PIRMAS ĮSPŪDIS. SEBOCALM "Sensitive" moisture & nourishment - paakių kremas jautriai odai

Veido priežiūros produktai man tikriausiai aktualiausia tema - vienos labai žavisi dekoratyvinė kosmetiką, kitos - plaukų priežiūros produktais, o man labai svarbu, kaip atrodo mano oda... Jau nuo paauglystės žinojau, kad turėdama sausą odą privalau ja rūpintis daug atidžiau ir kruopščiau nei kitos mano bendraamžės. Sausa oda ima senti anksčiau, greičiau praranda drėgmę, elastingumą ir sparčiau ima raukšlėtis. Šiandien žinau, kad per tuos metus, gamindama naminius receptus, nuolat naudodama kaukes, drėkiklius atrodau palyginus gerai. Kai tau virš trisdešimt, o tavęs vis dar prašo dokumento perkant vyną - reiškia reikalai visai neblogi. Vieno iš vizitų pas kosmetologę metu gavau kelis mėginius iš izraelietiškos kompanijos SeboCalm, skirtus jautriai veido odai. Išbandžiau kremą paakiams, apie kurį šiandien trumpai, o paskui būtinai pakalbėsime ir apie kitas šias kompanijos priemones, kai prisiruošiu jas išbandyti.

"Kai sakau tiesą, niekada netenka krimstis dėl prastos atminties."
Dž. Braunas



Ką žada gamintojas: SeboCalm paakių kremas skirtas jautriai, alergiškai paakių odai. Praturtinta bei švelni kremo tekstūra, maitina ir drėkina odą aplink akis, išlaiko ją elastingą. Kremas skirtas optimaliai jautrios paakių odos priežiūrai. Tinka kaip akių makiažo pagrindas. Afrikietiškas babassu aliejus skatina kolageno gamybą, kuri yra būtina ląstelių atsinaujinimui. Japoniško vaistinio kietagrūdžio (lithospermum) ekstraktas gerina odos elastingumą bei stangrumą, saugo nuo raukšlių susidarymo. Kremas idealiai tinka jautriai, plonai paakių odai.
Naudojimas: tepti paakių odą ryte ir/arba vakare arba pagal poreikį.
Gamintojas: Israderm Ltd. Izraelis

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: ant mėginio nenurodyta, o pilnos sudėties rasti nepavyko, išskyrus informaciją: augalų ekstraktai: moringa, Squalente, taukmedžio sviestas ir phytosteroliai maitina ir kondicionuoja odą ir apsaugo elastingumą. Drėkinantys ingredientai - hialurono rūgštis ir saldžiosios seratonijos sėklų ekstraktas drėkina odą ir suteikia ilgai trunkantį glotnumo efektą. Vitaminai A ir E apsaugo odą nuo aplinkos pažeidimo ir laisvų radikalų.

Water, Glyceryl Stearate, Ceteareth 20, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Polysorbate 60, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Sorbitan Stearate, Olus (Vegetable Oil), Retinyl Palmitate, Triethanolamine, Imidazolidinyl Urea, Lithospermum Officinale Root Extract, Hyaluronic Acid, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Panthenol, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben, Quaternium 15, BHA

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: apie 23,40 EUR
Kur galima įsigyti: iš kosmetologų, dirbančių su šia kosmetika. Skinland, Beauty Day


Mano nuomonė. Paakių kremas vos vos sunkesnis nei vidutinė konsistencija ir turi riebumo pojūtį, tačiau ne tokį, koks būna aliejinguose kremuose. Man tas sunkumas ir riebumas primena tarsi silikoninius pagrindus - masažuojant į odą atsiranda slidumas, kuris ir sukelia panašias asociacijas. Jau atrodo, kad bus bėdų susigėrimu, tačiau nieko panašaus, susigeria labai greitai ir neapsunkina paakių odos. Keistokas man šio kremo kvapas, lyg ir natūralus, bet stiprokas ir intensyvokas. Džiugu tik, kad gana sparčiai išgaruoja ir greit nebesijaučia.

Pats kremas suteikia nepaprastai malonų komforto jausmą. Paviršinis sluoksnis įgauna švelnumo ir glotnumo, jaučiasi lygesnis, maloniai palepintas ir apsaugotas. Jaučiu ir kremo drėkinamąjį poveikį, kuris nėra labai intensyvus, tačiau visiškai pakankamas mano sausokai paakių odai. Galiu tik pasidžiaugti, kad ši paakių priemonė iš tiesų kokybiška, aprūpina odą drėgme ir apsauga, greit susigeria ir suteikia komforto jausmą. Manau ilgesnio naudojimo eigoje gali būti, jog ir teigiamą poveikį odos stangrumui galima pastebėti. Iš ties patiko - nors atrodo paprastas, bet darbą atlieka nepriekaištingai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Sveiki,
    Prisidėjau prie jūsų ieškojimo, tai tik https://www.amazon.com/Textured-SeboCalm-Moisturize-Protection-Nourishment/dp/B00BVZL76Y
    Radau sudėtines dalis: Ingredients
    Water, Glyceryl Stearate, Ceteareth 20, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Polysorbate 60, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Sorbitan Stearate, Olus (Vegetable Oil), Retinyl Palmitate, Triethanolamine, Imidazolidinyl Urea, Lithospermum Officinale Root Extract, Hyaluronic Acid, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Panthenol, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben, Quaternium 15, BHA.
    Nežinau ar jos teisingos, bet vistiek įkeliu.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą