MITOMO "Bee Venom + Gold" - lakštinė veido kaukė su auksu ir bičių nuodais

Prieš skelbdama naujus šio mėnesio pirkinius, labai norėjau pasidalinti ir dar viena veido kauke, kurią užsidėjau šiandien ir vieną iš lakštų jau buvau sunaudoju anksčiau. Mes visi esame pripratę ir pamėgę korėjietiškas veido kaukes - regis visose bent kiek su kosmetika susijusiose parduotuvėse galima įsigyti vienos ar kitos kompanijos korėjietiškų kaukių, dažnai jų pasiūla iš tiesų viršija visus lūkesčius! O kaip su japoniškomis veido kaukėmis? Regis iki šiol nebuvau bandžiusi nei vienos ir šiandien mano rankose - Mitomo veido kaukė su auksu ir bičių nuodais. Smalsu? Man labai, tad kviečiu pasižiūrėti kas ir kaip.

"Akla ne tik laimės deivė Fortūna; kartais ji apakina ir tuos, kurie suteikia laimės."
Ciceronas



Produktas: MITOMO "Bee Venom + Gold" - lakštinė veido kaukė su auksu ir bičių nuodais
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veidui drėkinti ir suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: lakštas labai labai, pernelyg intensyviai pridrėkintas
Tūris: 1 lakštas
Kaina*: 1,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Auksas skatina kolageno ir elastino gamybą, suteikia odai spindesio. Bičių nuodai buvo plačiai paplitę senovės medicinoje, jie stimuliuoja kolageno ir elastino gamybą, drėkina ir suteikia odai elastingumo.
Naudojimas: uždėkite kaukę ant veido ir palaikykite 20-30 minučių. Nuėmus kaukę švelniai pamasažuokite odą, kad geriau įsisavintų ekstraktą.


Vienkartinė kaukės pakuotė spindinčios aukso spalvos ir sakyčiau visiškai minimalistinio dizaino: keli juodi užrašai ir paprastas geltonas spindesys. Labai smagu, kad gamintojai ir platintojai nepalieka mūsų be reikalingos informacijos ir viską, ko gali prireikti, randame ant pakuotės.

Kvapas. Lengvas, malonus kosmetinis kvapas - nežinant galima ir nepastebėti. Toks visiškai paprastas, neerzinantis ir tinkantis tikriausiai bet kokiai kosmetinei priemonei.

Konsistencija. Medvilnės lakštas, iškirptas veido formoms ir gausiai pridrėkinktas veikliąja esencija.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Bee Venom, Triethanolamine, Sodium Acrylates Copolymer, Colloidal Gold, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance.


Poveikis. Kad ir kaip ten bebūtų, tačiau pirmiausia pasiskusiu dalykais, kurie man nepatiko. Nors ne pirmas kartas, tačiau mane labai erzina itin gausus esencijos kiekis... Kaukė tiesiog varva ją išėmus iš pakuotės tad nugręžti likučius tiesiog privaloma. O ir skysčio kaukės pakuotėje lieka labai daug, net ir tapšnojant į odą, tokio kiekio vienu kartu neįmanoma sunaudoti. Aš suprantu, kad tokios drėgnos kaukes fainos vasarą, kai norisi odą ir atvėsinti, bet šiuo metu - nelabai. Kalbant apie pačią kaukę - jos formos iškirptos visai neblogai, tik man pritrūko kaktos aukščio ir nustebau dėl akių srities - toks jausmas, kad kaukę dar reiktų uždengti ir ant akių vokų. Pabandžiau, bet visai nepatiko, sužavėta nelikau, niekaip negalėjau atsipalaiduoti, tad gana greit juos nuėmiau lauk ir naudojau įprastai.


Veido kaukė labai gerai drėkina odą, super gerai. Paprastai po kaukių prabėgus valandžiukei jau būtinai norisi tepti drėkinantį kremą (sausiaodės supras tą nemalonų tempimo jausmą), o čia - galiu ir pusdienį prabūti be. Tačiau tai nereiškia, kad kaukė gali pakeisti jūsų drėkinamąjį kremą! Negali, tiesiog testavau, kiek ilgai jausiu odos komfortą ir ar greit pasireikš odos tempimo jausmas. Kremą po kaukės tepti būtina. Be itin gero drėkinimo, galiu pagirti ir odos išvaizdą. Po 20 minučių oda atrodo gerokai skaistesnė, sveikai švytinti ir jaunesnė (vizualiai), tik va, net ir po dviejų kaukių, negalėčiau pasakyti, kad tikrai elastingesnė. Kažkas tokio yra - skruostai atrodo šiek tiek putlesni, oda šiek tiek tvirtesnė, bet tvirtinti dėl tikrai tikrai suteikiamo elastingumo aš negalėčiau.

Visai fainos šios kaukės! Taip, tas pernelyg šlapias lakštas erzina tiek, kad pradžioje nesinori kaukės net prilyginti prie odos pirštais, kol nors truputį nesusigeria į odą. Tačiau poveikis iš ties džiuginantis ir geras. Japoniškos kaukės taip pat vertos dėmesio? Prieš teigdama norėčiau išbandyti kitas Mitomo kaukes, o apie šią galiu pasakyti, jog patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai