#90/2022 Sausio mėnesį baigiau

Dar vienas mėnuo ir dar vienas tuščių priemonių krepšelis pasibeldė į blogo duris. Pasibaigus sausiui nesijaučiu sunaudojusi labai daug priemonių, tačiau šį mėnesį truputėlį prasivaliau dekoratyvinės kosmetikos krepšelį, skirtą skystiems veido priežiūros produktams - žinia, tokie genda greičiausiai, tad prasivalyti verta dažniau, nei kitus produktus. Ką gi, priemonių nedaug, bet vis tiek labai kviečiu pasižvalgyti.

Kūnui

Nepaprasto gerumo masažo aliejus, kuris neįsigeria žaibiškai greitai, tačiau ir nepalieka nemalonios riebios plėvelės. O jau kvapas, kokio dieviškumo! Manau tai pats maloniausias masažo aliejus, kokį prisimenu... Fantastiškas... Mielai pakartočiau.

Neblogas, atsipalaiduoti pavyko, odos neapsunkino, tačiau kvapas nesužavėjo. 
Nežinau ar kartočiau, greičiausiai visgi ne.

Nepatiko kvapas, bet tai mažiausia problema. Didžiausia problema sudėtyje esantys aliejai, kurie aplipo visą kūną, vonią ir nemaloniai nuteikė. Net nuplovus vandeniu ant odos liko lipnumas, tad kūną teko kelis kartus gerai prausti kūno prausikliu, o vonią - specialia priemone šalinančia riebalus. Savaitgalio malonumą sugadino dvigubai ilgiau trukęs vonios šveitimas.
Šio nekartočiau.


Tiesą pasakius šitas burnos skalavimo skystis man patiko: pakankamai švelnus, kad ištverčiau ir galiausiai pakankamai stiprus, kad šalintų bakterijas, suteiktų švaros ir gaivos pojūtį. Nors ir kopijuotas nuo Listerine, bet patiko labiau nei originalus Listerine.
Mielai pakartočiau.

5. TARDYFERON pailginto atpalaidavimo geležies tabletės, 30 tabl.
Va va, kelis mėnesius į priekį draugiausiu su šia geležimi - turiu jau daug metų mane persekiojančią anemiją, tad... vėl nukritus geležies kiekiui tenka gerti. Nepatinka, bet per pastarąjį dešimtmetį šio papildo išgėriau dešimtimis pakuočių. Tiesą sakant gerai, kai geležis pasisavinama žarnyne, šis papildas iš ties veiksmingas, tačiau naudoti reikia nuo mėnesio iki pusmečio, kol atstatomi normalūs rodikliai.
1 tab. 247,25 mg geležies (III) sulfato (atitinka 80 mg geležies)


Jau įraše rašiau, kad šio balzamo nebenaudosiu, tačiau norėjau palikti įrašą nes priemonė iš ties greit palengvina perštinčių lūpų skausmus, drėkina. Priemonė iš ties labai panaši į vazeliną, tik su daug patogesniu naudojimo būdu. 
Kartočiau.

7. IK-10 parfumerinė essencija. DELINA, 12 ml
Niekada neaprašiau bloge ir greičiausiai nėra didesnio tikslo, nes nelabai pasitikiu visais tais analogais, atitikmenimis ir kitais panašiais dalykėliais. Suprantu, kad pasaulis ieško pigesnių alternatyvų, bet tokiu atveju gal galima rasti pigesnę alternatyvą, o ne analogą? Nežinau, šioje vietoje man dar pačiai norisi susidėlioti mintis. Šį aromatą gavau dovanų - visiškai pilną, nes jis nepatiko nusipirkusiai. Man patiko, labai patiko ir jei toks yra Delina aromatas, aš jo labai noriu. Bet... kol kas tik sunaudojau essenciją ir labai noriu daugiau pasidomėti šia kompanija, jų idėja ir visais analogų klausimais prieš kažką daugiau rašant bloge.
Įsigyti galima ČIA
12 ml - 20 Eur

MĖGINYS.
Hmm... pirmas įspūdis nebuvo labai geras dėl priemonės aštrumo. Iš pradžių priemonė atrodo labai švelni, tačiau labai greit gelis dingsta, palikdamas tik aštrias pemzos daleles. Šiuo metu fizinių šveitiklių vengiu, tad ši priemonė ne man. 

Dekoratyvinė I

Labai gražios ir natūralios spalvos hailaiteris, kuris puikiai tinka kasdienai. Bėda ta, kad priemonė labai paryškina veido netolygumus ir labai lengvai priemonė nusitepa bei pakeliauja veidu. Dėl šios priežasties priemonės nenaudojau dažnai. Šiai dienai kreminio hailaiterio kvapas pasikeitęs, tad tiesiog metas atsisveikinti.
Nekartočiau - man reikia patikimesnės priemonės.

Šiek tiek įnoringa priemonė dėl savo aliejinės konsistencijos priemonė ne visuomet gražiai sluoksniuojasi ant kiekvieno makiažo pagrindo. Tačiau jei pataikau su makiažo pagrindu, kurio hailaiteris nepakelia nuo odos, gaunu labai gražų, sveikos odos spindesį, kuris neparyškina raukšlelių, atrodo itin dailiai ir galima išgauti itin natūralų ar itin ryškų efektą - priklausomai nuo to, ko norisi. Sunaudojau labai nemažai, liko mažiau nei ketvirtadalis, bet likutis paprasčiausiai sutirštėjo ir daugiau naudoti nebegaliu.
Labai patiko - mielai pakartočiau su visais produkto kaprizais.

Sunaudojau beveik viską, liko visai nedidelis kiekis. Tačiau... priemonę turiu jau senai, tai kreminis produktas, tad naudoti veido odai aš nebenoriu dėl rizikos, kad priemonė jau gali būti nebelabai gera. Lašiukai man labai patiko, gerai ir lengvai pašviesindavo makiažą, gal tik šiek tiek pasunkindavo makiažo konsistenciją. Ir visgi, labai saikingai. puikūs lašiukai, kurių prireikus iš ties mielai pakartočiau.

Man labai patiko šis praimeris, jis iš ties pamaskuodavo visus smulkius nelygumus, paslėpdavo poras, atrodydavo puikiai - iš ties buvau nusiteikusi visą jį sunaudoti. Tačiau pastaruoju metu pabandžius naudoti, vietas, kurias tepiau priemone pabėrė, vadinasi metas atsisveikinti. Gaila, trečdalis praimerio iškeliauja. 
Labai patiko, mielai pakartočiau.

Sunaudojau ir turiu pastebėti, kad su poras mažinančiais praimeriais reiktų elgtis atsargiai - naudoti saikingais kiekiais, kad makiažo pagrindas gražiai pasidengtų ir nenaudoti nuolat, nes vienaip ar kitaip tokios priemonės kemša poras. Šis praimeris labai priminė garsųjį Benefit - poras paslėpdavo, smulkius netobulumus tikrai užmaskuodavo. 
Visai geras, kartočiau.

Šitas praimeris buvo mano didžiulė meilė, ypač pavasario metu, kai oda po žiemos natūraliai papilkėjusi, kai veidui trūksta sveikos išvaizdos ir spindesio efekto. Priemonė tiesiog nepriekaištingai suteikdavo spindinčios odos efektą, tik jos niekuomet nedengdavau per visą veidą, kad neatrodyčiau kaio kalėdinė eglutė užsilikusi po žiemos. Man patikdavo dengti iškiliausiose veido vietose ir naudojau iš ties labai dažnai, bet... likučiai užsiliko buteliuke ir aš tiesiog nespėjau sunaudoti. kadangi priemonė pakankamai sena - atsisveikinu - tikrai nenoriu išbertos, sudirgusios ar pažeistos odos.
Labai patiko, mielai pakartočiau.

Dekoratyvinė II

Tai tušas, kuriam meilė užaugo naudojimo eigoje. Ką turiu galvoje? Iš pradžių man ne itin patiko pakuotė - pripratau; nesužavėjo efektas - atrodė per natūralus, tačiau eigoje įpratau prie labiau dieninio efekto. Ir visgi, labiausiai pamilau lengvą tušo nuvalymą - tiesiog labai lengvai priemonė nusivalo paprasčiausiu vandeniu! Pastaraisiais metais turėjau kelis etapus, kurių metu visiškai nesidažiau blakstienų, pirmiausia dėl to, kad tingėdavau vakarais akis trinti makiažo valikliu ir krūva diskelių, o paskui dar kelis kartus plauti. Šis tušas yra priežastis dėl kurios grįžau prie blakstienų dažymo tušu ir... labai džiaugiuosi išbandžiusi.  Sunaudojau visiškai visą anksčiau nei spėjo sutirštėti ir labai visai pagalvočiau apie pilno dydžio pirkimą.

Šią priemonę vertinau labai dviprasmiškai: pirmiausia man labai patiko efektas - pasitepi lūpas ir jos iš kart įgauna spalvą, kuri dar šiek tiek susigeria į lūpas. Dėl to spalva išlieka labai labai ilgai, o norint nuvalyti, tenka dar ir vandeniui atsparią priemonę panaudoti. Visgi, naudojant dažniau pastebėjau, kad produktas nori pasausinti lūpas, tai ypač jaučiasi žiemos metu, tad aš nesu tikra dėl šios priemonės. Kita vertus, pastebėjau, kad dauguma tokių susigeriančių į lūpas balzamų linkę pasausinti. Hmmm... jei reiktų nuspręsti, greičiausiai tiesiog sunaudojau ir pamiršiu. Kartoti nenorėčiau - daug dažniau renkuosi lūpų balzamą ir dažus ant viršaus.

Jau kuris laikas nedidelis galiukas šio pieštuko guli mano kosmetinėje nenaudojamas, o nenaudojamas greičiausiai dėl to, kad jau senokai meilė rožinėms spalvoms priblėso. Šitie Golden Rose pieštukai labai malonios, geros kreminės tekstūros, puikiai dengiasi, gražiai atrodo, tad rekomenduočiau išbandyti. Ir pati būtinai pirksiu pakartotinai, tik nebe rožinės spalvos.
------------------------------------
Viskas... mano baigtų priemonių dėžutė tuščia. Gal daugiau ne tuščių, o tų, su kuriomis atsisveikinu, nes viskas turi savo galiojimo laiką. Ir kartu tai man puikus priminimas, kad iš ties reiktų labai saikingai pirkti kosmetikos produktus, nes... vis tiek mes visko tiek nesunaudojame, tiesa? bet šį kart su šiais produktais atsisveikinti nebuvo sunku - mano odos sveikata svarbesnė nei baigta priemonės pakuotė. O ir vietos kosmetikos krepšeliuose atsirado daugiau. Tikiuosi po truputį pavyks prasivalyti ir kitų kategorijų produktus, ypač to prasivalymo reiktų akių šešėliams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. aš Therme masažinį irgi kažkada turėjau, Hammam būtent. tai po jo įsimylėjau tuos sausus purškiamus aliejus kūnui, mmm, priminei, reiktų kada pakartoti man irgi 😁🤌

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Therme labai malonūs kvapai, o sausi kūno aliejai žiemai tobuli. reiktų ir man kada pakartoti kūnui - geruliai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą