GARNIER Botanical Balm 3in1 Honey - 96% natūralios kilmės maitinantis dieninis ir naktinis veido balzamas su medumi, sausai ir labai sausai odai, tinkamas naudoti kaip veido kaukė

Kažkodėl man atrodo, kad ir apie veido priežiūros priemones kalbėjau jau senokai... Didžiąją sausio dalį ir didžiausią dėmesį skyriau praeitų metų santraukai, mėgstamiausiems, prasčiausiems produktams, dar tikriausiai darysiu savo Naujųjų pažadus bei visų laikų mėgstamiausius. Na, o apžvalgų iš tiesų buvo gerokai mažiau, jaučiuosi netgi pasiilgusi tų paprastų apžvalgų, kuriuose nagrinėju vieną ar kitą aspektą. Veido priežiūros priemonių, apie kurias jau galiu ir noriu kalbėti, turiu ne vieną, tad pradėkime nuo... didžiulės pakuotės veido kremo iš Garnier. 

"Tas žmogus, su kuriuo tikri draugai ilgai neišbūna, yra sunkaus charakterio."
Demokritas


Produktas: GARNIER Botanical Balm 3in1 Honey - 96% natūralios kilmės maitinantis dieninis ir naktinis veido balzamas su medumi, sausai ir labai sausai odai, tinkamas naudoti kaip veido kaukė
Gamintojas: "Garnier-Loreal". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: apsaugoti, atkurti, nuraminti odą
Tinkamas tipas: sausai ir labai sausai odai
Labiausiai patiko: riebus kremas apsaugo nuo atšiauraus oro sąlygų
Labiausiai nepatiko: per didelis kiekis
Tūris: 150 ml
Kaina*: 9,15 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, pigu.lt, Drogas ir kt.
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Atraskite naująją BOTANICAL raminamųjų veido balzamų liniją 3IN1. Dieną priemonė apsaugo odą. Naktį – ją atkuria. Naudojama kaip kaukė nuramina odą.
Naudojimas: Naudokite kaip dieninį kremą odai pamaitinti. Naudokite kaip naktinį kremą odai pamaitinti ir atgaivinti. Naudokite kaip 10 min. kaukę odai intensyviai atkurti.


Tiesą sakant, pamačiusi kremo pakuotę aš pagalvojau, kad tai kūno priežiūros priemonė ir nors akys užfiksavo lipduką ant dangtelio su moters veidu, tačiau atidžiai skaičiau informaciją ir visus užrašus norėdama pasitikrinti, kam kremas skirtas? Galiausiai supratau - kremas yra veido kremas, ne kūno, ne dar kažko - veido! Kodėl taip nutiko? Tikriausiai elementaru, dėl kremo dydžio! Kas pakuoja kremus po 150 ml? Nelogiška, visiškai nelogiška. Ne veltui kremo tokiuose kiekiuose nebūna (na, pasirodo būna, bet retai) - didelis kiekis ilgai naudojasi, aha, ir ilgam pakanka. Tačiau... per kiek laiko tokį sunaudoti? Nehigieniška - vis kišam pirštus ir ne kartą pastebėjau kreme tai blakstieną, tai kažkokį neaiškų nešvarumą... Ir galiausiai... man vieno ir to paties kremo nesinori naudoti nuolat - veido oda galiausiai pasako stop. Tad, aš visiškai nesuprantu, kodėl? dėl ko? ir kam? šis kremas buvo supakuotas tokiame tūryje?

Na, o jei trumpai apie pačią pakuotę - baltas plastikas ir kaip visuomet, kompanijai būdingas, akiai "skanus" dizainas. Indelis atsukamas, tačiau po dangteliu nebuvo nei jokios apsauginės folijos ar plėvelės, tad saugumo ir patikimumo pliusiuko iš manęs negauna.

Kvapas. Kadangi veido kremas su medumi, reiktų tikėtis medaus kvapo? Kažkur toli, toli šiek tiek to medaus gal ir jaučiasi, bet man panašiau į kosmetinį kvapą su trupučiu gėlių. Aromatas intensyvokas ir ant veido odos išlieka dar kelias valandas.

Konsistencija. Tirštas, riebus gelsvos spalvos kremas. Jei tai būtų rankų ar kūno kremas - tikrai pagirčiau. Veidui jis tiks tik tuo atveju, jei oda iš tiesų sausa, lauke šalta ir norisi sunkaus, riebesnio apsauginio kremo.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Shea Butter, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cera Alba/ Beeswax, Glyceryl Stearate SE, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Alcohol Denat., Zea Mays Starch/ Corn Starch, Stearyl Alcohol, Mel/ Honey, Dicaprylyl Ether, Stearic Acid, Carbomer, Glycine Soja Oil/ Soybean Oil, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Helianthus Annuus Seed Oil, Myristic Acid, Palmitic Acid, Prunus Armenica Kernel Oil, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan Gum, Tocopherol, Salicylic Acid, CI 75130, Linalool, Geraniol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum.

96% ingredientų natūralios kilmės
Be parabenų, be silikonų, be sintetinių dažiklių.


Poveikis. Gamintojas sako, kad kremas naudojamas trimis būdais: kaip naktinis ir dieninis veido kremas, bei veido kaukė. Pradėkime nuo to, apie ką kalbėsiu trumpiausiai - veido kaukės. Apačioje matote nuotrauką, kai priemonę naudojau kaip kaukę ir... nelikau sužavėta. Niekada nesupratau, ir dar neaplankė nušvitimas, kodėl tą pačią priemonę reiktų naudoti ir kaip kremą ir kaip kaukę? Gi medžiaga ta pati, tad poveikis toks pats, tiesa? Na ir kas, kad patepsi kremu ir palaikysi kuris laikas, o  po tokios kaukės vėl tepsi tuo pačiu kremu? Sviestas sviestuotas, tad čia man priemonė neprilipo visiškai.

Prižiūrėdama savo veido odą stengiuosi, kad naktinis ir dieninis veido kremas būtų skirtingi - vienas riebesnis, kitas lengvesnis; jei vienas drėkina, kitas maitina ir pan. Taip odą pavyksta geriau aprūpinti ir spręsti kelias problemas. Taip ir šiuo atveju - niekaip negalėjau to paties kremo naudoti ir ryte ir vakare, o kadangi šiuo metu šaltasis sezonas - pasirinkau jį naudoti ryto metui. Kad riebi formulė dar ir nuo atšiauraus oro sąlygų apsaugotų. O apie vakarines priemones pakalbėsime jau gana greit, bet ne šiame įraše.


Sąžiningai veido odai sunaudojau pusę kremo indelio, tik veido odai ir niekam daugiau. Turiu pagirti, kad riebi formulė padėjo pamaitinti odos išsausėjimus ir apsaugoti odą šaltais žiemos rytais, na ir rudens, mat pradėjau naudoti dar rugsėjį. Oda įgavo švelnumo ir komforto jausmą pasitepus kremu. Tačiau erzino ilgas susigėrimo laikas, kol galiausiai, po kelių mėnesių pastebėjau, kad oda ima vis sparčiau kimštis, negalėdama kvėpuoti pro riebalinį kremo sluoksnį - ant nosies sparčiau atsirasdavo inkštirai, ko pasekoje, plėtėsi ir odos poros... užburtas ratas... galiausiai oda ėmė reikšti dar didesnius kaprizus ir kimštis, formuodama spuogelius - tai buvo ženklas, kad šio kremo veidui daugiau nebegaliu naudoti... Kaip ir sakiau, jei kremas būtų 50 ml - su malonumu jį būčiau sunaudojusi tik veidui ir perdaug nesukusi galvos...

Pastaruoju metu priemonę vis dažniau imu į rankas ir naudoju kūnui po dušo. Čia man kremas patinka daug labiau - kremas pamaitina ir švelnina odą, tačiau kaip nutiko su veidu, nesiožiuoja ir mielai sugeria kremą. Tad ilgai dėliodama mintis norėčiau tiesiog išsakyti, kad... šitas kremas (bent jau su medumi, mat yra ir kitas variantas) nėra tinkamiausias pasirinkimas veido odai. Kartais juo dar tepuosi, kai skubu vaiką vesti į darželį ir nespėju pasidažyti, o lauke siaučia pūgos ir vėjai, tačiau nuolat naudoti tik veidui jau nebenoriu. Kūno ar rankų odai šis kremas patiko, o veidui... nelabai, bet jau ne visas, gamintojų į vieną indelį supakuotas kiekis...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai