CATRICE The Glitterizer Mix N' Match - blizgių akių šešėlių paletė "010 Glitter Is My Favourite Colour"

Šiam įrašui ruošiuosi jau senai, ir manau - jį tiesiog būtina paskelbti prieš Kalėdas! blizgučių kupina paletė - tobulas pasirinkimas šventėms. Vakar susidėliojau ingredientus, susižymėjau jų saugumą ir... vietoj to, kad išsaugočiau, netyčia paskelbiau... Žinoma, teko visą įrašą trinti lauk, man blogspott platforma neturi įrašo pavertimo atgal į juodraštinį variantą. Tad, ištryniau, ir šiandien vėl sėdu visą įrašą rašyti iš pradžių... O pradėti noriu nuo to, kad šventiniu periodu tiesiog labai norisi visokių blizgučių ir spindinčių priemonių, tiesa? Jau šiek tiek kalbėjome apie nagų lakus (ir dar bus), spindinčius lūpų dažus, tad metas paletei, kuri galbūt nėra universaliausia kasdienė, tačiau šventėms - tai intensyviausių blizgučių paletė, kokią turiu.

"Kiekviena problema turi sprendimą. Vienintelis sunkumas - jį rasti."
E. Nefas




Produktas: CATRICE The Glitterizer Mix N' Match - blizgių akių šešėlių paletė "010 Glitter Is My Favourite Colour"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: intensyvi, šventinių spalvų dermė
Labiausiai nepatiko: stipriai byra
Tūris: 8 g
Kaina*: apie 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Derinkite ir maišykite. Akių šešėlių paletė popierinio dizaino paletėje susidera iš dviejų juodų bazinių spalvų - matinės ir perlo spindesio; keturių intensyviai pigmentuotų spindinčių atspalvių ir dviejų viršutinių akių šešėlių sluoksnių su holografiniu ir spindinčiu efektu. 
Kad užtikrintumėte ilgai išliekantį efektą, naudokite akių šešėlių pagrindą, jis užtikrins intensyvesnes spalvas ir suteiks šešėliams gilumo. 


Kartoninė šešėlių paletės pakuotė patogi paimti į rankas, yra optimalaus dydžio, tik sakyčiau viduje man labai pritrūko kažkokio veidrodėlio. Kitoje pakuotės pusėje, kur paprastai būna praktiškas veidrodėlis - randame spalvų paaiškinimą - manau jis laisvai būtų sutilpęs ir kitoje paletės pusėje. Juodo kartono paletė užsidaro magnetu, dizaino prasme gana paprasta: rožinis spindintis paveikslėlis iš blizgučių atspausdintas ant juodo kartono.

Kvapas. Sakyčiau bekvapis arba labai labai labai silpnas. Nesijaučia dažantis, tad manau nesuklysiu jei tiesiog užvadinsiu bekvape priemone.

Konsistencija. Kadangi šešėlių tekstūra ir užbaigimas skiriasi, tai ir konsistencija skiriasi viena nuo kitos. Šešėliai turintys blizgučius šiek tiek kietesni. Tačiau apskritai jų konsistencija minkšta ir švelni, drėgna.


Sudėtis: MICA, DIMETHICONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SILICA, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77499 (IRON OXIDES)

AND/UND: MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, MICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: MICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

AND/UND: MICA, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, DIMETHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ISODODECANE, ISOHEXADECANE, TIN OXIDE, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad ruošdamiesi naudoti šią paletę, labai rekomenduoju jums pirma daryti akių makiažą ir tik tuomet veido. Šešėlių paletė siaubingai stipriai byra, ypatingai tie keturi blizgantys šešėliai, esantys paletės centre. Pirmus kartus dariau makiažą ant jau paruošto ir veido ir pasigailėjau... Pribiro tiek daug po akimis, kad nuvalyti buvo reikalų...

Turiu šiokių tokių nusiskundimų ir dėl šešėlių pigmentacijos. Testuojant ant rankos ji atrodė visai nieko, tačiau dengiant ant vokų teko šiek tiek pavargti, kol išgavau reikiamą intensyvumą bei išsklaidžiau. Todėl labai rekomenduoju su šia palete naudoti ir akių šešėlių pagrindą (nuotraukos apačioje be akių šešėlių pagrindo). Prasčiausios pigmentacijos man pasirodė šviesiausia ir spindinti juoda spalvos: juoda spalva labiau primena pilką, o balta - jos dengiau pirmąjame makiaže ties vidiniais akių kampučiais, ir jie vargiai matosi...


Tačiau apskritai vertinant, paletė man patinka. Spalvos be pagrindo išlieka apie  6 valandas (su pagrindu ilgiau). Tarpusavyje suderinti atspalviai padeda susikurti net kelis skirtingus akių makiažus. Iš pradžių galvojau, kad juodi baziniai atspalviai yra nesąmonė ir labai norėjosi kokio neutralaus. Bet blizgios spalvos gražiausiai atsiskleidžia būtent su juodu pagrindu ir juoda spalva apačioje ar bant akies linkyje. Iš visos paletės geriausios kokybės ir gražiausia ta su rožiniais bligučiais; paskui violetinės bei viena iš juodų - sakyčiau apie pusę paletės net labai vykę, o su kita puse tenka kiek daugiau padirbėti.

Ir nepaisant viso to, paletę vertinu labai palankiai - blizgučiai tobulai atrodo su bet kokiu akių makiažu - būtent tos keturios spalvos tiesiog nerealiai gražios, spindinčios, žaižaruojančios (gaila, kad nuotraukos neatskleidžia šešėlių spalvų ir fotoaparatas suvalgo didžiąją dalį intensyvumo. Gruodį dienos tokios apniukusios ir trumpos, kad net efekto nuotraukos atrodo ne taip, kaip turėtų...). Manau būtent toks, spindintis bus mano akių makiažas ateinančioms šventėms!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai