DEBORAH "Hydracolor The Original" lūpų balzamas su spalva SPF 25 "Nr. 45"

Atrodo visai nesenai gavau Eurovaistinės grožio dėžutę, tačiau kai kuriuos dalykėlius jau spėjau pamilti. Šiandien man norisi papasakoti apie vieną iš tų pamiltų produktų - Deborah lūpų balzamą su atspalviu. Vasarą man patinka daug lengvesnės priemonės, o jei dar priemonė su SPF faktoriumi - iš viso nuostabu. Kas nenori vasarą turėti gražias ir apsaugotas lūpas?

"Laimė - ne bet koks gyvenimas, o tik gražus."
Seneka

Produktas: DEBORAH "Hydracolor The Original" lūpų balzamas su spalva SPF 25 "Nr. 45"
Gamintojas: "Deborah Group". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugo lūpas nuo žalingos saulės
Labiausiai nepatiko: netvirta, nepatikima pakuotė
Tūris: 4,2 g
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Drėkinamoji lūpų priežiūros priemonė su atspalviu. „Hydracolor the Original“ – tai nepakartojamas lūpas saugančio balzamo ir lūpų dažų derinys. Šis unikalus balzamas drėkina ir saugo, tuo pačiu metu suteikdamas lūpoms gražų atspalvį. Sudėtyje esančios drėkinamosios medžiagos ir natūralių aliejų mišinys saugo ir maitina lūpas. Su UVA ir UVB filtrais. SPF 25. Be parabenų. 


Pirmiausia visuomet pradedu nuo kiekvienos priemonės pakuotės. Balto plastiko išsukama tūbelė su žaliais užrašais tikrai neatrodo prabangiausias dalykas pasaulyje. O ir pakuotė, po vos kelių dienų naudojimo neatlaikė - dangtelis įsikilo ir pakuotė prarado sandarumą, nebeužsidaro gerai ir bijau, kad rankinėje bet kada gali atsidaryti. Vis galvoju, galbūt jei būčiau jos nesinešiojusi visur su savimi, dangtelis nebūtų skilęs? Kita vertus, balzamus nešiojamės nuolat, tiesa? O jei pakuotė skyla, man tai rodo jos kokybės trūkumą, deja.

Na, o kalbant apie naudojimą, nieko naujo čia nepasakysiu - kirstos formos balzamas išsisuka lauk, kaip ir tradiciniai lūpų dažai.

Kvapas. Lūpų balzamas pakvėpintas kvapiosiomis medžiagomis ir uostant iš pakuotės jaučiamas saldus aromatas su šiek tiek tradicinio vazelino kvapu.

Konsistencija. Išvaizda priemonė atrodo visiškai taip pat, kaip bet kurie įprastiniai lūpų dažai, tuo tarpu tik dėl konsistencijos lūpų produktą galima vadinti balzamu. Tai sunkokas, riebesnį lūpų balzamą primenantis produktas.


Sudėtis: Petrolatum, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Pentaerythrityl Stearate/ Caprate/ Caprylate Adipate, Lanolin Oil, Hydrogenated Microcrystaline Wax, Candellila Cera, Polybutene, Octyldodecanol, Hydroxystearic/ Linoleic/ Oleic Polyglycerides, Lanolin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Cera Alba, Ricinus Communis Seed Oil, Mica, Titanium Dioxide (nano), Zinc Oxide (Nano), Bis-Ethylhexyloxphenol Methoxyphenyl Triazine, Olus Oil, Passiflora Incarnata Seed Oil, Silica, Benzophenone-3, Decylene Glycol, BHT, Parfum, Limonene, Tin Oxide.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 15985, CI 19140, CI 75470, CI 15850.

Be parabenų.
Sukurtas sumažinant alergijos riziką.
Su SPF 25.


Poveikis. Aš jau įžangoje minėjau, kad lūpų balzamą su atspalviu, ar tai lūpų dažus (kaip kam patogiau vadinti) aš pamilau. Iš tiesų tai vienintelis dalykas, kuriam turiu priekaištų yra ta netvirta produkto pakuotė. Nes visa kita man labai patiko. Pradėkime nuo padengimo - dengiasi tobulai lengvai, kaip ir bet kuris įprastas balzmas - gal kiek reiktų sekti lūpų kontūru, bet tikrai ne taip, kaip su jūsų lūpų dažais.

Man labai patinka kaip priemonė jaučiasi ant lūpų. Iš tiesų galiu pasakyti, kad nors ir drėkina kiek mažiau nei įprasti balzamai, tačiau formulė visiškai nesausina, o dėl sunkesnės konsistencijos (nors lūpos nesijaučia stipriai apsunkintos) ir SPF faktoriaus, net ir karščiausią vasaros dieną gali jaustis saugi. Pažįstami tie pojūčiai, kai saulė nukepina lūpas ir jos ima skeldėti? Va su šituo balzamu nieko panašaus nėra, svarbu laiku padengti naują sluoksnį.

Dar smagiau, kad priemonė turi atspalvį. Nr. 45 atspalvis labai natūralus, švelniai rožinis  su trupučiu šilto persikinio atspalvio, labai tinka ne tik prie įprasto makiažo, bet ir tomis dienomis, kai dažytis visai nesinori. Kadangi suteikia natūraliai sveikų lūpų spalvą, visas iki šiol buvusias nesidažymo dienas tepiausi dažais ir niekad nesijaučiau keistai ar kažkaip kitaip atrodanti. Labai sveiką efektą suteikia ir dailus, natūralus priemones spindesys. 


Suprantu, kodėl tokio tipo priemonės nėra labai populiarios. Balzamai su atspalviu labai trumpai išlieka ant lūpų (o dažnai jie nesugeba atlikti balzamo funkcijos - bet čia ne šitas atvejis). Ne išimtis ir šitas - jis nusitrina, nusivalgo, lengvai nusivalo nuo lūpų... Tačiau kai taip lengva padengti, aš neprieštarauju spalvą atnaujinti dar vienu priemonės brūkštelėjimu per lūpas, o ir sluoksniuojasi man atrodo labai lengvai ir dailiai. Tiesa, jei lūpos yra stipriai suskeldėjusios, atsišerpetojusios, priemonė tikrai apvels odos gabalėlius ir nors šiek tiek vizualiai pamaskuos, jie gali būti matomi. Tad reiktų nepamiršti, kad kaip ir su bet kuria spalvą suteikiančia priemone, prieš dengiant lūpas, reiktų nors minimaliai paruošti šveitikliu ar intensyvesniu balzamu.

Deborah balzamas su atspalviu tikrai nebus ta priemonė, kuri pakeis įprastą balzamą - na tokio tipo produktai paprasčiausiai neturi to intensyvaus maitinamojo efekto. Tačiau vasarą, siekiant apsaugoti lūpas nuo žalingos saulės - liuks. Nelabai daug tų priemonių su SPF lūpoms mes turime, tiesa? Man patiko, aš įsimylėjau, naudoju kasdien, visur, visoms progoms.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai