CATRICE "Made to Stay" Inside Eye Khol Kajal - vandeniui atsparus pieštukas vidinei akių linijai "010 Come Black And Stay" su drožtuku

Ką jau ką, bet akių kontūro pieštukus aš naudoju labai retai - pravedimas man nėra labai tinkantis dalykėlis. Mano akių forma tokia, kad, beveik visais atvejais bet koks akių makiažas atrodo geriau nei su pravedimu, arba, retkarčiais brėžiu vos vos matomą liniją ties blakstienų augimo linija ir viskas. Akių pravedimai yra mano silpnoji sritis, kurioje man reikia dar labai labai daug praktikos. Ir jei galvojate, kad prisigalvoju su tuo netikimu, tai bene visos makiažo meistrės pas kurias lankiausi patvirtino tą patį - tik itin plona linija, ir jokių "katės pravedimų". Su tokiais naudojimo dažnumais man pieštuko pakanka labai ilgai... Tad šiam kartui trumpai apie atsparų, specialiai vandens linijai sukurtą juodą pieštuką.

"Jei kalbi - tai tavo žodžiai turi būti geresni už tylą."
Indėnų patarlė



Produktas: CATRICE "Made to Stay" Inside Eye Khol Kajal - vandeniui atsparus pieštukas vidinei akių linijai "010 Come Black And Stay" su drožtuku
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: minkšta konsistencija
Labiausiai nepatiko: nėra 100% vandeniui atsparus
Tūris: 0,3 g
Kaina*: 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Khol/ Kajal pieštukas sukurtas vandens linijai. Tamsiai juoda, vandeniui atspari formulė leidžia sukurti ekspresyvų, ilgai išliekantį makiažą. Minkšto pieštuko galiukas gali būti formuojamas gale esančiu drožtuku.


Juodo korpuso pieštuko pakuotė labai panaši į visus kitus rinkose esančius pieštukus. Ant pakuotės krūva sidabrinės spalvos įvairaus dizaino užrašų, informacijos. Pieštukas automatinis, atkimšus tiesiog išsukamas lauk. Su tokiais automatiniais pieštukais paprastai būna bėda, kad jų galiukas tampa bukas, apvalus ir ima brėžti didelę, plačią liniją, tad labai džiaugiuosi kompanijos sprendimu kitoje pusėje pritvirtinti drožtuką, kuris nuaštrina priemonės galiuką ir vėl galima brėžti plonytes linijas.

Kvapas. Priemonė standartinio kvapo, kvapiųjų medžiagų sudėtyje nėra, tad paprastai tokius produktus vadiname bekvapiais.

Konsistencija. Minkšta, švelni, maloniai slystanti oda - visiškai neturi kietumo, tad nekyla problemų, norint pieštuką padengti.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, OZOKERITE, POLYETHYLENE, PHENYL TRIMETHICONE, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 77266 (BLACK 2) (NANO), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE).

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Nors nuotraukoje viršuje taip neatrodo, tačiau pieštukas itin gerai pigmentuotas ir lengvai dengiasi ant odos. Priemonė skirta vandens linijai, tačiau ją naudoju ir viršutiniam akies vokui. Nors makiažas nuotraukoje nėra pavyzdinis (sakau tau, dirbti ir praktikuotis man reiktų dažniau), tačiau intensyvios pigmentacijos priemonė atrodo puikiai.


Gamintojas teigia, kad priemonė yra atspari vandeniui, tačiau deja, taip nėra... Pieštukas nubėga verkiant, sudrėkus akims ar patrynus pirštu.. Ir nors vandeniui pieštukas nėra atsparus, bet puikiai išlieka visą dieną, jei tik nepamirštu ir negalvoju patrinti voko. Pieštukas paprastas, minkštas, patogus naudoti - neblogas variantas juodam akių pravedimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai