L'OREAL PARIS False Lash X-Fiber Xtreme Resist - vandeniui atsparus dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas su dirbtiniais plaušeliais

Nors už lango įsibėgėja šventinis laukimas, pamažu įsibėgėsiantis į maratoną, gruodį esu nusiteikusi rašyti ne tik apie advento kalendorius ir šventiškus produktus - tikrai ne. Mūsų (tiek tavęs, tiek manęs) laukia ir krūva kosmetikos produktų, apie kuriuos labai norisi papasakoti ir pakalbėti. Apie kai kuriuos galbūt reikėjo kalbėti kiek anksčiau, tačiau toks jau tas mūsų gyvenimas - ne visuomet į viską spėji reaguoti iš karto ir pasakoti iš karto.

L'Oreal X-Fiber blakstienų tušą gavau jau senokai, tačiau vis sugundydavo kiti, kažkuo įdomesni tušai, kuriuos norėdavau išbandyti pirmiau. Nemažos įtakos matyt turėjo ir mano praeityje prasta patirtis su dvipusiais tušais: žinote, kur viena pusė balta, kita juoda - nors pasidažiusi tokiomis priemonėmis visuomet jausdavausi gražuola, bet taip nebuvo - baltas pagrindas vis persimatydavo ir gadindavo visą vaizdą. Kažkodėl tik gavusi galvojau, kad čia tas baltos košės + tušo variantas ir testavimą buvau atidėjusi kuriam laikui. Kol vieną dieną nusprendžiau - viskas, kas bus tas, bet metas išbandyti.

"Kiekvienas žmogus turi tris jaunystes: kūno, širdies ir proto.
Nelaimei, jos niekada nesutampa."
F. Fenelonas


Produktas: L'OREAL PARIS False Lash X-Fiber Xtreme Resist - vandeniui atsparus dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tirštokas, klampokas
Tūris: 14,5 ml (Step 1. - 7,4 ml; Step 2. - 7,1 ml)
Kaina*: 16,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Vandeniui atsparus dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas. L'ORÉAL PARIS False Lash Superstar Xfiber – blakstienų tušas, 2 žingsneliais suteikiantis ekstremalų dirbtinių blakstienų efektą. Jokių dirbtinių ar priaugintų blakstienų – tik tušas su plaušeliais!

- 1 žingsnelis. Apimties suteikiantis ryškus juodas pagrindas: ypač sodrios juodos spalvos pagrindas blakstienoms akimirksniu suteikia tankumo ir ekstremaliai didelės apimties.
- 2 žingsnelis. Ilginamasis juodas viršutinis sluoksnis: tirštas viršutinis sluoksnis ekstremaliai pailgina ir pakelia kiekvieną blakstieną. Jo sudėtyje yra didžiausia plaušelių koncentracija iš visų L'ORÉAL PARIS blakstienų tušų. Kreminės tekstūros tušo formulėje jų yra net 20 kartų daugiau nei įprastame Superstar blakstienų tuše. Apimties suteikiantis tušas patikrintas oftalmologų.

Naudojimas:
Pradėkite užtepdama False Lash Superstar Xfiber ryškaus juodo pagrindo. Įsitikinkite, kad juo padengėte kiekvieną blakstieną. Nelaukdama, kol pagrindas išdžius, tepkite viršutinį sluoksnį, kad sukurtumėte ekstremalios apimties blakstienų efektą. Kartokite šiuos žingsnelius, kol savo blakstienoms suteiksite neįtikėtinai dramatišką įvaizdį.


Pradėkime nuo pakuotės? Kaip jau minėjau įžangoje, tikėjausi, kad tušas bus pagrindo ir tušo variantas, todėl galima įsivaizduoti, kad nustebau, jog abu tušai juodi. Pala pala, tai čia kaip? Išnaudoji vieną, paskui imi antrą? Ar renkiesi tau priimtiniausią variantą? Ne, pasirodo tušus reikia sluoksniuoti ryškiam efektui išgauti.

Tūbelė ilga, masyvi, didelė ir tušo kiekis, sudėjus abi pusės didelis, bet kadangi naudojame abi kartu vienu dažymo metu - standartinis dydis ir tiek. Tušų tūbelės nusisuka ir ties pagrindu lieka du skirtingi nailoniniai šepetėliai. Pirmo numerio šepetėlis priemena smėlio laikrodį, turi susiaurėjimą ties centru ir palyginus neilgus, spirale sudėtus plaukelius. Antrasis tušas tokio pat ilgio šereliais, tik čia forma išriesta, tarsi blakstienos linkis.

Visos pakuotės dizainas įvairių mėlynų spalvų, tad neleis suklysti ar suabejoti - rankose laikote vandeniui atsparaus tušo versiją.

Kvapas. Tušo kvapas, tiesiog, ir nors jie irgi būna skirtingi, manyčiau konkretizuoti ir bandyti apibūdinti čia nereikia.

Konsistencija. Tik atidariusi tušą sutrinku: jo konsistencija tirštoka ir klampoka ir nuo pat pirmo naudojimo imu pergyventi ar sugebės gražiai padažyti? Per kelis atidarymo mėnesius tušas nepasakyčiau, kad ženkliai sutirštėjo ar pakeitė konsistenciją - tad vis dar toks pat tirštokas, kaip ir pirmąją atidarymo dieną.


Sudėtis:
STEP 1: Isododecane, Cera Alba/ Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/ Carnauba Wax, Disteardimonium Hectorite, Dilinoleic Acid/ Butanediol Copolymer, Aqua/ Water, Allyl Disteardimonium Hectorite, Dilinoleic Acid/ Butanediol Copolymer, Allyl Stearate/ VA Copolymer, Alcohol Denat., Oryza Sativa Cera/ Rice Bran Wax, Paraffin, Polyvinyl Laurate, VP/ Eicosene Copolymer, Rayon, Propylene Carbonate, Talc, Synthetic Beeswax, Ethylenediamine/ Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, PEG-30 Glyceryl Stearate, Candelilla Cera/ Candelilla Wax, Nylon-6, Panthenol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Silica, Triethoxycaprylylsilane, BHT.
May contain: CI 77499 / Iron Oxides.

STEP 2: Isododecane, Cera Alba/ Beeswax, Copernicia Cerifera Cera/ Carnauba Wax, Disteardimonium HectoriteDilinoleic Acid/ Butanediol Copolymer, Aqua/ Water, Allyl Disteardimonium HectoriteAlcohol Denat., Oryza Sativa Cera/ Rice Bran Wax, Paraffin, Polyvinyl Laurate, VP/ Eicosene Copolymer, Talc, Synthetic BeeswaxEthylenediamine/ Stearyl Dimer Dilinoleate Copolymer, PEG-30 Glyceryl Stearate, Candelilla Cera/ Candelilla Wax, Nylon-6, Panthenol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Silica, Triethoxycaprylylsilane, BHT.
May Contain: CI 77499/ Iron Oxides.


Poveikis. Tušo veikimo principas remiasi paprasčiausiu sluoksniavimo principu. Sluoksniuoti tušus man nėra jokia naujiena. Net iki bloginimo visuomet turėjau porą tušų ir dengdavau pirmiausia ilginančio tušo, o ant viršaus - nemenką tankinančio tušo sluoksnį. Čia taip pat atrodo veikia tas pats principas, tačiau tik iš pirmo žvilgsnio. Pirmasis tušas yra įprastos konsistencijos ir suteikia blakstienoms apimties, bei jas paryškina. Dengiant antrą sluoksnį kažkuriuo metu pastebiu plaukelius ant šepetėlio ir atsidususi kaltę suverčiu katinui - jo slenkantys plaukai namuose erzina ištisus metus... Bene pakliuvo ant šepetėlio? Tačiau ir sekančius dažymus turėjau lygiai tokios pačios patirties, tad atidžiau patyrinėjusi tušą pamačiau krūvą pridėtinių dirbtinių plaušelių! Jie suteikia blakstienoms dar didesnės apimties, dar didesnio ilgio ir pariečia šiaip jau gana tiesias mano blakstienas.

Ką jau norit galite sakyti, tačiau efektas labai įspūdingas - ant mano akių tikra vėduoklė tobulai atskirtų, pailgintų, pariestų ir patenkintų blakstienų ir tas rezultatas mane džiugina. Beje, tušą reiktų dengti atsargiai, mat kai kuriais atvejais jo pasidengia per daug ir gali sulipinti blakstienas.


Tušas nėra atsparus baseinui ir šiek tiek nuteka, bet... jis atsparesnis nei kiti ir tikrai sunkiai nusivalo. Nors tuo išlikimu esu labai patenkinta! Tačiau prie visos šios apžvalgos man dar norisi paminėti vieną svarbų aspektą. Nesu tikra bet arba pirmą kartą naudoju tušą su plaukeliais iš viso, arba pirmą kartą, kai jų tiek daug ir nors efektu esu susižavėjusi, man nelabai patinka pojūčiai. Ką turiu galvoje? Išdžiuvęs tušas apsunkina blakstienas ir akių kampučiuose (daugiausiai išoriniame) tarsi ima tempti, tarsi jauti svetimkūnį kažkur labai arti akies... Kentėti tikrai galima ir didelio diskomforto nesukelia, bet nepatogumas yra. Mano akys nėra pačios jautriausios ir tušo nesibaido, tačiau kas kart pasidažiusi su šituo jaučiuosi labai panašiai. Spėju, kad taip yra dėl to didelio dirbtinių plaušelių kiekio...

Ir galiausiai tušą vertinu labai palankiai: man nereikėjo nei vandeniui atsparios versijos (tokių vėl imu vengti, nes, na nebereikia man jų), nei diskomfortas akies kamputyje nėra labai didelis. Rezultatu pradžiugino, bet mylimiausiuoju tikrai netapo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai