CAFE MIMI "Restoring Express" greito poveikio atkuriamoji, maitinamoji veido kaukė su pasiflorų aliejumi

Veido kaukės... vienkartinės veido kaukės... visuomet nepaprastai smagu jas išbandyti ir arba atrasti kažką tikrai gero, arba netikus, paprasčiausiai pamiršti, nes gi namie akių nebadys dar beveik nauja didžiulė produkto pakuotė. Šiandien išbandžiau man visiškai naujos kompanijos Cafe Mimi kaukę veidui. Visai nesenai pastebėjau jų produkciją Eurokos parduotuvėse, ir tikriausiai neįprasta kaukės forma suviliojo įsigyti ir išbandyti. Žiūrim.

"Kiekvienas žmogus - savo gerovės kūrėjas."
R. Stylis


Produktas: CAFE MIMI "Restoring Express" greito poveikio atkuriamoji, maitinamoji veido kaukė su pasiflorų aliejumi
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: atkurti ir maitinti veido odą, suteikti švytėjimo, švelnumo
Tinkamas tipas: visiems. Visgi manyčiau labiau tinkamas sausai, normaliai, brandžiai odai
Labiausiai patiko: jaučiamas maitinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: po kaukės naudojimo sunku pastebėti atkuriamą poveikį
Tūris: 15 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Greito poveikio atkuriamoji, maitinamoji veido kaukė papildyta pasiflorų aliejumi. Kaukės sudėtyje gausu natūralių aliejų, kurie padeda greitai atkurti odą, suteikia švytėjimo ir švelnumo. Kaukė aprūpina gilius odos sluoksnius maitinamosiomis medžiagomis, skatina kolageno ir elastino sintezę, pasižymi kompleksiniu atkuriamuoju poveikiu. Aktyviosios medžiagos: pasiflorų aliejus ir ekstraktas, kviečių gemalų aliejus, puošniųjų atalų aliejus.
Naudojimas: tepti tolygiu sluoksniu švarią odą, netepti aplink akis ir lūpas. Palikti 15 minučių. Kaukės likučius nuvalyti servetėle. Nenuplauti. 


Man šitos kompanijos kaukės į akis krito dėl pakuočių. Jau esame įpratę matyti vienkartines kaukes plastikiniuose maišeliuose, todėl tikriausiai natūraliai atkreipiau dėmesį į kiek kitokią Cafe Mimi kaukių pakuotę. Išlankstytoje kartoninėje dėžutėje įdėtas plastikinis skaidrus kaukės indelis. Atrodo labai patogu, ir iš tiesų, naudoti ir pilnai sunaudoti kaukes indeliuose gerokai lengviau nei plastiko maišeliuose.

Kalbant apie dizainą, jis gana paprastas, vienspalvis. Šiuo atveju pagrindinė kaukės veiklsioji medžiaga yra pasiflorų aliejus ir ekstraktas, tad tikriausiai logiška ir skaniai violetinė kaukės spalva. 


Kvapas intensyvokas, bet labai malonus. Kosmetinis su vaisinėmis užuominomis ir jaučiamas visą laiką, kol kaukę laikau ant veido odos.

Konsistencija. Balta kaukė kreminė. Primena labai lengvos konsistencijos veido kremą ar kūno losjoną. Riebumo visiškai nesijaučia.


Sudėtis: Aqua, Passiflora Incarnata Fruit Extract, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Shea Butter Ethyl Esters, Triticum Vulgare Germ Oil, Sodium Acrylates Copolymer (and) Lecithin, Laminaria Digitata Extract, Orbignya Oleifera Seed Oil, Ethylhexyl Stearate, Passiflora Incarnata Seed Oil, Pullulan (and) Nannochloropsis Oculata Extract, Saccharide Isomerate, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Pirmiausia giriu kaukės kiekį - man jo pilnai pakako negailint visam veidui ir kaklo odai. Tiesą sakant, taupiai naudojant, manau įmanoma kaukę naudoti ir porą kartų. Dengiasi ji geriausiai pirštais, gana lengvai. Gamintojas sako, kad kaukę reiktų laikyti 15 minučių. Per tą laiką dalis produkto susigeria į odą, na o likučius nuvalau lauk paprasčiausia servetėle.

Man labai patiko šita kaukė. Žinote, kaukės poveikį pamatyti ant veido odos yra viena, tačiau dažniausiai aiškiai jauti ar tavo veido oda jaučia kokį poveikį ar ne. Prieš naudojimą mano odą tempė ir labai trūko drėgmės, norėjosi kažko intensyvesnio, stipresnio. Vizualiai mano veido oda įgavo spindesio ir atrodė šiek tiek šviesesnė. Jaučiau, kad odos nebetempia, tad kaukė ne tik atgaivino pavargusią odą, tačiau ir pamaitino, suteikė švelnumo, tikriausiai šiek tiek ir padrėkino. 


Man asmeniškai kaukės efektas labai patiko: gavau tai, ko tikėjausi. Tiesa, dar gamintojas žada atkurti odą, skatinti kolageno ir elastino sintezę. Pastarosios funkcijos pamatuoti tiesiog neįmanoma, o pirmosios? Na po vieno naudojimo abejoju, kad gali būti pastebimas odos atkūrimas. Tik periodiškai naudojant tą pačią kaukę ilgesnį laiką galbūt toks efektas ir būtų matomas. Nepaisant to, pirmoji pažintis su Cafe Mimi man labai maloni ir patiko. Manau ateityje išbandysiu ir daugiau šios kompanijos kaukių, pasirodė verta dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai