RIVAL DE LOOP Super Slim Eyebrow Pen - itin plonas antakių pieštukas "03 Peanut"

Jei reiktų rinktis vieną antakių tipo priemonę, tai tikriausiai be jokios didesnės konkurencijos nugalėtų automatiniai, itin ploni pieštukai. Nėra patogesnio būdo preciziškai paryškinti antakius, ir nesvarbu, ar norisi intensyvesnio ar natūralesnio varianto. Prieš porą metų rinkoje pasirodė Catrice Slim'Matic pieštukai, kurie buvo kažkas nerealaus ir per tuos metus kartojau ne kartą. Šį kart parduotuvėje ieškojau būtent to pieštuko, tačiau neradus akys visai netyčia užkliuvo už labai panašaus Rival de Loop varianto. Išbandžiau, naudojau ir skubu papasakoti.

"Gerbk save, jeigu nori, kad tave gerbtų."
B. G. I Moralis



Produktas: RIVAL DE LOOP Super Slim Eyebrow Pen - itin plonas antakių pieštukas "03 Peanut"
Gamintojas: "Rossmann" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tikslus, plonas pieštuko galiukas 
Labiausiai nepatiko: labai greit baigiasi
Tūris: nenurodytas
Kaina*: 2,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Itin plonas antakių pieštukas, skirtas antakiams koreguoti ir paryškinti.
1. žingsnis. Paryškinkite ir apibrėžkite antakio kontūrą.
2. žingsnis. Užpildykite antakių tarpelius.
3. žingsnis. Šepetėliu suformuokite antakius.


Kaip ir Catrice variantas, automatinis pieštukas atrodo visiškai taip pat. Plastikinis korpusas iš vienos pusės turi šepetėlį antakiams iššukuoti, o kitoje - itin ploną išsukamą pieštuką. Stebina, kai pigus variantas turi dar ir kartoninę pakuotę, kuri lyg ir nebūtina, bet visai smagi. Tiesa, man buvo labai sunku išsirinkti priemonės atspalvį - korpuso spalva visiškai neatitinka to, kas slepiasi pakuotės viduje, o ir parduotuvėje tarp kelių pasirinkimų visi jie atrodė per tamsūs mano plaukų ir veido odos spalvai.

Kvapas. Neutralus, natūralus ir nepaprastai silpnas.

Konsistencija. Pieštukas minkštas, brėžiasi lengvai ir patogiai.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE CERA, SYNTHETIC BEESWAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA CERA, ISOAMYL LAURATE, TALC, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77742.


Poveikis. Tiesą sakant dabar, vis nejučiomis lygindama Rival de Loop su Catrice, pastebiu, kokios panašios šios priemonės. Pieštuko šerdelė minkšta, todėl jį naudoti reikia itin atsargiai, išsukti po truputį. Neatsargiai naudojant galiukas lūžta. Tačiau man labai patinka tas priemonės plonumas ir preciziškas tikslumas - galima itin lengvai išpiešti visus norimus plaukelius, o rezultatas visuomet atrodo tiesiog tobulai.

Labai patogus ir mažutis šepetėlis. Nežinau kodėl rinkoje parduodami pieštukai visuomet, beveik kaip taisyklė, turi per dideles šukytes. Dauguma mano pažįstamų negali pasigirti itin vešliais antakiais ir didelės šukytės labiau trukdo nei padeda. Tokio dydžio - tiesiog idealios. Ir vėl palyginus su Catrice variantu negaliu atsistebėti šių priemonių panašumu! Kokie dar panašumai - priemonės beveik identiškos, net ir sudėtinės dalys!


Antakių pieštukas nėra atsparus vandeniui ar žada ypatingą išlikimą, bet man puikiai išlieka visą dieną be jokių spalvos pabėgimų ar nusitrynimo. Tik va, kaip ir Catrice variante, pieštuko pakanka vos savaitei! Atrodo, jog ir čia yra labai jau nedidelis kiekis, o plonytė širdelė tiesiog tirpsta akyse. Catrice ar Rival de Loop? Abu šie pieštukai praktiškai identiški, tad vieno varianto išrinkti tikrai negaliu, tačiau smagu žinoti, kad jei Catrice nutrauks pieštuko gamybą, mes turime praktiškai identišką alternetyvą. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Pabendraukime komentaruose? Atgalinis ryšys motyvuoja kurti.

Komentarai