DR. SEA Dead Sea Salts - Negyvosios jūros druska voniai su rožių žiedlapiais

Vonia yra malonumas, o malonumus sau reikia leisti. Anksčiau labai mėgau vonios burbulus, tačiau rasti kokybiškų, gero kvapo vonios burbulų yra pakankamai sudėtinga, todėl vis dažniau perku vonios druskas ir putas. Nors pastarųjų kvapai dažnai ženkliai malonesni, tačiau būtent su vonios druska man lengviau atsipalaiduoti ir pasimėgauti laisvu laiku. Praėjusiais metais įsigijau Dr.Sea vonios druską su rožių žiedlapiais, tad šiandien, kai savaitgalis jau ant nosies, noriu trumpai papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: DR. SEA Dead Sea Salts - Negyvosios jūros druska voniai su rožių žiedlapiais
Gamintojas: "D.S.P. Doctor Sea Cosmetics" Ltd. Pagaminta Izraelyje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: 500 g
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Vonios druska puikiai maitina, drėkina, ramina sudirgusios odos požymius, suteikia odai elastingumo ir šilkinio švelnumo.
Naudojimas: paskirstyti 200 ml vonios druskos šiltame vandenyje. Procedūrų trukmė 15 min.


Pakuotė. Paprastas, plastiko maišelis, tačiau būtent maišelio dizainas patraukė mano akis - ryškiai rožinės spalvos pakuotė turi langelį, pro kurį galima pažiūrėti į viduje esantį produktą, neperkrautas dizainas, saikingas spalvų naudojimas nuteikė iš ties maloniai. Būtent dizainas atkreipė mano dėmesį, tad nesuabejojusi įsigijau. Deja, mano galva pakuotei labai trūksta spaustuko - na žinote, tokių užspaudžiamų juostelių, kurių pagalba būtų galima uždaryti maišelį po to, kai pirmą kart atidarai pakuotę. Šiuo atveju aš tiesiog perpilu į indelį vonios druskoms, bet jei atsidaryčiau kelias tokias - būtų problema jas apsaugoti nuo kvapų praradimo.

Kvapas. Aš nelabai tikėjausi kažkokio ryškesnio priemonės aromato, tačiau mano nuostabai druska labai maloniai kvepia džiovintais rožių žiedlapiais. Ir turiu atkreipti dėmesį, kad druską esu atsidariusi jau daugiau nei pusmetį, o ji vis dar kvepia taip pat, kaip tik atidarius! Ir tai yra nuostabu!

Konsistencija. Viskas labai paprasta - druska su džiovintais žiedlapiais.


Sudėtis: Sea Salt, Rose Petals, Fragrance.


Poveikis. Vonios druska nepriekaištingos kokybės - lengvai tirpsta vandenyje, ant jo paviršiaus palikdama kvapnius džiovintos rožės žiedlapius. Jei iš džiovintų žiedlapių tikitės labai labai stipraus aromato, turiu nuvilti - kvapas jaučiamas, tačiau labai stipraus iš natūralių augalų niekad nebus. Ir visgi, kvapo stiprumo man visiškai pakanka pasimėgauti vonios.


Tiesą pasakius šiai druskai neturiu nei menkiausio priekaišto -ištirpsta puikiai, nepalikdama jokių papildomų kristalų ar žvyriuko, kvepia maloniai, padeda atpalaiduoti po dienos įsitempusius raumenis. Priemonės sudėtis labai minimali, joje tik tai, ko reikia ir tai labai džiugina. Sutvarkius pakuotę ir įdėjus užspaudžiamas juosteles tai būtų tiesiog fantastiška druska, o šiai dienai - kainos ir kokybės santykis tiesiog puikus, priemonė padeda atsipalaiduoti, kvapo pakanka. ko daugiau galima norėti išeiginių išvakarėse?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai