SKINLITE Intensive Repair Foot Mask - intensyviai regeneruojanti kaukė - kojinaitės su abrikosų ekstraktu

Šiandien radau laisvo laiko ir pagaliau nusprendžiau imti iš išbandyti pėdų kaukę, kurią vis turiu atskirai pasidėjusi pastarąsias keletą savaičių, laukdama tinkamos progos. Paprastai tokias kaukes tikriausiai rinkčiausi vasaros sezonui, mat, pėdų oda visiškai nesiskundžiu. Rūpindamasi ištisus metus turiu švelnią, neisausėjusią, gražią odą, o tokios kaukės  man regis labiau tinka greitajai pagalbai. Iki vasaros ši kaukė nebebūtų ištempusi - baiginėjasi jos galiojimo laikas, - tad deduosi kol vaikas miega ir skubu pildyti nuomonę šiame įraše.

"Gamta - amžinai besikeičiantis debesis; niekuomet nebūdama tokia pat, ji visuomet išlieka pačia savimi."
R. V. Emersonas



Produktas: SKINLITE Intensive Repair Foot Mask - intensyviai regeneruojanti kaukė - kojinaitės su abrikosų ekstraktu
Gamintojas: "ADWIN" S.A. Pagaminta Pietų Korėjoje
Paskirtis: atkurti šiurkščią, sausą pėdų odą, paskatinti kulnų įtrūkimų gijimą
Tinkamas tipas: visiems, 35-40 dydis
Labiausiai patiko: švelnių ir drėgnų pėdų efektas
Labiausiai nepatiko: po kaukės pėdos dar ilgokai lieka drėgnos
Tūris: 1 pora
Kaina*: 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Medisana
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: 
• Novatoriška kaukė-kojinaitės.
• Atkuria šiurkščią, sausą kojų odą, gali padėti paskatinti užkulnių įtrūkimų gijimą.
• Antiseptinio poveikio.

Kaukė švelnina, ramina ir atkuria sausas, įtrūkusias pėdas su nuospaudomis ir užkulnius, žymiai pagerina jų išvaizdą. Apsaugo nuo naujų įtrūkimų ir šalina jau esamus.

Puikios sudėties komponentų rinkinys išsiskiria uždegimą slopinančiu, minkštinamuoju ir apsauginiu poveikiu. Abrikosų ekstraktas intensyviai drėkina ir apsaugo odą nuo trūkinėjimo, simondsijų, indiško sezamo ir alyvuogių aliejai minkština nuospaudas, giliai maitina ir restruktūrizuoja odą, suteikia jai elastingumo ir glotnumo. Medetkų, ramunėlių, portulakos ir saulėgrąžų ekstraktai, išsiskiriantys antibakteriniu, priešgrybeliniu poveikiu, atkuria kojų odą, šalina prakaitavimą ir dovanoja kojų odai jaunystę ir gaivumą!

Naudojimas:
1. Nusiplaukite kojas šiltu vandeniu.
2. Atidarykite pakuotę ir užsidėkite kaukę-kojines ant pėdų. Veiksmingesniam kaukės rezultatui pasiekti papildomai ant jų galima uždėti šiltas kojines.
3. Laikykite kaukę 20−30 minučių.
4. Nuimkite kaukę, o likusias kaukės daleles įmasažuokite į kojų odą.


Melsva plastikinė vienkartinė pakuotė gana paprasto dizaino, tačiau mano žvilgsnį ir dėmesį labiausiai patraukė antroji kalba ant pakuotės. Kad korėjietiški produktai aprašomi angliškai - nieko keista, tačiau rusų? Tikriausiai gamintojai orientuojasi į angiakalbių ir rusiakalbių rinką, tad abi kalbas ir galima pamatyti ant pakuotės. Tačiau nemeluosiu, - tai mane jaudina, labai dažnai kosmetikos priemonės padirbinėjamos, dažnai uždedama šalis gamintoja visai ne ta, kur gaminama, taip skatinant sukelti pasitikėjimą ir parduoti. Korėjietiška kosmetika su rusiškais užrašais pirmu žvilgsniu pasitikėjimo tikrai nekelia.

Viduje randame dvi didžiules, kiek keistai suformuotas kojinaites - kaukes, kurių vidus saugiai užtvirtintas. Prieš naudojimą sulipintą viršų atplėšiame vienas nuo kito ir velkamės kojinaites. Kodėl aš taip smulkiai? Labai patogu, kad skystis nepribėga visur į kaukės maišelį, labai faina, kad gali užsimauti kojinaites ir neištepti kaukės likučiais rankų...

Kvapas. Kosmetinis, su aiškiai jaučiamu mėtos ar mentolio aromatu. Keistokas, bet nestiprus. Kažkodėl galvojau, kad kvepės abrikosais ar bent kažkuo panašiu...

Konsistencija. Kojinės išorė - neperšlampamas plastikas, viduje - servetėlės tipo medžiaga, pridrėkinta kaukės skysčiu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Sesamum Indicum Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Urea, Caprylic/ Capric Triglyceride, Polysorbate 60, Cetyl Alcohol, Betaine, Butyrospermum Parkii, Glyceryl Stearate SE, Petrolatum, Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla  Recutita Flower/ Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Carthamus Tinctorius Seed Extract, Hellianthus Annuus Seed Oil, Menthol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Carbomer, Salicylic Acid, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Butylparaben, Triethanolamine, CI 75810 - Chlorophyll, Parfum, Disodium EDTA, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Prunus Armeniaca Fruit Extract, Mentha Piperita Oil, Meloleuca Alternifolia Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil


Poveikis. Kaip ir rekomendavo gamintojas, užsidėjau kojinaites ir ant viršaus užsimoviau šiltas kojines ne tik dėl geresnio poveikio, bet ir šilumai palaikyti - mano kojos beveik visus metus būna vėsios, dažnai šąla. Tik užsimovusi kojinaites jaučiu šlapumo jausmą, tad ir vėsios jos tampa itin greit. Tiesą sakant, net su kojinaitėmis man gana šalta, tačiau atsipalaiduoju ir pusvalanduką praleidžiu su gera knyga rankose.


Nusiėmusi kojines jaučiu dar labai drėgną pėdų odą. Tiesą sakant, nusiėmus drėgnos kojos dar kuris laikas dar būna drėgnos. Jei tokią kaukę daryti prieš kažkur einant, ir viltis į batus (turiu galvoje vasarą, kai nenešiojame kojinių ar pėdkelnių) - būtų nemalonu. Manau tokią kaukę protingiau būtų atlikti vakare, kai niekur nebereikia eiti.

Kaukė labai gerai sudrėkina pėdų odą, o jau švelnumas... Kaip kūdikio odelė! Aš jau senai neturiu problematiškų kulnų, mano oda neeižėja, netrūkinėja, nėra labai išsausėjusi ir nekamuoja jokios rimtesnės bėdos. Tad ar kaukė gebėtų įveikti sudiržusius kulnus pasakyti negaliu - manau po vieno karto ne, tačiau nuolat naudojant, visai galimas daiktas.

Man asmeniškai tokios kaukės nereikalingos, todėl nesu labai sužavėta. Tiesiog man didelės naudos neteikia, tačiau apskritai vertinu kaip kokybišką priemonę, kurią naudojant nuolat, galima pasiekti gerų rezultatų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai