AVENE EAU THERMALE apsauginis fluidas nuo saulės su spalvos pigmentais SPF 50+ ir sauso pojūčio tekstūra

Saulės kosmetikos pas mane šį sezoną daug, tačiau niekad anksčiau nesirinkdavau atskiros priemonės veido odai apsaugoti. Kūnui jau daugiau nei penkmetį kasmet vis nusiperku po priemonę (taip taip, anksčiau visiškai nenaudojau saulės kosmetikos), o va apie veido odą niekad nesusimąstydavau. Galbūt dar ir dėl to, kad pasiūla anksčiau buvo tikrai nedidelė. Kaip tik žvalgiausi nuo saulės apsaugančio veido kremo, svarsčiau, ar geriau rinktis atskirą apsaugą, ar kremą su spf, kai Avene atstovai Lietuvoje man atsiuntė apsauginį fluidą veidui ir kaklui su spalva.

Šiuo metu jaučiuosi gerai ištestavusi visą turimą saulės kosmetiką, pabandžiusi tiek deginantis, tiek aktyvią dieną lauke, todėl kuo skubiau pildau įrašą saulės kosmetika, kol dar vasara nesibaigė...

"Juokus, kaip ir druską, dera vartoti saikingai."
Pitagoras


Produktas: AVENE EAU THERMALE apsauginis fluidas nuo saulės su spalvos pigmentais SPF 50+ ir sauso pojūčio tekstūra
Gamintojas: "Pierre Fabre" Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: apsaugoti veido ir kaklo odą nuo žalingų UVB ir UVA spindulių
Tinkamas tipas: suaugusiems, ir jautriai odai
Labiausiai patiko: jaučiama ir vizualiai matoma apsauga
Labiausiai nepatiko: norisi lengvesnės konsistencijos ir greitesnio susigėrimo
Tūris: 50 ml
Kaina*: apie 21,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Mano vaistinė
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Plataus apsaugos veikimo nuo UVA/ UVB spindulių fluidas, sukurtas jautriai odai. Apsauginis fluidas su spalvos pigmentais suteikia optimalią apsaugą nuo UVB ir UVA spindulių. Praturtintas Avene terminio šaltinio vandeniu ir fotostabiliu vitaminu C. Lengva tekstūra suvienodina odos spalvą, suteikia odai spindesio ir skaistumo. 
      ⧫ Išskirtinė Sunsitive apsauga: plataus veikimo spektro, fotostabili UVB-UVA filtrų sistema. 
     ⧫ Unikalus antioksidantų kompleksas, visapusiška ląstelių apsauga. 
    ⧫ Avene terminio šaltinio vanduo, raminantis, sudirgimus mažinantis poveikis.
Sauso pojūčio tekstūra: nejuntama ant odos. Neriebi, nelipni, itin greitai susigerianti.
NAUDOJIMAS: Prieš eidami degintis, likus 20 minučių iki saulės vonių, tolygiai paskirstykite ant odos pakankamą produkto kiekį (6 paspaudimai - suaugusiam, veido ir kaklo odai), kad optimaliai apsaugotų nuo žalingo UVA/ UVB spindulių poveikio. Kartokite produkto naudojimą bent kas 2 val., ypač po maudynių, gausaus prakaitavimo ar šluostymosi rankšluosčiu. Nebūkite saulėje per ilgai, netgi naudojant apsauginius saulės produktus. Buvimas saulėje per ilgai yra pavojingas. 


Nepaprastai patogi ir higieniška šios priemonės pakuotė su pompa, dėl ko į pakuotę nepatenka oro, kabinant iš indo nešvarumų. Žodžiu visaip kaip džiaugiuosi pakuotėmis su pompomis labiau, nei kitomis. Be to, pompa kelia dugną, įmontuotą viduje į viršų, tad susinaudos daugiau priemonės likučių, nei įprastose, išspaudžiamose pakuotėse.

Mano akims galbūt nereikalinga popierinė pakuotė - pilnai būtų pakakę lipduką ir visą informaciją sukelti ant plastikinio indelio, tačiau tokiu būdu gamintojas sutalpino informaciją anglų ir prancūzų kalbomis, ir dar informacinį lapelį viduje įdėjo.

Kalbant apie dizainą - oranžinė spalva geriausiai apibūdina "saulės kosmetiką". Gražu paprasta, nors ir perkrauta informacija.

Kvapas labai primena makiažo pagrindą, su saulės kosmetikai būdingu aromatu.

Konsistencija. Priemonė su atspalviu. Konsistencija labai primena vidutinį makiažo pagrindą, nei tai labai lengvą, nei labai sunkų.


Sudėtis: Avene Thermal Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicapryl Carbonate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Aqua, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylhexyl Butamido Triazone, Silica, Diisopropyl Adipate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C10-18 Triglycerides, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Decyl Glucoside, 1,2-Hexanediol Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ascorbyl Glucoside, Benzoic Acid, Butylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Disodium EDTA, Parfum, Glyceryl Behenate, Glyceryl Dibehenate, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499), Oxothiazolidine, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Stearyl Alcohol, Tocopherol, Tocopheryl Glucoside, Tribehenin, Xanthan Gum.


Poveikis. Visų atostogų metu kremą naudojau kasdien, vos mano veido kremas (per karščius naudoju Mixa serumą) pilnai susigerdavo į odą. Turiu pastebėti, kad po kremo būtina šiek tiek palaukti, kol veido oda sugeria likučius, kitu atveju apsauga sunkiau dengiasi ir tenka pavargti, kol gerai išsisklaido ant odos. Šiaip palyginus lengva, tik spalva būna matoma ant odos, todėl išsklaidyti gerai irgi būtina. Man asmeniškai iš pradžių šiek tiek apsunkina odą, kol pilnai susigeria. O ir susigėrimas galbėtų (mano skoniui) būti ženkliai greitesnis, bet jokiu būdu nesakau, kad kažkuo prastas, tiesiog tenka šiek tiek palūkėti.

Šiuo metu atspalvis man darosi šviesokas... Mano kūno oda jau tapo lengvai šokoladinė, spėjau pilnai įdegti, tad prie tamsaus kaklo, baltas veidas atrodo keistokai... Tačiau apsaugą tepu kasdien, net ir po įprastu makiažu. Jeigu tepti vieną, jis šiek tiek suvienodina veido odos spalvą, bet neturi jokio maskavimo.

Kalbant apie poveikį, galiu drąsiai sakyti, kad iš tiesų saugo veido odą, ji šiuo metu mažiau įdegusi, nesijaučia išsausėjusi po būvimo saulėje (kaip kad kūno oda), tad poveikis tikrai yra! Smagu, kad kremas galioja net iki 2020 metų, todėl šiemet nebaigtą buteliuką galėsiu naudoti dar ir sekančią vasarą ir dar kitą, po jos. Iš esmės patiko, pirmoji pažintis su tokio tipo saulės kosmetika sakyčiau labai vykusi. Apsauga išdžiūva ant odos ir iš tiesų jaučiasi sausa, nelipni, neriebi, o ir veido apsunkinimo, kurį jaučiau pradžioje, kaip nebūta. Visai patiko, tik tvirtesnei nuomonei norėtųsi palyginti su kitomis tokio tipo priemonėmis.

Ar tu naudoji apsauginius kremus nuo saulės veido odai? Kuris tavo mylimiausias?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai