CATRICE Prime and Fine Make up Transformer Drops - makiažą transformuojantys lašiukai: tamsinantys ir šviesinantys

Na, ar jau spėjote įdegti dailiu, šokoladiniu įdegiu? Ar kūnas ženkliai pakeitė spalvą nuo įprastos? Jei taip, tikriausiai jau pastebėjote, kad ir pavasarį tikę makiažo pagrindai jau nebetinka atspalviu, o pirkti tokią pat pudrą tamsesniu atspalviu, dėl tų kelių vasaros mėnesių. Įdegis netruks nublukti, o pudra vis dar gulės giliai stalčiuje.

O gal ieškodami sau tinkančio atspalvio nepataikėte ir nusipirkote per tamsų? Neskubėkite pirkti naujos - jei dar negirdėjote, yra būdų tiek pašviesinti, tiek patamsinti jūsų makiažo pagrindo spalvą. Rinkoje turime kelis skirtingus variantus. Jau pasakojau jums apie baltą makiažo pagrindą iš Manic Panic, žinau, kad The Body shop turi tokius lašiukus, tačiau šiandien apie pigiausią man žinomą variantą iš Catrice.

"Proto lankstumas gali pavaduoti grožį."
Stendalis


Produktas: CATRICE Prime and Fine Make up Transformer Drops - makiažą transformuojantys lašiukai: tamsinantys ir šviesinantys
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: pašviesinti arba patamsinti makiažo pagrindą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pašviesina ir patamsina netinkamo atspalvio makiažo pagrindą
Labiausiai nepatiko: šiek tiek apsunkina, sutirština makiažo pagrindų konsistenciją
Tūris: kiekvienas po 15 ml
Kaina*: kiekvienas po 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Individualus keitimas. Dėl labai pigmentuotos, skystos tekstūros makiažo pagrindas gali būti individualiai pritaikytas pagal odos spalvą: šviesinantys lašai pašviesina makiažo pagrindą, o tamsinantys lašai jį padaro tamsesniu. Šie makiažo pagrindo spalvą keičiantys lašai suteikia galimybę individualizuoti bet kurį CATRICE makiažo pagrindą.

Šie lašai taip pat gali būti naudojami kaip šviesą atspindinti ar kontūravimui skirta priemonė. Ypač natūraliam rezultatui gauti, sumaišykite spalvą keičiančius lašus su makiažo pagrindu taip, kad sukurtumėte prie odos spalvos derantį atspalvį. Skystos tekstūros keičiantys lašai turėtų būti maišomi tik su skystos tekstūros makiažo pagrindu. Jei norite naudoti kompaktinę pudrą, tuomet ją naudokite tik ant jau užteptos skystos ar kreminės pudros. 


Labai džiaugiuosi itin kompaktiška, plastikine pakuote, kuri turi mažytę dozavimo angą, kaip kad paakių kremuose. O ir plastikas minkštas, todėl reikiamą produkto kiekį išspausti ir tinkamai dozuoti čia labai paprasta. Dizainas neturi kažkokio didelio išskirtinumo, vyrauja įvairūs užrašai. Tuo tarpu spalvinė gama: švelniai rudas ir tamsiai rudas plastikas leidžia labai lengvai identifikuoti, kurios pakuotės siekiame ir kurios reikia. Paprasta, patogu ir funkcionalu.

Kvapas lygiai toks pat, kaip bet kurio kreminio makiažo pagrindo. Nieko išskirtinio, galbūt tik tai, kad jis man pasirodė kiek silpnesnis, bet maišant su produktais, o paskui dengiant ant veido neišlieka ir greit dingsta.

Konsistencija labai primena vidutinius makiažo pagrindus ar kremines pudras. Manic Panic be abejonės tirštesnis, klampesnis už Catrice variantą.


Sudėtis:
LighteningAQUA (WATER), ISODODECANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, CETYL PEG/ PPG-10/1 DIMETHICONE, HYDROGENATED TETRADECENYL/ METHYLPENTADECENE, MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, SODIUM CHLORIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM PHYTATE, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

DarkeningAQUA (WATER), ISODODECANE, CETYL PEG/ PPG-10/1 DIMETHICONE, POLYMETHYL METHACRYLATE, HYDROGENATED TETRADECENYL/ METHYLPENTADECENE, MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PROPYLENE GLYCOL, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SODIUM CHLORIDE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM PHYTATE, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Visai neblogai ir gana lengvai tiek tamsinantys, tiek šviesinantys lašiukai susimaišo su bet kokios konsistencijos makiažo pagrindu. Nuotraukoje žemiau matote, kad išbandžiau tiek su tirštesnėmis, tiek su skystesnėmis pudromis ir visais variantais rezultatas buvo matomas. Lyginant su Manic Panic šviesintoju, man pasirodė, kad Catrice nešviesina iš karto ir lašiukų prireikė daugiau. Savaime suprantama, mat šviesintojas čia šviesiai rudas, kai tuo tarpu Manic Panic buvo visiškai baltas.


Praktiškai su visais makiažo pagrindais maišymas buvo itin lengvas, beveik be pastangų. Tiesa, esu skaičiusi kelias nuomones, neva neapsunkina makiažo pagrindų ir jų nesutirština. Tikrai sutirština - paskutinis NYX šiaip yra skystas, o sumaišytas su šviesintoju ar tamsintoju tapo sunkesnis ir nebe toks tekantis. Nors mažiau, nei Manic Panic, bet tikrai sutirština.

Apskritai vertinant, man abi priemonės patinka. Šviesintoją tenka itin dažnai panaudoti gavus PR siuntinius su retai kada man tinkančiu atspalviu, o va tamsintojas tinka NYX ir Mac pagrindais, kuriuos įsigijau šviesiausius, bet jie man šiek tiek per šviesūs. Na ir dabar, kai esu įdegusi, o visi pagrindai pernelyg šviesūs.

O jūs ar naudojate šviesinančius ar tamsinančius lašiukus? Pasiteisina?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai