VITAMASQUES Sleep in Mask "Mango" - raminamoji naktinė veido kaukė su mangų ekstraktu

Sekmadienis - kaukiadienis! Veidui, plaukams, rankoms, kojoms... Tik šį kartą mano veido kaukė šiek tiek kitokia: iki šiol rinkdavausi kremines arba lakštines kaukes paeiliui keisdama tai vieną, tai kitą. Palyginus nesenai mano kosmetikos krepšelį papildė kelios naujos (nesenai atsirado parduotuvėse) Vitamasque kompanijos kaukėmis, kurias reikia dengti nakties miegui, nenuskalauti, o rezultatus matome tik ryte. Tikriausiai labiausiai nekantravau dėl pakankamai įdomios kaukės formos, jos pateikimo ir iš tiesų patrauklių pakuočių. Nuomonę apie pirmąją, mangų ekstraktu praturtintą kaukę, jau turiu, tad metas pasipasakoti.

"Lankas lūžta nuo per didelės įtampos, o dvasia - nuo nusilpimo."
P. Siras


Produktas: VITAMASQUES Sleep in Mask "Mango" - raminamoji naktinė veido kaukė su mangų ekstraktu
Gamintojas: "MTSI" Ltd. London, UK. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: raminti, prižiūrėti ir puoselėti odą miego metu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: raminamasis, drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: šaukštelis - taip ir nesupratau, ar jis toks ir turėjo būti, ar nebuvo jo viduje
Tūris: 4 g
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Raminamoji naktinė veido kaukė. Ramina, prižiūri ir puoselėja odą nakties miego metu. Sudėtis papildyta mangų ekstraktu. Želė - kreminės tekstūros kaukę naudoti prieš nakties miegą.
Naudojimas: sausai nuvalykit veidą. oda turi būti švari ir sausa. Naudokite mini šaukštelį (žr. pakuotės viduje) ir gerai išmaišykite kaukę. Kaukę tolygiai paskirstykite ant veido ir kaklo odos, pirštų galiukais švelniai patapšnokite, kad veikliosios medžiagos gerai įsigertų į odą. Nenuplaukite. oda sugers kaukės likučius nakties miego metu. Geriausiam rezultatui pasiekti, naudoti 2-3 kartus per savaitę.


Pirmiausia pradėkime nuo to, kas mane sužavėjo - pakuotė ir kaukės pateikimas yra tiesiog nepaprasti! Pradėkime nuo labai gražios, sultingais mangais puoštos pakuotės - kartoninio laikiklio. Tiesiog užsimanai mangų vien žiūrėdamas į pakuotę. Bet ne kartono paveiksliukas čia įdomiausias. Įdomiausia, kad kaukė supakuota į plastikinį geltoną dėkliuką, pagamintą mango formos! Atsukus kitą jo pusę matai tarsi perpjauto pusiau mango išvaizdą - neva kaulą centre, apsuptą minkštimo. Na ir kaip nesusigundysi tokiu pateikimu? Dar iki naudojimo ne kartą knietėjo atlupti ir pasižiūrėti, kas ten viduj per kauliukas, o kokia konsistencija, ar kvepia mangais?

Išėmus plastikinį dėkliuką iš viršaus turime išsiimti mentelę - šaukštelį maišymui ir padengimui. Aš šio aspekto nesupratau... atlupu plastikinį dangtelį, o viduje nieko nėra! Tik pats plastikas suformuotas pagal šaukštelio formą? Ar čia ir yra ta mentelė? Ar jos trūko viduje? Kodėl tuomet reikia nulupti vieną pusę? Jei dėl higienos, kodėl kitos pusės nulupti neina? Iškilo daug klausimų, kurie tikriausiai bus aiškesni, kai išbandysiu kitą tokio tipo kaukę.


Kvapas. Labai tikėjausi, kad kaukė kvepės tikrais sultingais mangais, bet taip nenutiko. Priemonė kvepia greičiau kosmetiniu maloniu kvapu ir man labiausiai primena Dove šampūną!

Konsistencija. Viduje kaukė sudaryta iš dviejų skirtingų konsistencijų: mango minkštimas - skaidrios spalvos gelinės konsistencijos priemonė, o centre esantis "kaulas" - baltas kremas.


Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Portulaca Oleracea Extract, Glycyrrhiza Globra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Captis Japonica Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Propolis Wax, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Phenyl Trimethicone, Allantoin, Chlorphenesin, Benzophenone-4, Disodium EDTA, CI 19140, CI 15985, CI 19140, CI 42090.

Be parabenų, be phenoxyethanol.


Poveikis. Kaukė unikali dėl savo naudojimo būdo: atsidarai ir išimi maišymo mentelę. Tuomet atplėši kaukės skyrių ir sumaišai tarpusavyje kremą ir kaukę. Galiausiai jau galima sumaišytą masę dengti ant veido ir keliauti miegoti. Naktinės veido kaukės man nėra jokia naujiena - korėjietiškų Sleeping Mask naudoju jau ne pirmą indelį, vietoj naktinio veido kremo. Priemonė padengus ant veido greitai susigeria, tad dengiau dar ir dar. Tas kiekis skirtas sunaudoti vienu kartu, tačiau mano galva tai nelabai įmanoma - pritepiau tiek produkto ir ant veido, ir ant kaklo, kad liko nesusigėręs sluoksnis, o indelyje vis dar buvo pusę turėto kiekio. Tad likučius užspaudžiau ir palikau sekančiam vakarui. Galbūt labai didelės žalos priemonės kokybei nebus.

Į lovą guliausi su dar šiek tiek lipšnia veido oda, bet žinojau, kad per naktį visi likučiai susigers į odą. Ryte veidu reikia pasirūpinti įprastai, kaip ir kiekvieną rytą: prausiklis + tonikas + kremas.


Sekantį rytą skubėjau žiūrėti į veidrodį ir rezultatu buvau labai patenkinta. Pirmiausia - sudirgusi skruostų oda iš ties nuraminta, apskritai viso veido oda jautėsi komfortabiliai, itin gerai. Pastebėjau, kad oda intensyviai sudrėkinta, tarsi po gero, tačiau lengvos konsistencijos veido priežiūros produkto.

Reziumuojant, - kaukė man labai patiko. Lengva konsistencija neapsunkino odos, sudirgusi skruostų oda buvo nuraminta, dingo tempimo jausmas - tad ir sudrėkino gerai! O ir naudojimas labai paprastas - nereikia laukti, kol suveiks. Įspūdis labai geras - ir džiaugiuosi, kad turiu dar tris tokias kaukes, kurias su mielu noru naudosiu!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai