MOLINARD "Habanita L'Esprit" parfumuotas vanduo

Viskas gyvenime kinta ir daug greičiau, nei tikiesi: keičiasi pomėgiai, įpročiai, potyriai. Kažkas keičiasi ir kosmetikos srityje - aš lyg ir dar noriu bandyti daug skirtingų ir naujų priemonių, tačiau pamažu ateina noras viską minimalizuoti iki mažiausio įmanomo minimumo. Ne visuomet pavyksta, kaip kad pavyzdžiui eksperimentas kurį laiką nenaudoti veido kaukių, nes paskui reikia kasdienio ilgalaikio gydymo drėkinamosiomis kaukėmis, serumais ir intensyviomis priemonėmis. Bet apie tai kitą kartą. Šį kart apie aromatą ir kvapą, kurio vis nesugebu išsirinkti. Žaviuosi žmonėmis, kurie pamilo vieną kvapą, prisijaukino vieną aromatą, jis tapo jų vieninteliu - žavu, kai tave atpažįsta iš to vieno, nuolat naudojamo kvapo. Ir visgi, aš nesugebu išsirinkti to vieno, tad ieškau, įsigyju, išbandau ir arba pamirštu, arba susižaviu tik trumpam. Tad apie ką šiandien? Apie neplanuotai įsigytus Molinard 'Habanita L'Esprit".


Produktas: MOLINARD "Habanita L'Esprit" parfumuotas vanduo (EDP)
Gamintojas: "Molinard". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 30 ml. Parduodama 30 ml ir 75 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2013 m
Kaina: 30 ml - 51,95 Eur; 75 ml - 109 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas
Kvapo kategorija: šipro - gėlių

Gamintojo aprašymas: Gėlinis, rytietiškais prieskoniais prisodrintas aromatas moterims
Habanita „L'Esprit" - naujausias Molinard kūrinys. Sukurtas su visa pagarba aukščiausioms Graso kvepalų kūrimo tradicijoms, jis suteikia naujo įkvėpimo ir prisideda prie Molinard namų atgimimo.

Habanita „L'Esprit" pėdsakai primena legendinį aromatą, kurio sudėtyje yra 600 esencijų. Tai lengvas ir gracingas kvapusis vanduo, itin švelnaus charakterio, gėlių ir rytietiškų natų, labai modernus; ir vis dar užburiantis ...

Habanita „L'Esprit" patalpintas į elegantišką baltos spalvos matinį buteliuką, kuris buvo sukurtas 2012 metais atgimusiai Habanita EDP versijai. Flakonas turi tuos pačius Rene Lalique sukurtus moteriškus siluetus, specialiai skirtus Habanitai. Jis atspindi viduje slypinčią aromato dvasią: puikią, nemirtingą, savito charakterio ir šiek tiek provokuojančią.

Habanita „L’Esprit" atsiveria Viduržemio jūros augalų natomis: citrina, ladanu (kitaip žinomu kaip frankincensas; tai aromatinė derva, gaunama iš bosvelijos genčiai priklausančių medžių; ši derva plačiai naudojama parfumerijoje ir smilkalų gamyboje) muškatu, vėliau užuodžiame kvapiojo heliotropo pudrą bei gėlines natas: mimozą, rožę ir jazminus. Bazinėse natose atsiveria pačiulis, vetiveris, benzoinė derva ir muskusas.


ČIA

Viršutinė nata: gauruotasis švitrūnas, muskato riešutas, citrina
Širdies nata: heliotropai, mimozos, jazminai, rožės
Apatinė nata: muskusas, benzoinas, pačiulis, kvapnusis auksabarzdis


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, CINNAMAL, CITRAL, FARNESOL, EUGENOL.


Pakuotė. Baltos spalvos kartoninė pakuotė su raudonu įdėklu viduje. Stiklinis buteliukas aptrauktas balta plėvele su plastikiniu baltu dangteliu. Man labai patinka pakuotės dizainas - dominuoja balta spalva, su keliais raudonais akcentais. Tačiau gražiausia ant pakuotės pieštos trys besimaudančios merginos. Ant kartoninės dėžutės jos iškilios, tad galvojau, kad taip bus ir ant stiklinio indelio, tačiau buteliuko merginos tik padengtos skirtingu spindesiu ir vos atspalviu tamsesnės nei pakuotė.


Kvapas. Jei daugumą mano turimų aromatų galima įvardinti saugiais kvepalais įsigyti nepauosčius, tai Habanita L'Esprit tikrai nėra saugus pirkinys ir labai labai rekomenduočiau prieš perkant bent kelis kartus pauostyti ne tik ant popierėlio parduotuvėje, tačiau ir ant savo odos, nes manau, kad aromatas gali labai skirtingai reaguoti su kūno chemija.

Tik pasipurškus labiausiai jaučiami muskuso rieštutai, citrinos ir kažkas sunkesnio, greičiausiai gauruotasis švitrūnas, kurio kvapo aš nesu usčiusi ir galiu tik įsivaizduoti. Gana greit imamos jausti gėlinės natos, tarp kurių aiškiai atpažįstu heliotropus, jazminus ir rožes - gėlinė, tačiau sunkoka nata. Apskritai natos labai gražiai papildo viena kita ir seka viena iš kitos, tartum natūraliausia seka vienas po kito. Galiausiai ant odos jaučiu muskusines natas, kurios man nelabai patinka. Ar tai muskusas ar kokia kita nata, bet ant mano odos kvapas tampa sintetinis, muilinis su trupučiu metalinio kvapo... Būtent ta nata kvepia erzinančiai, sintetiškai, primena kažką panašaus į vaistus, chirurginio priimamąjį... Hmm... Aš džiaugiuosi, kad muskusas ant odos neužsilieka labai ilgai. Nusistovėjęs ant odos aromatas dar kart transformuojasi ir tampa labiau pudriniu, jaučiasi arčiau odos su lengvu pačiulių dvelksmu.

Nors viena iš aromato stadijų man nepatinka, tačiau aš manau, kad šis aromatas labai universalus ir tinkantis įvairaus amžiaus moterims, nekomplikuotas ir labai įvairiapusis nuo riešutinių iki sunkių gėlių natų, nuo muskuso ir sintetinio vaistų aromato iki pudrinio pačiulio. Universalus, tinkantis tiek moterims, tiek manau turintis potencialo sudominti vyrus.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Kvapas vidutinio intensyvumo, jaučiamas per daugmaž ištiestą ranką, tad gali kiek trikdyti tuos, kuriems šis aromatas nepatinka. Gaila, tačiau išlieka ne per ilgiausiai, sakyčiau gerai užsiuodžia kokias 4 valandas, po kurių jau norisi atšviežinti aromatą. Esu garantuota, kad po 6 valandų nieko ant odos visiškai nebejaučiu. Trumpiau nei tikėjausi... 


Jaukinuosi šį kvapą jau kelis mėnesius ir vis dar nesu tikra, kad šis kvapas pavergė mano širdį - jis neabejotina kitoks nei bet kuris kitas mano turimas aromatas. Tai nėra lengvai dėvimas kvapas ir vargu ar bet kas gali jį dėvėti. Aromate jaučiasi riešutinės, paskui sunkios gėlinės, sintetinės - vaistus primenančios muskuso ir galiausiai pudrinės pačiulio natos.... Aromatas toks universalus, kad tiks tiek jaunai, tiek jau gyvenimo mačiusiai, galiausiai turi potencialo tikti ir vyriškos lyties atstovams. Jis gana saugus įvairiose aplinkose, bet labai atsargiai rekomenduočiau rinktis. Kvapą pirkite tik tuomet, kai pabandote ir kiek panešiojate ant odos, mat kvapas tikrai skirtingai reaguos su kūno chemija ir gali visiškai nepatikti.

Aromatas panašus į:
- JULIETTE HAS A GUN "Citizen Queen"
- NARCISO RODRIGUES "Narciso Rodriguez for Her"
- TED LAPIDUS "White Soul"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai