A'PIEU Madecassoside Cream Anti-aging Care & Brightening - veido kremas, saugantis nuo aplinkos poveikio

Aš šiuo metu išgyvenu vieną blogiausių odos etapų, nes... jau beveik dvi savaites gydau savo odą po vienos priemonės - beprotiškai daug prisipirkau visko, labai daug visko naudoju ir milijoną kartį per dieną vis papildomai drėkinu veido odą. Šią situaciją sukėlė ne konkretus produktas, o mano žioplumas ar tai nepasižiūrėjimas - papasakosiu šiek tiek daugiau kiek vėliau, bet... šiuo metu mano oda išgyvena vieną sunkiausių gyvenimo etapų per pastarąjį dešimtmetį. 

Atsirinkti geras veido priemones šiuo metu man tapo didžiuliu prioritetu - nors jau kuris laikas stengiuosi rinktis tik iš ties saugias ir veiksmingas, bet visko pasitaiko. Šį kart su jumis noriu pasidalinti veido odos geriečiu - tuo, kuris gali tapti puikiu hialurono serumo draugu ir užbaigti rytinę ar vakarinę (aš labiau mėgstu ryte) veido priežiūros rutiną. Korėjietiškas Madecassoside kremas su azijine centele.


Produktas: A'PIEU Madecassoside Cream Anti-aging Care & Brightening - veido kremas, saugantis nuo aplinkos poveikio
Gamintojas: "ABLE C&C". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: atkurti ir apsaugoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: naudinga sudėtis
Labiausiai nepatiko: norėtųsi intensyvesnio drėkinimo efekto
Tūris: 50 ml
Kaina: $8.26 US
Kur galima įsigyti: Asian Blossom, ebay, Mr.Woo.lt; korea.lt

Ką žada gamintojas: Kremas padeda atkurti sausą ir aplinkos veiksnių sudirgintą odą. Sukurtas iš natūralių ingredientų kremas stiprina odos apsauginį barjerą ant paviršiaus padengdamas apsaugančią plėvelę.
Naudojimas: padenkite reikiamą kiekį, švelniais spaudžiamaisiais judesiais įspauskite į odą, kad susigertų.


Pakuotė. Tiesą sakant šio kremo pakuotė iš pradžių man priminė vaistinių tepalų pakuotės, parduodamas vaistinėse. Kartoninė dėžutė su papildoma kraštine, tūbelė primena tepalus nuo raumenų skausmo. Ir visgi, su laiku aš pripratau ir ne tik pamėgau, bet ir pamilau. Pirmiausia plastiko tūbelė atrodo lyg metalinė, tačiau būdama tvirto plastiko, ji neturi metalinės pakuotės trūkumų, tokių kaip skylės atsiradusios nuo lankstymo. Tas tvirtas plastikas super patogus pakuotę pasistatyti ant plokščio dangtelio ir išspausti visus priemonės likučius iki pat galo. 
Pakuotės dizainas gana paprastas ir nors raudonos ir šviesiai žalios spalvos kombinacija greičiausiai nėra pati patraukliausia akims, nors pamačiusi parduotuvėje greičiau pagalvočiau apie tepalus nuo skausmo, nei apie veido kremą, tačiau šiuo atveju iš ties laimi labai patogus tūbelės dizainas.

Kvapas tikrai yra, ir jis pakankamai gerai jaučiamas. Kvepia citrinomis ar kitais citrusiniais vaisiais. Iš pradžių kvapas didelio pasitikėjimo nekėlė - citrinos ir veidas man atrodo nesuderinami dalykai. Ir visgi, su laiku kvapas nustojo kelti įtarimus. Visai smagu, kad jis nėra stiprus ir jaučiamas maksimaliai iki pusvalandžio po kremo padengimo ant odos.

Konsistencija lengva, primena tvirtesnį, netekantį nuo odos losjoną su aiškiai jaučiamu slidumu.


Sudėtis: Centella Asiatica Leaf Water, Aqua, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Propanediol, Glycerin, PEG-10 Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Niacinamide, Disteardimonium Hectorite, Ethoxydiglycol, Panthenol, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Citrus Grandis Peel Oil, Lavandula Hybrida Oil, Centella Asiatica Extract, Caprylyl Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Chlorphenesin, Pinus Densiflora Leaf Extract, Madecassoside, Dimethicone Crosspolymer, Caprylhydroxamic Acid, Adenosine, Pentylene Glycol, Disodium EDTA, Lactic Acid, Sodium Lactate, Serine, Urea, Sorbitol, Phenoxyethanol, Citrus Limon Peel Oil, Juniperus Mexicana Oil, Rubus Suavissimus Leaf Extract, Allantoin, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Reticulate Peel Oil.


Poveikis. Stebiuosi ir kartu labai džiaugiuosi priemonės sudėtinėmis dalimis: labai daug augalinių ir aktyvių ekstraktų, kurių pagrindas - azijinė centelė, skatinanti odos atsinaujinimą, raminanti ir gydanti odą. Sudėtis pasižymi gausybe antioksidantų, drėkiklių, odą šviesinančių ingredientų. Gal iš visos šios sudėtinių dalių gausos citrusinių vaisių žievelių ekstraktus, kurie skirti daugiausiai pakvėpinti produktą, tačiau ir dabar nesiskundžiu - sudėtis verta dėmesio.

Ką šis kremas daro? Tai nėra produktas, kuris stebuklingu būdu labai intensyviai drėkins odą. Patikėkite, porą savaičių gydau dehidratavusią odą ir šis kremas intensyviam drėkinimui tiesiog netinka. Tačiau jis turi fantastišką savybę - ant odos paviršiaus užkloti apsauginį sluoksnį. Ką turiu gavoje? Įsivaizduokite, pridrėkinote odą serumais, patepėte aktyviais ingredientais ir norite, kad jie veiktų kuo ilgiau, nuo odos paviršiaus pritepta drėgmė neišgaruotų į aplinką - tam šis kremas puikiai tinka. Turėdamas silikono jis užtraukia ant paviršiaus nejaučiamą plėvelę, kuri apsaugo nuo drėgmės praradimo, aplinkos žalos odai ir kitų žalingų faktorių. Pastebėjau, kad tiesiog nepriekaištingai dera su hialurono rūgšties serumu. Šios priemonės sudėtis gana paprasta, kremas nekomplikuotas, tad tiks daugumos odai. Ir visgi, dėl tų kvapų - turiu pastebėti, kad vasario pradžioje mano veidas buvo nusėtas skausmingomis žaizdomis ir šio kremo ant pažeistos odos tepti negalėjau - degino, erzino ir stipriai dirgino. 

Mano nuomone šis kremas puikus veido priežiūros rutinai užbaigti ir puikiai tinka po intensyviai drėkinančių serumų, kad užrakintų drėgmę. Veikdamas drauge su intensyviomis drėkinamosiomis priemonėmis jis iš ties odai suteikia jaunesnės, skaistesnės odos efektą. Tačiau vienas pats šis kremas odos nei stipriai drėkins odą, nei itin stipriai kondicionuos. Sudėtis net labai gera, bet reiktų elgtis labai atsargiai, jei oda bent truputį pažeista. Man patiko ir puikiai suprantu, kodėl ši priemonė yra gavus tiek daug pagyrų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Labai fainas šitas kremas, oda pasitepus juo minkšta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, dėl sudėtyje esančio silikono :) Puikus kremas veido priežiūros rutinos užbaigimui ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą