CLINIQUE Take the day off - dvifazis ilgalaikio akių ir lūpų makiažo valiklis

Praeitais metais mano namuose buvo atidarinėjamas Clinique advento kalendorius ir kartu testuojama nauja, man iki tol labai menkai pažįstama kosmetika. Jaučiuosi gana gerai susipažinusi su įvairiais kompanijos gaminiais ir turiu dar kelis, apie kuriuos blogo įrašo kol kas neparengiau, bet dar tikrai bus. Šiandien vienas iš tų likusių - makiažo valiklis, kuris manau yra tiesiog visos kompanijos priemonių perliukų perliukas. 


Produktas: CLINIQUE Take the day off - dvifazis ilgalaikio akių ir lūpų makiažo valiklis
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: valyti akių ir lūpų makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektyvus valomasis efektas
Labiausiai nepatiko: šiek tiek erzina supersaugus uždarymo mechanizmas
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 125 ml pakuotėje
Kaina: 125 ml - 24,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Tai akių ir lūpų makiažo valiklis lengvai pašalinantis ilgai išliekantį makiažą ir vandeniui atsparų tušą. Tinka visiems odos tipams.
Naudojimas: Gerai suplakite prieš naudojimą, sudrėkinkite vatos diskelį, uždėkite ant vietos nuo kurios norite pašalinti makiažą ir palaikykite kelias sekundes. Nuplaukite su drungnu vandeniu.


Pakuotė. Advento kalendoriuose dažniausiai būna nedidelio dydžio pakuotės, tad nenuostabu, jog mano rankose mini pakuotė, kurios pakako keliems vakarams makiažui nusivalyti. Labai dailus, tvirto plastiko buteliukas dailios, violetinės spalvos su užsuktu dangteliu. Beje, dangtelis ne šiaip paprastai užsuktas, bet turi tokį mechanizmą, skirtą apsaugoti nuo vaikų, panašiai kaip vaistai. Norint atidaryti pakuotę tenka paspausti ir tik tada sukti dangtelį. Nuėmus dangtelį atsiveria kaklelis, be jokios dozavimo angos. Ne pats patogiausias būdas naudoti, bet labai neužkliuvo.
Man atrodo labai panaši ir pilno dydžio pakuotė, tačiau rankose nelaikiau, atidaryti nebandžiau, tad galima tik įsivaizduoti. Gal tik dozavimas yra patogesnis nei mano miniuko?

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Kvapas neutralus ir natūralus. Priemonėje nenaudoti papildomi kvapikliai.

Konsistencija dviejų fazių: aliejinis sluoksnis guli ant skystojo. Prieš naudojant buteliuką svarbu kas kartą supurtyti.


Sudėtis: Aqua, Isohexadecane, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Trisiloxane, Peg-4 Dilaurate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Potassium Phosphate, Dipotassium Phosphate, Dipotassium EDTA, Phenoxyethanol.

Be kvapų.


Poveikis. Akių makiažo valiklio sudėtis iš ties gera ir minimali, visos sudėtinės dalys parinktos atsakingai. Gal tik konservantas pasirinktas ne pats saugiausias, tačiau reiktų nepamiršti, kad šis konservantas ribojamas EU ribose, tad didesnio kiekio sukelti žalai jūs nesunaudosite. 

Aš labai dviprasmiškai jaučiuosi dėl to super saugaus uždarymo mechanizmo - viena vertus labai patogu apsaugoti nuo smalsių vaikiškų rankų, pasiėmus su savimi žinai, kad niekas neišsipils ir nesugadins rankinės ar kosmetinės turinio. Tačiau erzina, naudojimo metu - kas kart pakuotę reikia uždaryti ir suplakti. Aš atskirai valau akis: pirma visiškai pašalinu makiažą nuo vienos, tada nuo kitos, tad man atidaryti pakuotę reikia porą kart naudojimo metu. Jei tai būtų paprastas buteliukas, atidarymas būtų paprastesnis. 

Visgi, aš manau, kad ši priemonė yra kompanijos perliukų perliukas. Vienintelis produktas, kuris man patiko be jokių rimtų trūkumų. Pridėjus sudrėkintą diskelį ant akies reikia palaikyti keliolika sekundžių ir daugiau mažiau visas makiažas pašalinamas. Savaime suprantama, priklausomai nuo makiažo patvarumo. Kartais tenka palaikyti ir kiek ilgiau, bet niekada nevargstu valydama makiažą. Viskas vyksta sklandžiai, greitai, be trynimų, be erzinimo, be sudirgimų. Nuostabus produktas, kurį norisi pakartoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai