jų prireikia dienos metu, kai esu mieste - pavyzdžiui netikėtai išsitepus, prireikus nusivalyti rankas ar kažką pavalyti. Šį kart turiu Go Wipes drėgnas servetėles ir noriu labai trumpai papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: GO WIPES gaivinančios drėgnos servetėlės su antibakteriniu efektu ir D-Pantenoliu
Gamintojas: "KPD". Pagaminta Ukraina
Paskirtis: odai valyti ir dezinfekuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyviai valo
Labiausiai nepatiko: netinka veidui ir pažeistai odai
Kiekis: 15 vnt.
Kaina: 0,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Servetėles ypač patogu naudoti, kai nėra vandens ir muilo! „Gowipes“ drėgnos servetėlės yra prisodrintos losjono, pasižyminčio antibakteriniu poveikiu, kuris apsaugo nuo bakterijų bei nešvarumų. Papildytos D-pantenoliu, nesausina ir nedirgina odos. Neutralus pH. Minkštos ir švelnios naudoti, todėl tinka net jautriai vaikų odai.
Naudojimas: Atidaryti pakuotę, ištraukti servetėlę, pakuotę sandariai uždaryti, kad servetėlės neišsausėtų. Valyti servetėle odą. Vengti patekimo į akis.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Benzalkonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, PPG-2-Methyl Ether, Ethylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Cetrimonium Bromide, Citric Acid, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal.


Mano nuomonė. Nedidelis servetėlių pakutis plastikinis, puoštas žaismingu dizainu su mėlynos spalvos akcentais. Iš ties dydis nedidelis, labai standartinis ir puikiai telpa net ir mažesnėje rankinėje - patogu visuomet turėti su savimi ir prireikus panaudoti. 

Paprastai drėgnos servetėlės puikiai tinka tiek rankoms, tiek veido odai, tačiau pabrėžiu, kad šių veidui naudoti negalima. Kaip ir ant pažeistos rankų odos - servetėlės gali deginti, dirginti ir erzinti, tad griežtai naudoju tik ant sveikų rankų ir niekada nebebandau veidui. Kur dar naudoju seretėles? Kai pastebiu, kad nuspandžiau batus, o pavalyti ar nuplauti nėra kur. Kai apsidrėbiu krūtinę valgydama ir nenoriu dėmių ant mėgstamų rūbų. Kai reikia pasivalyti rankas po kelionės autobusu. Kai ištepu rankinę ar po to, kai tenka ją padėti ant žemės. Galiausiai kartą per savaitę valau rankinės išorę ir vidų, piniginę, kasdien - telefono ekraną. Panaudojimo galimybės tiesiog begalinės. Suprantu, kad gamtai nelabai draugiškas variantas - servetėlės nėra kompostuojamos, tad naudoju saikingai, kai iš ties reikia ir kai neapsieinu jokiomis kitomis priemonėmis. 

Ir man labai smalsu - ar jūs vis dar nusiperkate drėgnų servetėlių? Kiek jų pakučių sunaudojate per metus? Kodėl jų nepavyksta išvengti ir ar patogumas iš ties svarbiausia?
Padiskutuojam?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Turiu namie irgi šias - gavau kaip dovaną, kai kažką pirkau "Eurovaistinėje". Tikrai neblogos, ypač keliaujant, bet aš kažkaip nepagalvojau apie tai, kad jos tinka ir rankinės bei piniginės nuvalymui - visai gera idėja išsivalyti savo rankinę, nes aš dažniausiai ją tik išpurtau ir vėl atgal viską susidedu. Sunku pasakyti, kiek sunaudoju tokių servetėlių pakuočių per metus, bet naudoju, nors, manau, kad gana saikingai...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tik kai šalia nėra vandens ;)
      Aš kas savaitę nusivalau rankinę, jei ne antibakterinėmis servetėlėmis, tai dezinfekciniu higienos sumetimais, jau daug metų. Greičiausiai nuo tada, kai įsigijau visiškai baltą odinę rankinę ir realiai pamačiau, kiek per kelias dienas ant paviršiaus nusėda nešvarumų, o dar ko plika akimi nematome :) Lygiai taip pat ir piniginė - naudojamės parduotuvėje, dedame prie kasos, traukiame lauk korteles - rankas grįžę nusiplauname, o pinginės neišplausi, tad aš valau dezinfuojančiomis priemonėmis. :)

      Panaikinti
  2. Aš naudoju tik kūdikiui, labai retai, jei reikia apsivalyti rankas, todėl jų sunaudoju nemažai, bet saikingai... Idėja rankinei ar piniginei išvalyti tikrai puiki, nebūčiau pagalvojus

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėl rankinės - parašiau komentare aukščiau - man atrodo ją valyti labai svarbu :)
      O kūdikių servetėlės nešiojatės kartu? Paprastai jų pakuotės labai didelės, gal iš mažesnių tik Pampers turi plonas, nedidelio kiekio pakuotes.

      Panaikinti

Rašyti komentarą