CATRICE Prisma Chrome Lipstick - lūpų dažai "050 Mystical Mermaid"

Ar pastebėjote rinką užplūdus holografinėms, vaivorykštinėms, metalinio efekto, prizmatinio efekto priemonėms. Viskas tikriausiai prasidėjo nuo nagų lakų ir dekoratyvinėse nagų priemonėse pasiteisinusių įvairiausių, magiškų, užburiančių, stebinančių spalvų derinių ir efektų. Po pasisekimo ant nagų, efektai pamažu ėmė keltis į dekoratyvinės kosmetikos priemones: dažniausiai hailaiterius, šešėlius, neretai ir lūpų dažus. Drąsesnės ir eksperimentuojančios renkasi ir įvairiais efektais dabintus antakius. Nors mano amžiui jau nebetinka itin spalvoti ar vėjavaikiški makiažai - taip, taip, bet kuri grožio specialistė sako, kad trisdešimties reikia reikia rinktis natūralesnius makiažus, derinti spalvas ir žiūrėti, kas jaunina. Aš tų specialisčių beveik niekad neklausau ir vistiek renkuosi tai, kas man patinka. Išbandyti naujas tendencijas ar naujus dalykus man irgi labai patinka, tad neatsispiriu ir vaivorykštiniams, holografiniams ir kitiems smagiems kosmetiką užvaldžiusiems efektams.

Apie Catrize vaivorykštinius, metalinio efekto lūpų dažus norėjau jums papasakoti dar nesibaigus šaltajam sezonui, tikriausiai pirmiausia dėl neįprasto, tačiau be abejonės labiau rudeniško - žiemiško atspalvio. 

"Laimė beldžiasi mažiausiai kartą į kiekvienas duris."
V. Gezlitas




Produktas: ESSENCE "Glow to Go" illuminating setting spray - švytėjimo suteikiantis makiažo fiksatorius
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: blizgučiai apsunkina lūpas
Tūris: 3,5 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4-4,5/5

Ką žada gamintojas: Prisma chrome lūpų dažai suteikia lūpoms vaivorykštinį ir metalinį efektą. Aštuoni unikalūs atspalviai turi nepriekaištingą pigmentaciją ir kreminę tekstūrą. Lūpos jaučiasi minkštos, švelnios ir spindinčios. Nuo nude iki violetinių, raudonų ar rudų atspalvių.


Sidabrinės spalvos, metalo imitacijos lūpų dažų pakuotė standartinė, išsukama ir esu tikra, kad dalis jos metalinė. Jaučiasi didesnis svoris nei įprastų plastiko pakuočių. Šį kartą dangtelis puoštas geometriniu linijų raštu, kurios spindi keliomis vaivorykštinėmis spalvomis. Ant lūpų dažų dugno yra ir standartinis lipdukas su spalva, bet šiuo atveju aš juo nepasitikėčiau - nieko, kas nurodytų tikrąją dažų spalvą.

Negaliu nepaminėti kompanijos pokyčių, visą informaciją sukrauti ant etiketės su barkodu, priklijuotu ant dangtelio. Anksčiau tokias etiketes iš karto plėšdavau lauk, jos mane erzindavo. Tiesą sakant naujoji tvarka mane vis dar erzina - raidės mažos, šriftas, nusitrynusios ar prastai atspausdintos raidės. Geriau tokie dalykai, kaip pavadinimas liktų ant dugno lipduko. Be to, nors yra lipdukas, bet ingredientų ant pakuotės tai nerasta...


Kvapas. Lūpų dažams naudotos skonį ir kvapą suteikiančios medžiagos. Priemonė turi saldų, vanilę primenantį aromatą ir panašų, tik ženkliai mažiau jaučiamą skonį. Nei skonis, nei kvapas nėra stiprūs ir jaučiami tik aplikuojant ar uostant iš pakuotės.

Konsistencija. Lūpų dažai tikriausiai būtų kreminiai, tačiau sudėtyje esančios spindinčios dalelės suteikia jai sunkumo. Konsistencija nėra sausa, nėra per sunki ar per tiršta - man ji labiau primena tiesiog standartinio drėgnumo, standartinių lūpų dažų konsistenciją, tik tiek, kad čia turime spindinčias daleles.


Sudėtis: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, POLYETHYLENE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, OZOKERITE, BEHENOXY DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, HDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, ALUMINUM HYDROXIDE, AROMA (FLAVOR), CI 15850 (RED 7), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Dažantis lūpų dažais aiškiai jaučiasi konsistencijoje esančios kietesnės, sunkesnės dalelės. Dažų padengimas ant lūpų yra visiškai standartinis, nei slysta nuo kremiškumo, nei sudėtinga padengti, nei per minkšta, nei kietas pojūtis. Būtų visiškai įprasta, jei ne blizgučiai, kurie ir pasidažius šiek tiek jaučiasi ir suteikia lūpoms kiek intensyvesnį sunkumo pojūtį - nėra to lengvumo pojūčio, kai atrodo, kad ant lūpų nieko nėra.

"050 Mystical Mermaid" atspalvis yra tiesiog nepaprastai unikalus. Rudos spalvos lūpų dažuose įmaišyti blizgučiai, nuo apšvietimo kampo spindintys ryškiai mėlyna ir sidabrine spalvomis. Atrodo iš tiesų neįprastai, tad dažai tikriausiai nėra labai kasdienis makiažo produktas? Aš  juos labiausiai mylėjau rudenį, kartu su visiškai minimaliu veido ir akių makiažu arba tais atvejais, kai intensyviau pakontūruodavau veidą, bet nesirinkdavau akių šešėlių. Pačią spalvą kiek sunkoka derinti su kitomis makiažo priemonėmis - manyčiau geriausiai dera visiškai neutralių spalvų paletė ir ryškios, akcentą suteikiančios lūpos.


Šių dažų išlikimas tikrai niekuo nestebina - tiesiog išlikimas yra visiškai standartinis, 3-4 val, priklausomai nuo to, ką valgote ir geriate. Jie neatsparūs nei bučiniams, nei valgui, nei gėrimams. Apskritai dažai labai jau primena standartinius Catrice lūpų dažus tiek konsistencija, tiek pigmentacija, tiek išlikimu. Tačiau išskirtinė spalva ir efektas džiugina ir smagiai nuteikia. Kartas nuo kartu faina pabėgti nuo pabodusių neutralių lūpų dažų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai