2018 metų mano mėgstamiausi II: rankoms, kojoms ir nagams

Mėgstamiausiųjų įrašo pirmąją dalį jus jau matėte, o šį kart noriu pristatyti antrą dalį, kurioje trumpiau nei praeitame kalbėsime apie rankų ir kojų priežiūros priemones bei nagų lakus, kurie paliko didžiausią įspūdį 2018 metais. Šiandien man nesinori ilgų įžangų ar išsipasakojimų, tad iš karto keliaujam prie tų kelių mylimiausiųjų, gerai?

"Žmonės tokie, kokie yra, ne gimsta, bet tampa."
K. A. Helvecijus


KOJOMS:


Anksčiau pirkdavau kosmetinius šveitiklius - kreminį produktą su šveičiamosiomis dalelėmis, tačiau šiemet nepaprastai džiaugiuosi turėdama lazerinę dildę pėdoms brūžinti. Daugiau jokių šveitiklių nebereikia, nubrūžina ir nušveičia ženkliai geriau. O ir pati dildė atrodo ilgalaikis ir labai kokybiškas dalykas. Taip, nelabai čia kosmetinis dalykėlis, tačiau pagalbininkas ir pakaitalas visiems šveitikliams.



Riebokas, gerai maitinantis pėdų kremas, suteikiantis odai švelnumo. Geriausio poveikio priemonė, kurią naudojau pastaruoju metu. Norisi išskirti ir dievišką, natūralius šaltalankius primenantį kvapą. Labai gaila, kad jo nebematau kosmetikos tinkle, kuriame pirkau, tačiau tikriausiai tiesiog reiktų paieškoti rusiška kosmetika prekiaujančiose parduotuvėse.


RANKOMS:


Galite patikėti, iki šiol dar nebuvau bandžiusi vienkartinės rankų kaukės? Skinlite tapo kažkokiu atradimu - tari parafino vonelės namuose! Rankos po kaukės tapo tokios gražios, švelnios, šviesesnės, pamaitintos, minkštos... tobulos! Savaime suprantama, kai išbandei vieną kaukę, šiek tiek keistoka ją vertinti kaip mėgstamiausią, tačiau efektas mane labai sužavėjo. Šiais metais tikrai bandysiu daugiau tokio tipo produktų.



Ir visgi, didžiausią įspūdį man paliko neaiškaus uogų kvapo korėjietiškas rankų kremas. Sunaudojau jį itin greitai, labai patiko spartus susigėrimas ir greitas odos drėkinimas - kai reikia greito rezultato ir kai nereikia gaivinti išsausėjusios, suerzintos ir pavargusios rankų odos.


NAGAMS:


Tobuliausias aliejukas, ne tik praėjusių metų, bet apskritai geriausias, kokį esu naudojusi. Maloniai kvepia, gerai drėkina, minkština ir maitina odeles. Man labai patinka aliejuko konsistencija - lyg tikro aliejuko, atrodo nieko išskirtinio? Esu turėjusi aliejų, kurie buvo per skysti ir priminė praskiestą aliejų, esu turėjusi per tirštų, kuriuos buvo tiesiog sudėtinga naudoti. Šitas - tobulybė!



2018 metais didžiausią įspūdį man paliko CND hibridiniai nagų lakai! Kažkas tobulo, kai nagų lakui nereikia lempos, bet jis išsilaiko 8 dienas be jokio vargo! Kartą pravaikščiojau su jais net porą savaičių ir lakas greičiau nuaugo, nei pradėjo nusilupti lauk. O ir spalvų pasirinkimai... kiekvieną sezoną išleidžiama vis nauja kolekcija su žavingais, dailiais atspalviais. Ši kolekcija pavasarinė ir iš jos dažniausiai dėvėjau mėlyną ir rožinį laką.



Labai noriu pagirti Miss Selene nagų lakų kainos ir kokybės santykį - geriau nei neįmanoma įsivaizduoti! Mažučiai nagų lakai kainuoja visiškai pigiai, o beveik visos spalvos lengvai dengiasi, geros pigmentacijos ir išlieka palyginus ilgai. Patarčiau vengti tik geltonų atspalvių - jų pigmentacija prastesnė, o kai kurie ir laiko gerokai trumpiau.



Jeigu nežiūrėti kainos, tikriausiai geriausias lakas būtų Essie, tačiau čia, kaip ir visur, reiktų atsirinkti pagal atspalvius. Kompanija gamina tobulus neutralius, žalsvus, melsvus ir kiek prastesnius rožinius atspalvius (bent jau girdėjau iš daugumos, kad rožiniai prastoki). Visumoje, ir šis pilkas, laiko gerai, atrodo puikiai, dengiasi tobulai lengvai!



Na ir kaip nepaminėti naujų nagų lakų su blizgučiais, kurie nusilupa vienu lengvu judesiu ir visiškai nepažeidžia nago? Idėja tiesiog tobulai gera, nebereikia kankintis su blizgučių valymu ir gramdymu nuo nagų. Taip taip, reiktų padirbėti su nagų lako išlikimu, tačiau palengvėja, kai po Kalėdų ir Naujų nereikia vargti valant blizgučius.


----------------------------------------------------------------------------
Regis viskas, tokie mano mėgstamiausi. Nepasakyčiau, kad visi man be išlygų patinka, kaip matote, turiu ir šiokių trūkumų, ir priekaištų, tačiau vistiek, - metų gale tai yra mano mylimiausi ir labiausiai sužavėję produktai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai