KALLOS Go Go "Repair" atkuriamasis rankų kremas

Tikriausiai nesuklysiu save pavadindama taupia - net jei priemonė man nelabai patinka, aš vistiek pasistengsiu ją sunaudoti iki paskutinio lašelio ir tik tuomet išmesti pakuotę. Taip, sekančios nepirksiu, ir tikriausiai nebekils minčių pirkti kitų kompanijos produktų, tačiau visuomet stengiuosi sunaudoti. Tik labai atvejais rankos nekyla sunaudoti priemonių - kaip kad šiuo. Ir ko tik aš nedariau nuo praeitų Kalėdų, kad šį kremą naudoti... nusprendžiau jokiu būdu nepirkti kito kremo, pasidėjau ir prie lovos, ir nešiojausi visur, ir kreipiau mintis, kad trūks plyš reikia sunaudoti... Tačiau, aš verčiau netepdavau rankų iš viso, nei naudodavau šį kremą, ir galiausiai į mano namus atkeliavo kitas kremas, o aš suvokiau - na nenaudosiu ir jokių šansų, kad kremą baigsiu, tad reikia papasakoti, ką galvoju ir tiesiog mesti lauk.

"Priešininkas, ieškantis jūsų klaidų, naudingesnis nei draugas, norintis jas nuslėpti."
L. da Vinčis



Produktas: KALLOS Go Go "Repair" atkuriamasis rankų kremas
Gamintojas: "Kallos Cosmetics". Pagaminta Vengrijoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti, atkurti rankų odą
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: nedidelė kaina (? šiaip nebuvo nė vieno patinkančio aspekto)
Labiausiai nepatiko: visiškai neatlieka savo funkcijos
Tūris: 125 ml
Kaina*: 1,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: KALLOS GO GO REPAIR rankų kremas sausai rankų oda prižiūrėti.
Rankų kremas greitai įsigeria, drėkina ir atkuria rankų odą. Jis nepalieka ant odos paviršiaus riebios plėvelės. Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos drėkina sausą rankų odą, suteikia šilko švelnumo. Sudėtyje yra alyvuogių aliejaus, migdolų aliejaus, vitamino E, provitamino B5.
NaudojimasŠvelniai įmasažuokite reikiamą kremo kiekį į švarią ir sausą rankų odą.


Na gerai, galbūt ir matau vieną pliusą - pakuotės dizainas visai patrauklus, nors man kiek per daug mergaitiškas su ta rožine spalva ir burbuliukais. Tačiau pati pakuotė nėra patogi ji ir per didelė patogiai pasiimti ir plastikas kietokas patogiai išspausti produktą iš tūbelės.

Kvapas mane erzina, kažkoks truputį saldus, duslus ir visiškai cheminis. Nemalonus, erzinantis, nors ir nekonkretus.

Konsistencija lengva, nesijaučia jokio riebumo, tik vandeninga konsistencija.


Sudėtis:  Aqua, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Oil, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate SE, Carbomer, Parfum, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Panthenol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol.


Poveikis. Aš nuoširdžiai nesuprantu šio kremo, jis visiška nesąmonė. Kaip jis gali būti skirtas sausai odai? Kaip jis gali būti atkuriamasis kremas? Įsispaudus priemonės į ranką viskas atrodo kaip ir visai neblogai - masažuoji formulę ir ji lyg ir greit susigeria, bet bėda ta, kad kremas masažuojant tarp rankų virsta vandeniu! Nieko jis nei maitina nei drėkina! Toks jausmas, kad rankas teptumeisi vandeniu. O kokia iš vandens nauda rankoms? Teisingai - jokios. Ir čia stabdau save ir bandau kelti hipotezes: ar tai tiesiog pernelyg stipriai vandeniu praskiestas kremas? O gal tai tiesiog pigi priemonė į kurią gamintojai visiškai neinvestavo. Tad... man labai gaila, bet čia prasčiausias kremas, kokį naudojau rankoms. Net pėdoms šis kremas per prastas, o paprastai pėdoms sutepu viską, kas man nepatinka. Mačiau šiais kremais dar prekiaujama, tai mano palinkėjimas, kuo didesniu ratu juos apeiti - neverta kad ir nedidelių, bet iš jūsų kišenės, pinigų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai