PIRMAS ĮSPŪDIS. AVON Ideal Flawlwss BB skin loving beauty balm - BB kremas su SPF 15: "Nude" ir "Shell"

Kartais galvoju, kaip reiktų pradėti įrašų įžangas? Dažnai šiek tiek kalbu apie savo dieną, kartais papasakoju vienos ar kitos priemonės pasirinkimą. Apskritai pastebėjau kad kiek sumažėjo blogo skaitomumas... jei blogą rašyčiau pirmus metus, tikriausiai sunerimčiau (ir tikrai buvau sunerimusi), tačiau puikiai žinau, kad vasaros pradžioje skaitomumas šiek tiek krenta. Kaip nekris, tikriausiai skaitytojai ramiai mėgaujasi saulės spinduliais ir užsiima vasariškomis pramogomis. Šiandien po šiokios tokios pertraukos vėl bandau mėginuką, šį kart BB kremo, iš kurio tikiuosi lengvos tekstūros ir minimalaus maskavimo.


Ką žada gamintojas: BB kremas maskuoja, drėkina, sulygina odos spalvą ir apsaugo. Lengva tekstūra neapsunkina odos. Su SPF 15 apsauga nuo saulės.

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Titanium Dioxide, Glycerin, Butylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Dimethicone, Sodium Chloride, Trifluoromethyl C1-4 Alkyl Dimethicone, Nylon-12, Octyldodecyl Neopentanoate, Polysilicone-11, Quaternium-90 Bentonite, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Phenoxyethanol, Methyl Undecylenate, Ethyl Undecylenate, HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Tetrasodium EDTA, Triethoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Propylene Carbonate, Hexylene Glycol, Calcium PCA, Zinc PCA, Hexyl Laurate, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Methicone, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Silica, Tocopheryl Acetate, Saccharomyces/ Copper Ferment, Saccharomyces/ Magnesium Ferment, Saccharomyces/ Zinc Ferment, Saccharomyces/ Malachite Ferment, Saccharomyces/ Tourmaline Ferment.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica.


Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kur galima įsigyti: iš Avon konsultantų
Kaina: apie 7,30 EUR


Mano nuomonė. BB kremo mėginių turėjau du atspalvius. Nude man pasirodė gerokai šviesesnis, tačiau net jis man buvo gerokai per tamsus ir gana stipriai oksidavosi ant veido odos. Aš visiškai nesitikėjau, kad BB kremas bus toks panašus į tiesiog paprastą skystą makiažo pagrindą - jis lengvai dengiasi, konsistencijoje jaučiamas miltingumas - nežinodama, kad tai BB kremas, tikrai sakyčiau jog makiažo pagrindas. BB kremas turi tikrai gerą maskavimą ir geba sulyginti nevienodą veido spalvos toną, nors mano paakių zonos tikrai neįveikė (nuotraukose nedėjau maskuoklio). Labiausiai man patiko būtent dėl gaivios veido odos efekto ir sveiko, natūraliai gražaus spindesio.


BB kremas ant odos išlieka palyginus neblogai. Dienos pabaigoje pastebiu šiek tiek sukritus į gilesnes/ didesnes veido poras, tačiau nežymiai ir išsilaikė visai neblogai. Visgi, pasirodė visiškas viduriukas - nei sugundė ieškoti pilnos tūbelės, nei paliko prastą įvaizdį. Galiausiai, pirkdama BB kremą norėčiau, kad ant odos jaustųsi lengvesnis, maskuotų mažiau ir taip neprimintų makiažo pagrindo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai