MESAUDA Shine Flex nagų lakas "13 Silver Glitter"

Vis dar šventiškai man norisi puoštis blizgučiais ir šį kart mano nagus puošė itališkas Mesauda nagų lakas su blizgučiais. Nors esu išbandžiusi jau kelis kompanijos produktus, bet nuomonės apie Mesauda niekaip nepavyksta susiformuoti - kai kurie produktai atrodo visai nieko, kai kurie, na labai jau taip sau. Žinau, kad kompanija turi ir dekoratyvinės kosmetikos, bet apart poros turimų lūpų dažų atspalvių, man nelabai norisi bandyti kažką veidui ar akims. Apie turimus lūpų dažus kada būtinai papasakosiu plačiau, o dabar - apie sidabriniais blizgučiais nusėtą nagų laką.

"Norint tobulinti protą, reikia augiau mąstyti, negu mokytis atmintinai."
R. Dekartas



Produktas: MESAUDA Shine Flex nagų lakas "13 Silver Glitter"
Gamintojas: "GAON s.r.l.". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: lengvai dengiasi
Labiausiai nepatiko: per trumpai išlieka
Tūris: 11 ml
Kaina*: 4,50 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Shine Flex Gel Effect nagų lakas suteikia 3D spindesio efektą. Nedidelės viskozės kiekis leidžia nagų laką lengviau ir tolygiau padengti, apsaugo laką nuo skilinėjimo. Nagų lakas turi UV filtrą, todėl apsaugo nagus nuo spalvos pakeitimo ir geltonavimo. Tekstūra užtikrina tobulą intensyvumą tik vienu sluoksniu, suteikdama nagams tobulą, profesionalų gelinį lakavimą. Padengus du sluoksnius nagai įgauna daugiau apimties.

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSEISOPROPYL ACLOHOLADIPIC ACID/NEOPENTYL GLICOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATESILICA, POLYETHYLENE TEREPHTHALATEN-BUTYL ALCOHOLSTYRENE/ACRYLATES COPOLYMERBENZOPHENONE-1, MICA, CI 77000 (ALUMINIUM POWDER), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (RED IRON OXIDE), CI 77499 (BLACK IRON OXIDE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 60725 (VIOLET 2).


Mano nuomonė. Mesauda nagų lako pakuotė standartinis kvadradinis, sakyčiau minimalistinio stiliaus buteliukas. Nagų lako šepetėlis vidutinio ilgio, vos vos platesnis nei standartiniai šepetėliai. Patogus padengti nagų laką ir vos keliais perbraukimais padengti priemonę ant nagų. Lakas lengvai pasidengia ir labai greitai džiūva, kas yra didžiulis privalumas. Mane asmeniškai nuvylė priemonės pigmentacija.

Vienas sluoksnis

"13 Silver Glitter" nagų lako atspalvis yra paprasčiausias skaidrus nagų lakas, su pilkai blizgučiais. Man tų blizgučių atrodo per mažai, jų neišžvejosi, jie mažučiai ir su pirmu sluoksniu nejaučiau jokio wow efekto. Antrasis sluoksnis irgi labai nedžiugino - vaizdas toks, kad pavieniai blizgučiai ant nagų ir tiek. Nors atrodo subtiliai, lengvai, tačiau nėra to šventinio wow ir viskas...

Du nagų lako sluoksniai

Galiausiai išlikimas... tikėjausi, kad lakas laikys bent kokias 5 dienas. Juk blizgučiai visuomet laiko ilgiau, tiesa? Bet, mano nusivylimui, ant nagų išliko tik 3 dienas! Pradėjo tiesiog atšokti nuo nago paviršiaus ir nusilupti lauk.. Gaila... Efektas labai dailiai atrodo dirbtinio apšvietimo šviesoje, dienos metu efektas subtilus, lengvas ir nerėžiantis akies. Galbūt labai fainiai atrodytų kaip viršutinis nagų lakas. Ne šventiniu periodu atrodo smagiai ir gražiai, tik kažkaip šventėms norisi įspūdingesnio efekto ir be abejonės - ilgesnio išlikimo!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai