OMBIA "Almond" rankų kremas su migdolų aliejumi normaliai odai

Praeitą savaitę pasakojau apie kremą, kurį nešiojuosi savo rankinėje, tačiau jei mane pažįstate/ skaitote ilgesnį laiką, tikriausiai puikiai žinote, kad rankinėje esantis kremas nėra mano vienintelis naudojamas, mat vienu kartu turiu mažiausiai porą atidarytų ir tuo pačiu metu naudojamų kremų. Ne dėl to, kad man atsibostų viena pakuotė, atvirkščiai, visa kita stengiuosi naudoti po vieną pakuotę vienu metu, bet vieno lengvo kremo paprastai nepakanka. Dar vienas, riebesnis, sunkesnis, intensyvesnis gyvena prie mano lovos ir yra naudojamas intensyviai priežiūrai nakties metu. Šiandien tą naktinį kremą jums ir noriu parodyti bei trumpai papasakoti.


Produktas: OMBIA "Almond" rankų kremas su migdolų aliejumi normaliai odai
Gamintojas: "MAXIM Markenprodukte" GmbH & Co. KG. Pagaminta Pulheim, Vokietija
Paskirtis: suteikti elastingumo ir glotnumo
Tinkamas tipas: normaliai odai
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: erzinantis kvapas
Tūris: 125 ml
Kaina: 1,50 Eur
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83A ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute, Pagaminta Vokietijoje

Ką žada gamintojas: Ombia rankų kremas su migdolų aliejumi normaliai odai. Ypatinga drėkinanti ir maitinanti formulė su migdolų, persikų kauliukų ir makadamijos riešutų  aliejumi suteikia odai elastingumo ir glotnumo. Greit įsigeria ir neriebina.


Pakuotė. Didžiulė 125 ml plastikinė pakuotė. Tiesą sakant senokai nemačiau tokios didelės talpos rankų kremo pakuotės. Kita vertus, savaime suprantama, kad tokios užteks labai ilgam laikui. Paprastas minkštas plastikas rožinės spalvos su visiškai paprastu dizainu - papaišyti keli migdolo riešutai, nors dizainui regis nedėta labai daug pastangų.

Kvapas. Nežinau kas negerai su šia priemone, tačiau jos kvapas man nepatinka. Ne tik, kad nepatinka, tačiau ir žiauriai mane erzina - lyg ir primena migdolus, tačiau visa ta dermė kelia saldų šleikštulį... Nemalonu, juolab, kad kvapas ant rankų odos išlieka beprotiškai ilgai - užmiegu su šiuo kvapu ant rankų, tad visuomet rankas patraukiu kuo toliau nuo veido, kad neerzintų.

Konsistencija kreminė, tačiau tikėjausi tirštesnės. Kremas beveik primena lengvą kūno losjoną. 


Sudėtis: Aqua, Helianthus  Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Persica Kernel Oil, Dimethicone, Carbomer, Citric Acid, Parfum, Linalool, Sodium Benzoate


Poveikis. Ko jau ko, tačiau tokios saugios sudėties aš nesitikėjau. Ko galima tikėtis iš pigios priemonės? Tokios paprastai būna pagamintos iš pigiausių ingredientų ir nesaugių kvapiklių, konservantų. Nieko panašaus šis kremas neturi: pagrindą sudaro gana pigus saulėgrąžų aliejus ir vanduo, tačiau šalia dar ir glicerinas, riebusis alkoholis, migdolų, persikų, makadamijų aliejai, odos minkštikliai. Net parinktas saugus konservantas. 

Nors konsistencija lengva, kremas nėra tirštas, tačiau kremas į odą geriasi gana ilgai, ant paviršiaus ilgam laikui lieka jaučiama slidi plėvelė - tokios negalėčiau pakęsti dienos metu, tačiau kai ruošiuosi miegoti man ji visiškai netrukdo. Trukdo tik nelemtas kvapas, kuris beprotiškai erzina mano uoslę. Bet svarbiau poveikis, tiesa? Kremas puikus - jį naudojant rankos įgauna lygumo, dingsta sausumo sukeltas tempimo jausmas, oda atrodo jaunesnė, gražesnė ir jaučiasi sveikesne. 

Ir tas vienas bet man beprotiškai stipriai kliūva... Ar aš galiu užsimerkti nemaloniam kvapui dėl gero poveikio? Bandžiau, kelis mėnesius bandžiau nekreipti į kvapą, miegodama pakišu rankas po pagalve, patraukiu jas kuo toliau nuo veido, išbandžiau viską ir nepaisant to, kvapas mane erzina, tiek, kad priemonės paprasčiausiai nebenoriu imti į rankas naudojimui. Tokia smulkmena, kaip nemalonus uoslei aromatas atstumia nuo tolesnio naudojimo. Tikiuosi, kad šios pakuotės likučius sunaudosiu, net kito tokio tiesiog neieškosiu, kad ir kaip būčiau patenkinta efektu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai