MARVIS Whitening Mint - balinamoji, mėtų skonio dantų pasta

Marvis dantų pastą esame naudoję ir pirkę pakankamai dažnai, gyvendami Didžiojoje Britanijoje. Tai visada buvo pasta, kuri brangesnė už daugumą šios kategorijos produktų, tačiau labai gražiai vizualiai pateikta ir... man regis tuomet atrodė labai veiksminga. Anksčiau dažniausiai pirkdavome su visokiais neįprastais skoniais, o va tikros mėtinės taip niekad ir nebandėme. Nemeluosiu, nostalgiški prisiminimai ir taip ir nepabandytas skonis sugundė, tad nepaisant aukštesnės kainos, nusprendžiau nusipirkti. 


Produktas: MARVIS Whitening Mint - balinamoji, mėtų skonio dantų pasta
Gamintojas: "Ludovico Martelli" S.r.l. Pagaminta Firenze, Italija
Paskirtis: valyti burnos ertmę, suteikti gaivumo, balinti dantis
Tinkamas tipas: suaugusiems
Labiausiai patiko: ilgai išliekantis švaros pojūtis
Labiausiai nepatiko: neaiškus flourido kiekis
Kiekis: 85 ml
Kaina: 9,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Baltai šypsenai ir ilgai išliekančiam burnos gaivumui.
Iš Italijos su meile... Marvis kuria ypatingų skonių šiuolaikines dantų pastas, kuriose dera inovatyvios formulės bei tradiciniai gamybos metodai. Tai garantuoja išskirtinę dantų pastos tekstūrą, maksimalią dantų apsaugą ir išskirtinį balinimo efektą.

„Marvis“ balinanti mėtų skonio švelnios konsistencijos dantų pasta suteikia intensyvaus skonio pojūtį. Naikina apnašas, balina dantų emalį, kad šypsena taptų skaistesnė ir dar gražesnė. Vėsių mėtų lapai suteikia ilgai išliekantį ledinį gaivumą. Originali „Marvis“ formulė balina ir apsaugo dantis, palaiko gaivą burnoje, padeda išvengti karieso, akmenų ir apnašų susidarymo. Patraukli matinė aliumininė tūbelė ir subtilus dangtelis – kaip mažas meno kūrinys, kuris puikiai papuoš Jūsų vonios kambarį.
Naudojimas: Nedideliu dantų pastos kiekiu valyti dantis 2 kartus per dieną – ryte ir vakare.

Sudėtis: Glycerin, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Aqua, Silica, Aroma, Titanium Dioxide, Xylitol, Cellolose Gum, Trisodium Phisphate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, Eugenol.
Sudėtyje yra flourido (0,20%)


Mano nuomonė. Marvis kompanija ne šiaip sau garsėja kaip prabangi dantų priežiūros gamintoja, užtenka pažiūrėti į pakuotes - jos nuostabios, elegantiškos, neperkrautos, profesionalios ir atrodo labai prašmatniai. Kartoninė dėžutė turi sidabrišką, veidrodinio spindesio efektą, tuo tarpu plastiko tūbelė atrodo tarsi metalo pakuotė. Dizainas labai kruopščiai apgalvotas: puošia patys užrašai ir herbas su vyro atvaizdu. Net ir toks elementarus dalykas, kaip tūbelės kamštelis papuoštas iškilia M raide ir raštais! Apgalvota iki smulkmenų. Gal ne pati geriausia vonios kambario puošmena, bet naudoti visuomet labai malonu.

Dantų pastos konsistencija tiršta ir labai tvirta. Dėka minkšto plastiko priemonė lengvai išsispaudžia iš tūbelės, bet palenkus šepetėlį pasta neteka, nekrenta ir nepraranda savo formos. Kvapas ir skonis iš ties mėtinis, gaivus, pakankamai stiprus ir labai malonus. Nors naudojame pakankamai daug mėtinių dantų pastų, tačiau nei vienos skonis nebuvo toks tikras ir geras. Malonus, gal būtų tiksliausias apibūdinimas.

Pasta gerai suputoja, labai švelniai plauna dantis ir gaivos suteikia pakankamai ir dantys jaučiasi itin švarūs ir tiesą pasakius, po ilgesnio naudojimo laikotarpio pastebėjau, kad ir dantų emalis atrodo šiek tiek baltesnis. Žinau, kad visos tos pastos negali realiai išbalinti dantų, tačiau jie tapo šiek tiek baltesnis ir manau, kad būtent šios pastos dėka. Dienos eigoje švarių dantų pojūtis ir gaiva išlieka ženkliai ilgiau, nei įprastų pastų ir tai nepaprastai džiugina. Be to, atrodo, kad ir apnašos ant dantų emalio neatsiranda taip greit, kaip su pastarosiomis pastomis.

O kas liūdina? Apie kainą nekalbėsiu - mano pasirinkimas tokią pirkti. Mano vienas didesnių klausimų yra flourido kiekis dantų pastoje. Gamintojas nurodo, kad jo yra 0,20%, o tai reiškia? Tiesą pasakius labai sudėtinga apskaičiuoti, kiek čia to flourido yra - kam taip painiai, kai visa Europa matuoja ppm (Parts per Million)? Kaip turėčiau apskaičiuoti? Ar čia esanti dozė yra pakankama apsaugoti mano dantis? Mėgstu aiškumą, tad panaršiau Google, kur nurodyta, kad Marvis pastos iš viso be flourido. Daugiau klausimų, nei atsakymų - nors vadovaujuosi informacija ant dėžutės, tačiau vis tiek nesu garantuota dėl esančios normos, sudėtingo apskaičiavimo ir savo dantų apsaugos. O visa kita - puiku - balina, apsaugo, švaros jausmas išlieka ilgam. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai