Švelnių pėdų duetas: COMWELL lazerinė pėdų dildė - brūželis ir CND Cucumber Heel Therapy Intensive Treatment - intensyviai drėkinantis terapinis kremas kulnų odai

Dar visai nesenai savo kojas šveičiau mechaniniais šveitikliais su grūdeliais, paskui išbandžiau rūgštinius šveitiklius ir galiausiai mano rankose lazerinė dildė, kurią žiūrinėjausi vasaros metu, bet taip ir neišsirinkau... Žinau, kad dauguma merginų savo pėdomis rūpinasi tik pavasarį ir vasarą, o rudenį ir žiemą jas pamiršta, tačiau.. tai man negalioja. Aš vis sakau, ir šiame įraše labai norisi pasikartoti - rūpinkitės savo pėdomis visus metus, ir nereikės atėjus basučių sezonui stresuoti dėl sudiržusių kulnių, suragėjusios odos ir nepatrauklios išvaizdos...

Gerai, viskas, pasikartojau tai, ką kartoju kas kartą, kalbėdama apie pėdų priežiūrą, metas pasižiūrėti, kaip veikia dildė bei kaip man patinka kremas. Turiu idėją, kad būtent tokia dildė gali būti puikus būdas sutaupyti pinigėlių šveitikliams. Tik ar tai įmanoma? Pasižiūrime.

"Žmonės, kurie patiria per daug džiaugsmo, neišvengiamai bunka."
O. de Balzakas




Pirmas žingsnis - pėdų šveitimas brūžekliu

Nerūdijančio plieno lazerinė dildė turi dviejų šiurkštumų (stambaus ir vidutinio) paviršius bei neslystančią, itin patogią ergonomišką rankeną. Dildė tinka ir sausai ir suragėjusiai ir normaliai pėdų odai, o ją galima šveisti tiek sausą, tiek išmirkytą specialiose pėdų vonelėse. Šią dildę galima dezinfekuoti, tad ji tinkama tiek profesionalams, tiek naudojimui namuose.
Jos reiktų ieškoti Vitrina PRO ir beautyforsale (internetu). 24,90 Eur


Iki šiol esu naudojusi labai nevykusius popierinius ir metalinius pėdų brūžeklius, kurie daugiau nugramdydavo odą iki žaizdų, nei nušveisdavo suragėjusią odą arba nusipirkdavau visiškai neveiksmingas dildes, su kuriomis vis vargdavau, bet rezultatų pasiekti nepavykdavo. Comwell dildę pirmą kartą bandžiau su šiokia tokia baime - ar nebus velniškai skausminga, mat pamiršius atrodė aštrokas, tačiau mano nuostabai - dildė švelniai ir labai efektyviai nubrūžino negyvą pėdų odą ir pašalino negyvas odos ląsteles. Dildę bandžiau tiek su išmirkyta pėdų oda, tiek sausa ir visuomet rezultatas buvo tiesiog tobulas. Nors, su brūžekliu tikrai lengviau dirbti kai pėdas palepinu pėdų vonelėmis. Turiu idėją, kad kokybiškas pėdų brūžeklis gali būti ilgaamžė priemone, kuria bus galima naudotis metai iš metų ir sutaupyti - juk nebereikės krūvos šveičiamųjų gelių! Tačiau šiai dienai, vos po mėnesio naudojimo to pasakyti neįmanoma - pirštai sukryžiuoti, labai tikiuosi, kad mano rankose ta tobula dildė, kuri tarnaus ne vienus, ir net ne penkerius metus! 


Antras žingsnis - pėdų kremas

Kaip tikriausiai jau aišku - dildė paliko man nepaprastai gerą įspūdį. Tačiau net ir po jos būtina savo pėdas palepinti intensyviai drėkinančiu pėdų kremu. Vitrina PRO šiai dildei į poras parinko CND Cucumber Heel Therapy Intensive Treatment intensyviai drėkinantį kremą kulnų odai, kuris ramina ir minkština suragėjimais padengtą kulnų odą bei kitas smarkiai išsausėjusias, sukietėjusias pėdų vietas. Kremas su agurkų, raminėlių ir kitų aktyviųjų ingredientų ekstraktais, tad reguliariai naudojant žadama slopinti suragėjimų susidarymą.

Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Lactic Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Cetyl Ricinoleate, Urea, Polysorbate 60, Ethylhexyl Hydroxystearate, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Panthenol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Caprylyl Glycol, Benzophenone-3, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Phenoxyethanol, CI 19140 (Yellow 5), CI 61570 (Green 5)

Kremo reiktų ieškoti Vitrina PRO ir beautyforsale. Už 73 g kremo - 12,50 Eur


Kadangi po šveitimo pėdos tikrai jaučiasi sausos, jas nuplovus tiesiog būtina palepinti intensyviai drėkinančiu kremu. CND agurkais kvepiantis kremas itin lengvos konsistencijos, greitai susigeria į odą ir iš tiesų intensyviai drėkina, minkština ir švelnina. Po šveitimo brūžekliu - tiesiog tobulas: pėdos jaučiasi lengvos, švarios, švarios, šviesesnės, jaunesnės ir gražesnės. Labai gaila, kad šio kremo gavau tik mėginio dydį ir nesijaučiu pilnai įvertinusi visų jo galimybių, tačiau nepaisant to, pirmasis mano įspūdis labai labai geras.


Nors ir ne pats geriausias pėdos rakursas nuotraukoje viršuje, tačiau štai taip atrodo pėdos po šveitimo - jokios suragėjusios odos, jokių sukietėjimų... švelni, tolygi, šviesi, minkšta kūdikio švelnumo oda! Duetas labai vykęs, visgi labiau džiaugiuosi pėdų dilde. Mėginio kiekis man buvo mažokas tvirtesnei nuomonei susidaryti, o va dildė buvo kažkas tobulo - tikiuosi ji ilgai ir lygiai taip pat man gerai tarnaus dar ne vienerius metus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Tokio tipo dildės - tikrai pačios geriausios, idealus rezultatas :) Net nesinori prisiminti visų turėtų, bandytų pėdų dildžių - palyginti su šia, jos tiesiog visiškai niekam tikusios. Ačiū už Jūsų rekomendaciją :) Jeigu dar kas abejoja, ar išbandyti, galiu pasakyti, kad tikrai verta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Prašom, kaip smagu, kad galėjau padėti :)
      Šios dildės pačios geriausios pėdoms <3

      Panaikinti

Rašyti komentarą