PIRMAS ĮSPŪDIS. SEBOCALM "Sensitive" Rich Cream - maitinamasis veido kremas

Aš jau minėjau, kažkuriame įraše, kad izraelietiškos SeboCalm kosmetikos mėginių turiu kelis dar po paskutinio vizito pas kosmetologę, tik iki šiol niekaip neradau nei laiko, nei tinkamos progos imti ir išbandyti. Sausis mano namuose tradiciškai tuštėjimo metas - pasibaigus šventėms visuomet imu po truputį švarinti kiekvieną namų kampą, pradedant rūbais, indais, baigiant kosmetika. Viską kamputis po kampučio sutvarkau, išrūšiuoju daiktus pardavimui, dovanojimui artimiesiems, dovanojimui labdarai ir antriniam perdirbimui... Taip tvarkydama ir atsikratydama retai naudojamų ar nebereikalingų daiktų, atkeliauju ir iki savo kosmetinio staliuko, kurio tvarka man vis dar skausminga - aš prisirišu prie kosmetikos priemonių ir atsikratyti pertekliaus man būna sunku. Džiaugiuosi tuo, kad iš karto atkritau man nepatinkančiais produktais, prieš tai sąžiningai bandydama su jais susidraugauti ir juos pamėgti. Ir labai džiaugiuosi, kai ištuštinu ir lauk išmetu visus nereikalingus lankstinukus, neveikiančius ar nepatogius įrankius, bei... sunaudoju turimus mėginius. Mėginių pas mane jau senai nebėra dėžėmis, tačiau keletas laukiančių dar yra, tad naudodamasi proga skubu atidaryti ir trumpai papasakoti nuomonę po bandymų.

"Tinginystė yra ne kas kita, kaip įprotis pailsėti prieš pavargimą."
Žiulis Renaras



Ką žada gamintojas: Vitaminais ir augalų ekstraktais praturtintas maitinamasis atstatomasis kremas drėkina ir suteikia odai elastingumo bei lygumo. Tinka sausai, normaliai odai arba išsausėjusiems kombinuotos odos plotams. Kremas ypač efektyviai ramina odą sudirgusią dėl temperatūrų kaitos (rudenį, žiemą).

Sudėtyje esantys:
• Vitaminas E  ir nepakeičiamosios riebalų rūgštys (Omega – 3 grupės) apsaugo nuo žalingų laisvųjų radikalų poveikio bei švelnina odą.
• Santela ekstraktas palaiko odos drėgmės balansą, skatina odos kolageno gamybą.
• Vaistinės medetkos ekstraktas greitai ramina.
Sojų steroliai (sojos aliejus) lėtina odos senėjimo procesą.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Water (Aqua), Octyldedocanol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Maris Sal (Dead Sea Minerals), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Centella Asiatica (Hydrocotyle) Extract, PEG 40 Stearate, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Archidonic Acid, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Sorbitan Tristearate, Calendula Officinalis (Margolid) Flower Extract, Tocopherol, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Parfum (Fragrance).

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: apie 25,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš kosmetologų, dirbančių su šia kosmetika. Beauty Day


Mano nuomonė. Tiesą sakant aš vis dažniau prisibijau maitinamųjų kremų, mat dauguma jų linkę kimšti poras. Mažai kur kalbama, kad net ir sausa oda nenori, kad jos poros būtų kemšamos; net ir sausa oda suformuoja spuogus, kai ilgą laiką naudoji kemšančius kremus; net sausa oda kaupia nešvarumus, kai naudoji netinkamas maitinančias priemones...

Gamintojas šį kremą vadina riebiu, maitinančiu kremu, tačiau jo konsistencija nėra super riebi. Taip, ji sunkoka, tačiau išlaikytas labai geras santykis tarp riebumo ir vandeningumo. Tad tikriausiai normalu, kad kremas stebėtinai greitai susigeria į odą ir suteikia malonų komforto jausmą. Negaliu atsistebėti, kad oda ir maitinama, ir drėkinama vienu metu ir santykis iš tiesų puikus - nei vieno iš aspektų nėra nei per daug, nei per mažai. Santykis, formulė ir konsistencija tiesiog nerealiai tobula! Oda ne tik drėkinama ir maitinama, tačiau ir įgauna malonaus švelnumo jausmo ir iš karto atrodo gražiau.

Žiūrėdama į sudėtines dalis, kremą vertinu itin gerai. Taip, jos nėra nepriekaištingai žalios, tačiau palyginus geros. Kremo kvapas gana lengvas ir malonus, primena lengvą ramunėlių aromatą. Tačiau labiausiai stebina priemonės efektas ir kokybė - tobulas santykis tarp drėkinimo ir maitinimo bei nepriekaištingas odos komfortas nuteikia kokybiško, veiksmingo produkto pirmajam įspūdžiui. Man patiko, iki paskutinio lašelio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai