URBAN VEDA Termeric + Botanics Radiance Hydrating Toner - spindesį suteikiantis veido tonikas sausai odai su ajurvedine ciberžole

Veido tonikas mano nuomone yra viena tų kosmetikos priemonių, kurių nepastebi, kol naudoji ir trūkumą pajauti tik nustojęs. Dauguma vis dar tvirtai įsitikinę, kad tonikas yra nelabai reikalinga, lyg ir perteklinė priemonė, tačiau... pabandykite įsigyti geros sudėties toniką, parinktą pagal jūsų odos tipą ir akivaizdų skirtumą pamatysite besibaigiant pirmojo naudojimo mėnesiui. Mylimiausią toniką jau kuris laikas esu išsirinkusi, turiu šalia kelis mėgstamus variantus, tačiau aš labai mėgstu bandyti naujoves, tad vis įsigyju kažką, kas sudomina, pagauna mano žvilgsnį parduotuvės lentynoje. Kaip ir bet kurią kitą kosmetikos priemonę - man labai patinka bandyti kažką naujo ir atrasti dar man nepažįstamus prekinius ženklus. Šį kart mano žvilgsnį pagavo Urban Veda kompanijos gaminiai ir prisibijodama kremo, pažintį nusprendžiau pradėti nuo veido toniko.


Produktas: URBAN VEDA Termeric + Botanics Radiance Hydrating Toner - spindesį suteikiantis veido tonikas sausai odai su ajurvedine ciberžole
Gamintojas: "Urban veda". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti spindesio, valyti, šalinti nešvarumus, suteikti veido odai minkštumo
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: atpalaiduojantis kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 150 ml
Kaina: 10,99 EUR
Kur galima įsigyti: Elevita, ajurveda24.lt, pigu.lt

Ką žada gamintojas: Tonikas veidui, skirtas sausai, pilšvai, pavargusiai odai. Kosmetinė priemonė kruopščiai valo, apsaugo odą nuo dehidratacijos, pašalina makiažo likučius ir nešvarumus, tuo pačiu suteikdamas jūsų odai minkštumą. Pasižymi gaivinančiomis savybėmis.
Sudėtyje yra augaliniai ekstraktai: alijošiaus sultys, kedras, kalendra, goji uogos, medetka, apelsinai, papajos, pačiuliai, granatai, saldieji migdolai.
Naudojimas: nedidelį toniko kiekį paskirstyti ant kosmetinio diskelio bei švelniai nuvalyti veido odą.


Pakuotė. Skaidraus plastiko buteliukas su ryškiai violetine etikete. Tiesą pasakius būtent etiketė patraukė mano dėmesį - augaliniai motyvai, ryški spalva atkreipė dėmesį. Nors pati pakuotė nėra pati kokybiškiausia - man labai kliūva užsuktas dangtelis, kuris regis nesandariai užsisuka. Palenkus priemonę įsipilti reikiamą kiekį, priemonės dalis patenka tarp srėgių, o po kelių kartų nepavalius - pradeda tekėti išorinėmis sienelėmis. Erzina ir tai, ir suvokimas, kad pakuotė nėra sandari, tad greičiausiai priemonė dar iki atidarymo gavo oro. O kas garantuos, kad nepradėjo gesti?

Kvapas labai labai stiprus, ilgai išliekantis ir jaučiamas net ir po kremo. Mano skoniui kvapas per stiprus, o veido priemonės jo iš viso galėtų neturėti. Ir visgi, šis kvapas savotiška aromaterapija - jis iš ties labai malonus ir keistai mane ramina. Hmm... apsuku ratuką ir grįžtu prie minties, kad aromaterapija gali suteikti kvapai ir eteriniai aliejai, bet ne veido priežiūros priemonės.

Konsistencija skysta. Nustebino tik tamsiai ruda priemonės spalva - kelis kartus tikrinau kvapą, galiojimo datą ir paveikslėlius internete - ar tik nesugedę. Ne, viskas gerai, tiesiog tokia produkto spalva.


Sudėtis: Aqua, GlycerinAlcohol Denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol EtherCurcuma Longa (Turmeric) Root ExtractTerminalia Arjuna Bark ExtractCarica Papaya (Papaya) Fruit ExtractLycium Chinense Fruit ExtractCitrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Coriandrum Sativum (Coriander) Seed Oil, Cedrus Atlantica Bark (Cedar) Oil, Tagetes Minuta Flower Oil, ParfumBenzyl Alcohol, Sodium HydroxymethylglycinateSodium Phytate, Citric AcidPotassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citronellol, Geraniol, Hexyl CinnamalButylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha - Isomethyl Ionone.


Poveikis. Deja, tačiau priemonės sudėtimi aš nesu patenkinta. Trečias priemonės ingredientas yra denatūruotas alkoholis! Ilgalaikio naudojimo perspektyvoje šis ingredientas ne tik sausina, tačiau ir pažeidžia odos apsauginį barjerą. Sudėtyje turime daug eterinių aliejų, kurie tiesą sakant nėra tokie jau saugūs, gali erzinti odą ir sukelti alergijas. Dėl eterinių aliejų jaučiu žinių trūkumą, tačiau puikiai žinau, kad eterinio aliejaus kvapas nėra saugesnis nei sintetiniai aromatai. Galiausiai ir kvapų sudėtyje daug, daug kvapiųjų medžiagų, nesaugūs konservantai... 

Veido priemonė iš ties suteikia odai skaistumo odai, tačiau nejaučiu kad drėkintų ar dar darytų kažką daugiau. Ant veido jaučiasi maloniai, sausinimo ar erzinimo per visą naudojimo laiką nepajutau, tačiau jei oda sudirgusi - toniko geriau nenaudoti. Visi tie eteriniai aliejai ir nesaugūs ingredientai tiesiog degina veido odą jei ji sudirgusi, kita vertus, dauguma priemonių su kvapais tokiais etapais erzina odą. Buteliuką planuoju sunaudoti, tačiau tonikas nesužavėjo. Jei būčiau mačiusi, kad sudėtyje yra alkoholio, kad jis taip aukštai, kad jo tiek daug, šio toniko niekad nebūčiau nusipirkusi. 

Ar jūs esate bandę Urban Veda kosmetikos priemonių?
Ar pasiteisino patiko? Parekomenduokite, jei radote šios kompanijos perliukų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai