#56/2019 Grožio šiukšlynėlis. Kovo mėnesį baigiau...

Baigėsi dar vienas mėnuo ir tai reiškia, kad laikas purtyti baigtų produktų dėžę ir žiūrėti, ką pavyko pabaigti ir kokia mano galutinė nuomonė vieno ar kito produkto atžvilgiu. Žinote, o šį įrašą rašau jau trečią dieną... kai namuose sergantis mažylis, naujiems blogo įrašams laikas drąstiškai sumažėja - prisėdi, vos parašai pastraipą, o mažasis ligoniukas jau bėga pas mamą tiesdamas rankas ir norėdamas ne tik apsikabinti, bet ir būti panešiojamas. Tikiuosi, kad gana greit visos temperatūros bus pamestos, o piktos ligos ims trauktis... Ką gi, kol mažasis snaudžia, skubu pildyti baigtų priemonių įrašą ir pasakoti jums apie viską iš eilės.

"Sukauptas turtas gali tarnauti, bet gali ir pavergti."
Horacijus


Kūnui

Labai patiko ir kvapas, ir idėja, ir naudojimo būdas, tik galbūt sudėtinės dalys galėtų būti geresnės. Apskritai šalia nebeturėdama Lush kol kas negaliu rasti mylimų vonios bombų, tai kvapas, tai dar kažkas neįtinka. Šitos palyginus tikrai fainos, bet vistiek norisi rasti kažką geriau. Gal jūs esate atradę mylimas ir dėmesio vertas vonios bombas?
Šitas tikrai pakartočiau, tik rinkčiausi kitokį kvapą - smalsu, kaip kvepia kitos.

Visiškai nepasiteisino mano vaiko odai ir norėjo alergizuoti. O ir vietoj talko pagrindu pagamintos pudros mieliau renkuosi bulvių krakmolą, pataisų poras arba pudras, sukurtas kukurūzų miltų pagrindu. Šios likutį sunaudojau kaip katės dėžės dezodorantą ir neįsivaizduoju, kaip šį produktą reiktų dengti ant odos.
Nekartočiau, visiškai nepatiko.

Patiko, nors pabandžiusi Rituals prausimosi putas galiu patvirtinti, kad ne pats tobuliausias pasirinkimas. Tačiau vertinant kainos ir kokybės santykį, pasirinkimas geras - prausia gerai, putoja pakankamai, putos standžios, malonaus kvapo ir odos nesausina.
Pakartočiau.

Man patinka Dove kremai šiose pakuotėse, tačiau dėl šio jaučiausi šiek tiek nusivylusi. Naudojant žiemos metu tikėjausi riebesnės konsistencijos. Šis kremas buvo beveik tas pats, kaip šios linijos losjonas, nors drėkino neblogai, bet kam pirkti kremą, kai losjonas beveik toks pat?
Abejoju ar kartočiau.

Plaukams

Visiškai paprastas šampūnas, kuris išplauna plaukus ir daugiau jokio poveikio nedaro. Po jo tikrai reikia gero kondicionieriaus ar kaukės. Nors sudėtinės dalys ir džiuginančios, bet kai poveikis netenkina lūkesčių, net negalvoji apie jos kartojimą.

Veidui

Nors pridėjau šitą kremą prie veido priemonių, bet pusę pakuotės sunaudojau kūnui. Iš pradžių veido odai visai patiko sunki ir riebi konsistencija, tačiau ėmiau pastebėti, kad oda ima prašyti lengvesnės konsistencijos priemonių, net ir būdama sausa. Užskaitau kaip kūno kremą, o va veidui man ji pasirodė per sunki.
Veido odai nekartočiau.

7. DRIU BEAUTY "Wise Unisex" lengvos konsistencijos drėkinamasis veido kremas "Light" su prebiotikais, vitaminu B3 ir hialurono rūgštimi, 15 ml
Ir galbūt tai buvo tik mano odos ožiukai (tai per sunkus kremas, tai per lengvas), tačiau šis man pasirodė per liesas ir per lengvas sausai odai. O va draugėms riebiaodėms jis kuo puikiausiai tiko ir patiko. Kremas tikrai geras ir vertas dėmesio, tačiau sausiaodėms šaltesniu metų laiku rekomenduočiau rinktis sunkesnės tekstūros kremą.
Kartočiau tik vasarą.

8. SEBOCALM Innovation Phyto Serum - priešraukšlinis, stangrinamasis veido serumas
MĖGINYS.
Visiškai sutinku su daugumos merginų nuomone, kad dažnai mėginio kiekio nepakanka tvirtai nuomonei susidaryti. Mėginys iš esmės tik leidžia pajausti tekstūrą ir pirminius odos įspūdžius. Šitas serumas (kaip ir visa Sebocalm bandyta kosmetika) paliko tvirtą kokybės, tačiau paprastumo (gerąja prasme) įspūdį. Patiko, tačiau apie serumo pirkimą negalvoju, užtat lengvutis drėkinantis kremas iš šios kompanijos yra mano norų sąraše.

9. VITAMASQUES Sleep in Mask "Egg" drėkinamoji naktinė veido kaukė su kiaušinių trynių ekstraktu, 4 g
Fainos ir įdomios naudoti kaukės, kurios nepelnytai prisiklijavusios korėjietiškos kosmetikos etiketę. Visgi, pykti ar bambėti nenoriu ir negaliu - puikiai atlieka savo darbą, gerai drėkina bei gaivina veido odą, ji vizualiai atrodo sveikesnė, lyg po itin gero nakties miego.
Mielai kartosiu.

10. MIZON Enjoy Vital-up Time Watery Moisture Mask Hydrate your dry skin - drėkinamoji lakštinė veido kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu, 23 ml (1 lakštas)
Mizon kaukės man yra naujovė, mat iki šiol nesu bandžiusi nei vienos, kai kitos merginos jas gyrė ir džiaugėsi poveikiu. Puiki gaivinanti ir drėkinanti veido kaukė, kai norisi sveiko spindesio ir gražiai atrodančios, pailsėjusios, drėgme ir gyvybingumu spinduliuojančios odos.
Kartočiau.

Rankoms

11. GREEN FEEL'S drėkinamasis skystas muilas su agurkų ir alavijų ekstraktais, 400 ml
Visai neblogi šitie muilai. O taip, tobulėti su kvapais dar tikrai yra kur, tačiau labai džiaugiuosi dideliu priemonės kiekiu, geru putojimu. Rankų nesausino, gerai prausė, lyg ir viskas, ko reikia iš tokio tipo produkto.
Manu pakartočiau, tik iš bandytų man labiausiai patiko šaltalankių kvapas.

12. NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su jazminų, krokų ir mėlynųjų hiacintų aromatu "Lago di Como", 250 g
Tikriausiai labiausiai pasiteisinę didelio dydžio muilai - pasidedi vonioje didžiulį gabalą ir džiaugiesi kvapu, ilgu naudojimu ir maloniu poveikiu.
Kaip matote, kartoju. Dabar mačiau Eurokos jiems taikoma nuolaida - reikės užsukti ir nusipirkti kelis gabaliukus.

13. OH K! intensyviai drėkinanti rankų kaukė "Violet Flower" su našlaičių, levandų ir rugiagėlių ekstraktais, 20 g (2 x 10 g)
Labai faina pasilepinti ne tik veidą, bet ir rankų odą. Antroji mano rankų kaukė, kuri man pasirodė šiek tiek prastesnė nei Skinlite, mat veiklusis skystis į odą gėrėsi ilgiau nei norėčiau. Savo darbą kaukė padarė, rankas tikrai atgaivino, suteikė papildomos drėgmės, lygumo ir skaistumo.
Pirmenybę teikčiau Skinlite rankų kaukei, o ir šiaip, šiai dienai norėčiau išbandyti kitokių kaukių.


14. DR. ORGANIC "Aloe Vera" burnos skalavimo skystis su alavijais, be alkoholio, 500 ml
Iš pradžių nebuvau sužavėta, kai atėjo suvokimas, kad bene visi bealkoholiniai skysčiai turi nemalonų kartumo skonį, kurį palieka burnoje. Priemonės su alkoholiu rinktis irgi negaliu, man per aštru, todėl esu vis dar gero ir švelnaus burnos skalavimo skysčio paieškose. Nebuvo viskas labai prastai, tačiau nesu 100% patenkinta.
Nemanau, kad norčiau kartoti.

15. Dantų balinimo gelis
Tikriausiai geriausias, kokį teko naudoti iš pigių kinietiškų priemonių. Balina gerai, pakankamai intensyviai, tačiau kaip visuomet, aš nesu tikra, kiek tokie produktai yra saugūs, juolab, kad nežinau net tokių elementarių dalykų kaip sudėtinės dalys...

16. TARDYFERON 80 mg geležies tabletės, 30 tabl.
Dar viena pakuotė geležies. Regis dauguma gydytojų šią rekomenduoja kaip geriausią variantą, kai reikia pakelti hemoglobino rodmenis ilgalaikėje perspektyvoje.
Vienoje tabletėje  yra 247,25 mg geležies sulfato (80 mg). 

Dekoratyvinė kosmetika

17. LIRENE "Magic Make-up" CC kremas, 30 ml
Man atrodo, kad čia trečioji mano šio CC kremo pakuotė. Pamenu tik atradus man labai patiko ir dengimas, ir neblogas pamaskavimas, tik visuomet erzina per tamsus atspalvis. Žiemos metu šio kremo naudoti negaliu, užtat vasarą puikiai tinka. CC kremas galioja 6 mėn nuo pakuotės atidarymo, o kadangi turiu nuo praeitos vasaros pradžios - likutį nusprendžiau išmesti dabar. Iki tinkamo įdegio dar toloka, o ir kvapas jau keistokas.
Tikriausiai pakartočiau, tik reiktų visą pakuotę sunaudoti per vasarą. Ir vis pagalvoju, kad labai norėčiau turėti šviesesnio atspalvio pasirinkimo galimybę.

18. CATRICE "Prime and Fine" švytėjimo suteikiantis makiažo gruntas/ bazė "Beautifying Primer", 30 ml
Išmetu labai labai labai mažytį likutį lauk, mat turiu praimerį jau kiek per ilgai. Labai patiko, suteikdavo sveiką spindesį, pagražindavo odos tekstūrą ir labai tiko net mano sausai odai. Labai gaila, kad kompanija keičia net ir labai gerus produktus išimdama juos iš prekybos, nes šitą net labai mielai pakartočiau dar kartą.

19. BOURJOIS 123 Perfect CC kremas su 3 pigmentais SPF 15 (atspalvis "31 Ivory"), 30 ml
O šitą sunaudojau iki pat galo. Lengvutės tekstūros BB kremas sulygina veido odos spalvą, šiek tiek pamaskuoja ir suteikia sveiką išvaizdą. Tikriausiai įspūdingiausias kremo lengvumo pojūtis.
Mielai pakartočiau dar kartą.

20. BARRY M lūpų blizgesys "Cocunut Clear", 3 ml
Iškrapščiau tiek, kiek begalėjau. Dažniausiai skaidrius blizgius naudodavau važiuodama į baseiną ir iš tiesų kai tepliojiesi ta pačia lūpų priemone, galima gana greit sunaudoti visai nemažą kiekį. Tokiu būdu esu panaudojusi nemažus kiekius kelių skirtingų blizgių.
Ar kartočiau? Pats blizgesys gana paprastas, tačiau tikriausiai visai pakartočiau - smagu, kad neturėjo jokio lipnumo pojūčio.

21. BURT'S BEES "Wild Cherry" 100% natūralus drėkinantis lūpų balzamas su vyšniomis, 4,25 g
Mano vaikas visuomet visuomet suranda mano lūpų balzamą ir... sugeba jį neįtikėtinai greitai sunaudoti... taip pat nutinka jau su kelinta pakuote, ir nesvarbu, kur ją pasidedu, Burt's Bees balzamai visuomet būna surandami ir gerai pakramtomi. Džiaugiuosi tuo, kad balzamo sudėtis saugi, gerai drėkina ir maitina lūpas ir iš tiesų sugeba joms pagelbėti, kai jos yra išsausėjusios ir sudirgusios.
Būtinai kartosiu, tikriausiai mano vaikas irgi 😆

22. MAYBELLINE Lash Sensational Intense Black Lash Multiplying mascara - intensyvaus juodo atspalvio blakstienų tušas, 9,5 ml
Tušas, suteikiantis vėduoklės efektą, gražiai atskiriantis ir pakeliantis blakstienas. Šiek tiek pritrūko tankinamojo efekto, tačiau iš esmės man labai patiko. Savaime suprantama, tušo nebaigiau, jis paprasčiausiai sutirštėjo, tad metas atsisveikinti.
Pakartočiau.

23. ESSENE The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited - netikrų blakstienų efektą suteikiantis tušas, 10 ml
Tobulas efektas: ir pariečia, ir maksimaliai prailgina, ir dailiai atskiria. Kaip visuomet, Essence tušai gana greitai tirštėja, nors šis išlaikė pakankamai gerai, jei lyginsime su kitais šios kompanijos tušais. Labai stiprus efektas ir labai gera kaina.
Mielai kartočiau.

Viskas, va tiek produktų baigiau per kovą. Šiek tiek daugiau prasivaliau savo dekoratyvinę kosmetiką, panaudojau ir kelias kaukes, nors iki norimo (mažiausiai 4 kaukių per mėnesį) kiekio vis dar trūksta. O koks buvo jūsų kovas?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Šį mėnesį ir aš likučius subaiginėjau. 32 pilno dydžio produktai ir 21 mėginėlis paliko mano namus 😍

    Paskutiniu metu gaunu labai daug siuntų, todėl dėl testuojamų produktų likučius numetu į šalį. Bet dabar dariau didelį išsivalymą ir pardaviau apie 70 dekoratyvinės kosmetikos gaminių + minėti pribaigtukai + iš įmonių renkuosi gauti ne tai, ko noriu, bet tai, ko reikia (žinoma, ir į norus atsižvelgiu, bet poreikiai pirmiausia). Taip gera, kai vis tuštėja tas perteklius 😍

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neilgam, vakar vakare atsiėmiau siuntą su virš 20 dalykų 🙈 smagu, bet jau per daug visko 🙈

      Panaikinti

Rašyti komentarą