AR PASITEISINO? THE ORIGINAL MAKEUP ERASER - daugkartinio naudojimo makiažo valymo rankšluostukas

Na, tai kur planuojate sutikti šventes? Mes tikriausiai šiais metais jas praleisime pas mano tėvelius, o tai reiškia, kad reikės susikrauti porą sportinių krepšių įvairių daiktų, drabužių ir žinoma, kosmetikos. Kažkur išvažiavus savaitgaliui ar keliomis dienoms, mane nuolat erzina visų prausiklių ir valiklių vežiojimasis... Susikrauni, prisikrauni ir apsikrauni... Ir neduok Dieve, koks buteliukas nėra visai sandarus - turi džiaugsmų kosmetikos krepšelyje! Pastebėjau, kad kažkur keliaudama dažniausiai nnusprendžiu tiesiog nesidažyti, bet vėlgi, tai nebuvo tinkamas sprendimas. Tad po krūvos ieškojimų, nusprendžiau pabandyti visų išgirtą ir išliaupsintą "makiažo valiklį" - stebuklingą daugkartinio naudojimo makiažo valymo rankšluostuką.

"Sėkmė neateina pas tave... tu eini pas ją."
Marva Collins



Kur įsigyti, kiek kainuoja ir kodėl pirkau?
Tad kaip jau minėjau įžangoje, nebenorėdama vežiotis krūvos valiklių ir prausiklių bei ieškodama patogesnio sprendimo makiažui nusivalyti kelionių metu, ar tais atvejais, kai neturiu namie makiažo valiklio (o jums taip nebūna? man pasitaiko), ieškojau labai patogaus būdo, kaip nusivalyti makiažą be jokio vargo. Pradžioje gyvenau su drėgnomis makiažo servetėlėmis ir tai atrodė patogus būdas, bet... kelionių metu panaudodavau vos kelias, o kitos dažnai išdžiūdavo pakuotėje. Arba nepataikydavau nusipirkti itin švelnių ir itin veiksmingų, tad veido oda jausdavosi nepatogiai, oda sudirginta ir nemaloniai perštinti. Tad, sužinojusi apie stebuklingą rankšluostuką, tiesiog negalėjau neišbandyti. 
Daugkartinio naudojimo makiažo valymo servetėlę galima įsigyti Top Shop, KlipShop, Pigu.lt ir kitose prekybos vietose. Galima pasirinkti iš kelių atspalvių, pirkdama turėjau juodos ir rožinės pasirinkimą ir kad ir kaip norėjau išvengti rožinės, tačiau pabijojau, kad ant juodos tikrai nesimatys nuvalyto makiažo, nusprendžiau imti rožinę. Kainuoja apie 22,90 EUR.


Apie The Original MakeUp Eraser rankšluostuką.
Revoliucija makiažo pasaulyje (tiesa, ta revoliucija jau kelių metų senumo, bet tebūnie) - nuvalyti makiažą be jokių valiklių, tik su lašeliu vandens! Rožinis rankšluostukas didelis, ir jo pilnai pakanka visam veidui nuvalyti. Abiejų pusių tekstūra skiriasi: vienoje pusėje plaukeliai ilgesni, kitoje trumpesni, pasak gamintojų - trumpoji skirta veido odai pašveisti, intensyviau valyti. Gamintojas žada, kad rankšluostukas nuvalys ne tik įprastą, bet ir vandeniui atsparų makiažą.
Tereikia sudrėkinti rankšluostuką, ir juo nuvalyti veidą, o po to - išskalbti skalbimo mašinoje. Paprasta! Atrodė neįtikinamai paprasta!


Kas ir kaip man pasiteisino arba nepasiteisino?
- Prieš pirmąjį bandymą širdis drebėjo dėl išleistų pinigų ir viduje kilo abejonės dėl veiksmingumo. Tačiau labai greitai keičiau savo nuomonė. Sudrėkintu rankšluostuku pridėjus prie odos ir tik perbraukus makiažas iš ties labai greit nusivalydavo. Ir nors su vandeniui atspariu makiažu tekdavo šiek tiek daugiau pavargti, bet kiek ilgiau pasispyriojęs, jis irgi pasiduodavo. Na, gerai, pamenu pagalvojau tada, patikrinsiu ir pavaliusi veidą su miceliniu vandeniu negalėjau rasti jokių makiažo likučių! Vadinasi valo iš tiesų švariai.
- Rankšluostuko kaina iš tiesų labai didelė, tačiau gamintojas žada, kad jis gali būti skalbiamas 1000 kartų ir naudojamas vėl ir vėl, kas kartą atrodydamas kaip naujas. Nežinau, ar tikrai gali tiek pratempti ir matyt vienintelis būdas patikrinti būtų skaičiuoti ir sekti naudojimo eigoje. Deja, šiai dienai tą skaičių jau esu pametusi.
- Esu girdėjusi, kad merginos naudoja mikropluošto šluostes iš parduotuvių vietoje tokio rankšluostuko. Esu ne kartą apžiūrėjusi ne vieną šluostę, ir nė viena jų nebuvo tokia švelni ir minkšta... Neabejoju, kad panašiai galėtų veikti ir kitos šluostės, bet esmė turėtų slypėti audinio audimo tankume, dėl ko sukuriamas švelnumas ir minkštumas - t.y. komfortas valant odą.
- Rankšluostukas labai lengvai išsiskalbia skalbimo mašinoje, tačiau tai reiškia, kad jį reiktų skalbti kasdien! Ar jūsų namuose kasdien jungiama skalbyklė? Kol neturėjau vaiko skalbdavome 1-2 kartus savaitėje, šiai dienai taip, skalbiame beveik kiekvieną dieną. Visgi, nesinori tikėti, kad tas skalbimas mašinoje yra trūkumas - man visi makiažo likučiai labai lengvai išsiskalbė rankomis, naudojant įprastą skalbiamąjį muilą (naudojau su tulžimi, dėmėms šalinti - tikriausiai dėl to išėmė net sunkesnes makiažo dėmes).
- rankšluostukas nepaprastai švelnus ir malonus odai, tad makiažo valymas man pasirodė labai malonus procesas. Nors... jei naudoju vandeniui atsparų makiažą, man tenka šiek tiek stipriau paspausti valant, tad tas odos tempimas valant gali būti. Viskas priklauso nuo valančiojo...
- Sutaupoma krūva pinigų valymo priemonėms - iš tiesų, jei valysite tik šiuo rankšluostuku, jis netruks atsipirkti.
- Labai patogus keliaujant. Įsimetei rankšluostuką ir daugiau jokių buteliukų makiažui valyti, jokių papildomų prausiklių, jokių išsiliejimų į kosmetinę, jokio apsikrovimo... O ir prižiūrėti rankšluostuką labai lengva - išsiplauna ir rankomis, pametei ant gyvatuko ir jau ryte turi švarų ir naudoti paruoštą makiažo valymo priemonę.


Galutinis vertinimas.
Taigi, po beveik metų naudojimo, galiu pasakyti, kad tikrai nenaudoju rankšluostuko kasdien - dažniausiai renkuosi seną gerą veido prausiklį ir micelinį vandenį. Tačiau visiems tiems kartams, kai keliauju savaitgaliui, kai reikės makiažą valytis ne namie - visuomet jį imu su savimi! Jis tikrai magiškas, lengvai ir maloniai nuvalo makiažą ir nekelia jokių rūpesčių nei prižiūrint servetėlę, nei valantis makiažą. Man jis patinka, ir atrodo iš ties vertas tų visų liaupsių, kurias girdėjau iki šiol.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Iš pigesnių alternatyvų (mikropluošto šluostės iš parduotuvių) štai ši tikrai labai švelni: https://www.ermitazas.lt/out/pictures/master/product/1/261054.jpg :) Yra PC IKI (turbūt ir kitur galima rasti), kaina su 40 proc. nuolaida būna apie 1 eurą.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą