CATRICE Prime and Fine "Gooddbye Pores" poreless blur praimer - makiažo gruntas/ bazė poroms maskuoti

Kadangi praeitą mėnesį prasivaliau kosmetiką, metas pakalbėti apie jau turimą ir išbandytą. Šį kart apie rėksmingai ant pakuotės žadantį atsisveikinti su poromis praimerį iš Catrice.

"Siekiant sėkmės, pirmiausia būtina pamilti savo darbą."
M. Loret



Produktas: CATRICE Prime and Fine "Gooddbye Pores" poreless blur praimer - makiažo gruntas / bazė poroms maskuoti
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: neblogai paslepia smulkius veido tekstūros nelygumus
Labiausiai nepatiko: tobulo porų maskavimo (ypač jei jos didesnės) tikrai nėra
Tūris: 30 ml
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Lengvas makiažo gruntas suteikia matinį efektą ir maskuoja veido nelygumus bei poras. Suteikia odai itin švelnios, lygios odos efektą su ženkliai mažiau pastebimomis poromis. Lengva praimerio tekstūra paruošia odą makiažo pagrindui, kuris išlieka ilgiau. 
Praimerį rekomenduojama dengti tik tuose vietose, kuriems reikia maskavimo ir matizavimo. Galima makiažo bazę naudoti zonai aplink akis - taip maskuoklis nesukris į raukšleles, bus mažiau matomos raukšleles ir veido odos raudonis.


Nedidelė, plastikinė praimerio pakuotė atrodo visiškai taip pat, kaip ir dauguma prieš tai buvusių kompanijos praimerių. Nieko naujo nei pakuotės tūbelėje, nei dangtelyje, nei formoje. Šiek tiek skiriasi tik pats dizainas ir raidžių šriftas, o visa kita jau kažkur matyta. Galiu tik pagirti šių pakuočių plastiką - dėl minkštų ir patogių sienelių produktą lengva ir paprasta ne tik išspausti, bet ir lengva dozuoti reikiamo kiekio dozėmis. 

Kvapas keistokas, gana natūralus ir neutralus, tačiau jaučiamas, kol dengiame ant veido odos. Paprastai tokios priemonės vadinamos bekvapėmis, tačiau man atrodo tiksliau būtų vadinti natūralaus kvapo priemonėmis.

Konsistencija. Priemonė iš pradžių atrodo kreminės tekstūros, tačiau masažuojant į odą pradeda jaustis tarsi silikoninis slidumas. Įdomus balansas tarp kreminio ir slidaus, tarsi silikoninio produkto - abu aspektai aiškiai jaučiasi, bet reali konsistencija yra kažkas tarp jų abiejų.


Sudėtis: DIMETHICONE, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TAPIOCA STARCH, AQUA (WATER), POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, DECYLENE GLYCOL, BHT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Paprastai apie praimerius mano bloge tikrai nebūna ilgų tekstų. Pradėkime nuo aspekto, kuris tikriausiai žinomas daugeliui - labai svarbu nepadauginti bazės, nedengti per daug, mat kaip taisyklė, - per daug praimerio reiškia sudėtingą makiažo pagrindo dengimą ant veido. Apskritai šis gruntas pasidengia lengvai ir patogiai. Pirmiausia, ką aiškiai pastebiu yra visiškai matinį efektą įgvusi veido oda. Po praimerio ji tampa itin švelni, o odos tekstūros nelygumai iš tiesų palyginami ir paslepiami. Jei veido poros itin didelės ar turima itin stambių randų - savaime suprantama, tik praimeriu reikiamo maskavimo išgauti nepavyks. Tačiau visos smulkios raukšlelės, keli randeliai, likę po vėjaraupių ir poros visai padoriai užmaskuojamos ir paslepiamos. 

Visai smagus praimeris. Man patinka neblogas veido tekstūros nelygumų maskavimas, o va matinio efekto man kaip ir nereikia. Man kuo puikiausiai veikia, kai norisi lygesnės tekstūros veido odos ir tolygesnio makiažo efekto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai