MIXA Hyalurogel Ultra-Sensitive raminamasis gelinis serumas su hialurono rūgštimi, dehidratuotai, sausai odai

Visada rūpindavausi savo oda: pradedant kosmetika, baigiant prausimu ledukais ar veido masažu. Savaime suprantama, kosmetikos priemonių įsigijimą dažnai apibrėžia finansinės galimybės, o namines procedūras kartais apriboja elementari laiko stoka. Tačiau tai ne pretekstas pamiršti, koks svarbus organas yra oda, tiesa? Nustebau iš savo kosmetologės sužinojusi, kad moterys nenaudoja net veido kremų, ar prausia veidą ūkiniu muilu! Tikriausiai apie paakių kremus ar veido serumą net nereikia klausti?

Pati veido serumus atradau ir pradėjau naudoti palyginus nesenai, tačiau pakankamai greit pamačiau odai teikiamą naudą. Serumų įvairovė didžiulė ir renkantis dažnai sukasi galva: hialuronas, vitaminas C, nuo senėjimo, balansuojantis, drėkinantis, maitinantis.... Šiuo metu naudoju vieną pigesnių serumų iš Mixa ir iš karto galiu pagirti jo kokybę, poveikį ir bene viską. Pojūčiai patys geriausi, o rezultatai veidrodyje džiugina. 

"Veidas - sielos veidrodis."
M. Gorkis


Produktas: MIXA Hyalurogel Ultra-Sensitive raminamasis gelinis serumas su hialurono rūgštimi, dehidratuotai, sausai odai
Gamintojas: "Lascad Centre Conseils Consommateurs". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti, nuraminti odą
Tinkamas tipas: dehidratuotai, sausai, jautriai odai
Labiausiai patiko: lengva tekstūra
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio (!)
Tūris: 40 ml
Kaina*: 8,49 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Rimi, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 
Išlaikyti optimalų drėgmės lygį jautriai odai yra tikras iššūkis. Raminantis Hyalurogel serumas, kuriame yra didesnė hialurono rūgšties ir glicerino koncentracija*, užtikrinanti intensyvų drėkinimą 48 valandas**.  Serumas, išsiskiriantis ypač lengva tekstūra, akimirksniu nuramina odą, sumažina diskomforto ir tempimo pojūtį.

Rezultatas: jautri oda iš karto nuraminama ir sudrėkinama. Atkuriamas optimalus vandens atsargų lygis, sudrėkinta oda vėl švyti, juntamas komfortas.
HIPOALERGINIS - Patikrintas tinkamumas jautriai odai.

Naudojimas: ryte ir vakare patepkite nuvalytą veido ir kaklo odą prieš naudodami Hyalurogel veido kremą, arba naudokite vietoj kremo.


Mixa kompanija Lietuvoje pasirodė su priemonėmis, skirtomis labai jautriai, ar raudonį turinčiai odai. Nors mano oda sausa, bet pernelyg dideliu jautrumu aš nesiskundžiu, ir viskas, ką bandžiau iki šiol buvo Micelinis vanduo (kuriuo buvau labai patenkinta). Kremų ir kitų žadamų priemonių efektai manęs nelabai domino, nors pati kompanija paliko labai geros, kokybiškos kosmetikos už nedidelę kainą įvaizdį. Visai nesenai pasirodžiusi Hyalurogel serija sukėlė didžiulį smalsumą, tad su džiaugsmu puoliau bandyti hialuronu papildytus kosmetikos gaminius. Ateityje būtinai papasakosiu ir apie kremus ir apie valiklius, bet serumui norisi skirti atskirą įrašą.

Man asmeniškai Mixa kompanijos pakuotės neturi kažkokio žavaus patrauklumo ir atrodo gana paprastai. Suprantu, kad jautriai odai skirta kosmetika turi kelti asociacijas su paprastumu, todėl gamintojas renkasi naudoti daug baltos spalvos su keliais spalviniais intarpais. Tūbelės formos serumo pakuotė plastikinė, panaši į paakių kremo pakuotes. Produktas lauk išsispaudžia, kas yra daug higieniškiau nei pipetėmis ar kremo indeliais dozuojamos priemonės.


Kvapas. Serumas pakvėpintas kvapiosiomis medžiagomis, kas itin jautriai odai gali būti trūkumas. Man patinka kai produktai maloniai kvepia. Kvapas neintensyvus, labiau kosmetinis, galbūt su trupučiu gėlių užuomenų. 

Konsistencija. Skaidri priemonė gelinė.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Propanediol, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Allantoin, Dimethiconol, Mannose, Carbomer, Parfum.


Poveikis. Šitas produktas yra kažkas WOW! Pirmiausia dėl gelinės konsistencijos, kuri labai greit susigeria į odą, nepalieka plėvelės, neapsunkina, apskritai, toks jausmas, kad ant odos nieko netepiau, bet poveikis toli gražu ne niekinis. Serumas maloniai vėsina odą, gaivina ir itin gerai drėkina. Naudodama jį pastebiu ir sveikesnę odos išvaizdą ir sveikata spinduliuojantį švytėjimą. Pasikartosiu - wow!

Kadangi tai yra serumas, jis turėtų būti tepamas prieš dieninį ir naktinį veido kremą, ką dariau lietingomis, vėsesnėmis dienomis. Tačiau kai už lango toks karštis, sunkių kremų nesinori. Labai džiaugiuosi, galėdama serumą dengti vietoj kremo, atgaivinti odą ir jos neapsunkinti. Bijau jums ką nors rekomenduoti, bet tikiu, kad vasaros metu serumas patiktų visiems odos tipams, maloniai drėkintų, gaivintų ir neapsunkintų. O ir jo kaina maloniai džiuginanti!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei labai labai svarbus man!

Komentarai