NAMŲ KVAPAI. Kvepiančios žvakės iš Sinsay: No.3 "Sandalwood", No.4 "Sunday Morning"; "Pine" ir "Cinnamon"

Pagalvojau, atsisakiau. Pagalvojau dar kartą, ir visgi nusprendžiau bloge kartas nuo karto parodyti namų kvapus ir parašyti savo nuomonę apie juos. Deja, nieko įmantraus tarp jų nepažadu - paprastai neperkame itin brangių aromatų namams, tačiau visuomet ieškome geriausio kainos ir kokybės santykio. Šiose paieškose tenka susidurti su nusivylimais, tad labai norisi tuos atradimus ir nusivylimus palikti bloge - ieškantiems namų kvapų jie gali būti naudingi.

Na o šiam kartui labai noriu palikti kelis sakinius apie Sinsay dviejų kolekcijų kvepiančias žvakes, kurias įsigijau internetu suintriguota gražių pakuočių. O kas nutiko jas uždegus?


Kiekis: mažesnės po 190 g; didesnės po 240 g
Kaina: mažesnės po 2,49 Eur; didesnės po 3,99 Eur
Kur įsigyti: SINSAY (mažesnės; didesnės)

Sudėtis: 
Pine ir Cinnamon: PARRAFIN WAX, STEARIC ACID, DIETHYL PHTHALATE, VANILLIN, ETHYL MALTOL, COCONUT ALDEHYDE

Sunday morning ir Sandalwood: PARAFIN WAX, PALM WAX, DIETHYL PHTHALATE, CEDARWOOD OIL EXTRA, SANDALWOOD OIL WEST INDIAN, OTHERS


Mano nuomonė. Perkant internetu tenka pasikliauti savo akimis ir vaizduote, kol nėra technologijų, kurios leistų paliesti ar užuosti prekes dar prieš jas įsigyjant. Sinsay žvakės mane sužavėjo išvaizda: spalvoto stiklo indeliai su minimalistinėmis etiketėmis atrodo patraukliai, brandžiai, elegantiškai ir alsuoja populiariuoju minimalizmu. Nors mažesnės pakuotės užsukamos dangteliu, o didesnės užspaudžiamu kamštinės medienos dangteliu, bet abiejų dizainai gana panašūs, tad tikėjausi panašių aromatų.

Atidarius tiek didesnes, tiek mažesnes žvakes jaučiasi nestiprus aromatas ir visgi, man teko labai nusivilti uždegus žvakes ir laukiant kvapo - žvakės tiesiog nekvepia. Tos mažesnės, kiek ilgiau padeginus skleidžia šiokį tokį, tačiau akivaizdžiai per silpną kvapą, o va didesnės - nieko vertos, jokių pušų, jokio cinamono nėra... Kad ir ką dariau, bet kvapo nėra ir viskas, o mažosios jo skleidžia per mažai. Nepatiko man ir degimas - jei mažosios daugiau mažiau išdega visą plotą, tai didžiosios - tik viduryje ir daug vaško lieka visur aplink...

Kadangi vieną jų beveik baigėme (tą, kuri šiek tiek kvepia kaip jaukus, tingus sekmadienis 'Sunday morning"), darausi sau išvadas, kad norint kvepiančios žvakės, Sinsay variantas nėra man tinkamas. Jas greičiausiai galima pasidėti kokioje kompozicijoje ir pasidžiaugti gražia pakuote, nors tokių dekoracinių kompozicijų savo namuose neturime. O va kvapo atžvilgiu jos deja nevertos nei pinigų, nei laiko.

Ar jūs bandėte Sinsay žvakes? Kokia jūsų nuomonė?
Ar žvakes naudojate dekoracijoms?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai