FARCOM Mea Natura Pomegranate valomasis veido odos šveitiklis - gelis su granatų aliejumi

Blogas po truputį pildosi kalėdine nuotaika - visai nesenai pradėjome kalbėti ir apie dovanų idėjas šventėms ir ne tik, tačiau jokiu būdu nenoriu pamiršti ir įprastinių įrašų bei kosmetikos apžvalgų, kurių jūs irgi laukiate. Šį kartą duoklę atiduodu veido priežiūrai ir veido priežiūros produktams -  pakalbėkime  šiek tiek apie veido odos šveitimą ir šveitiklius. Ko tik aš nedariau su tuo nelemtu odos šveitimu: ir buvau nustojusi šveisti, ir šveičiau grubiau, ir šveičiau švelniau, ir naudojau vieną priemonę, ir bandžiau populiariausias, ir bandžiau nežinomas... O šį kartą mano rankose nematytas ir negirdėtas Farcom veido šveitiklis, sukurtas Graikijoje. Šveitiklis su granatais! Mmm... granatai... nėra nieko geriau už Viduržiemio jūros regiono granatus - vos prieš mėnesį tame regione gėriau tikras granatų sultis - nepalyginsi su Lietuvą psiekiančiais granatais... Oi, kaip visuomet užsiplepu - keliaujam prie apžvalgos.

"Valgyti ir gerti dera tiek, kad atkurtum savo jėgas, o ne jas slopintum."
Ciceronas



Produktas: FARCOM Mea Natura Pomegranate valomasis veido odos šveitiklis - gelis su granatų aliejumi
Gamintojas: "Farcom" S.A. Pagaminta Graikijoje
Paskirtis: veidui - pašalinti negyvas odos ląsteles, drėkinti, gaivinti, suteikti švytėjimo, skatinti regeneraciją
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin švelnus
Labiausiai nepatiko: keli pavojingi ingretientai priemonės sudėtyje
Tūris: 100 ml
Kaina*: 4,30 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, kūbyba.eu
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Farcom Mea Natura Pomegranate Face Scrub Gel itin švelnus valomasis veido šveitiklis – gelis, praturtintas ekologišku granatų sėklų aliejumi. Granatų aliejus yra praturtintas būtiniausiomis rūgštimis, flavonoidais, kurie pasižymi maitinamosiomis, bei drėkinamosiomis savybėmis, puikiai maitina, atgaivina odą ir stabdo senėjimo procesus. Šis aliejus didina odos elastingumą, skatina regeneracinius procesus bei saugo nuo priešlaikinio senėjimo. Švelnios šveičiamosios perlito mikrogranulės kruopščiai išvalo giluminius odos sluoksnius, išlygina odą, atnaujina epidermį, todėl oda iš karto tampa švelni, spindinti ir skaisti. Natūralūs citrusinių vaisių ir mėlynių ekstraktai tai išskirtinių ingredientų derinys, praturtintas oksiduojančiomis ir stimuliuojančiomis odą savybėmis.  Šie ingredientai pašalina negyvas odos ląsteles, užsikimšusias poras ir nešvarumus, makiažo likučius. Veido oda aprūpinama reikalingomis medžiagomis, apsaugoma nuo priešlaikinio senėjimo. Šis šveitiklis atjaunina odą, suteikia jai unikalų švelnumą ir spindesį. Todėl idealiai tinka prieš įvairias procedūras, gilesniam ir tolygesniam priemonių įsiskverbimui bei pasisavinimui. Visiškai nedirgina odos, todėl tinka visiems odos tipams. Sudėtyje nėra parabenų, mineralinės alyvos, propilenglikolio, vazelino, silikono, alkoholio ir sintetinių dažiklių. Dermatologiškai patikrintas.

Naudojimas: Sukamaisiais judesiais įtrinkite drėgną veido odą, venkite zonos esančios prie akių. 2-3 min. švelniai masažuokite kol susidarys putos. Nuskalaukite veidą drungnu vandeniu. Idealiai tinka naudoti kasdien. Priklausomai nuo jūsų odos poreikių.


Minkšto plastiko šveitiklio pakuotė tūbelės formos su apačioje atsikemšančiu dangteliu. Pakuotės dizainas labai paprastas: vienas ryškiai rožinis spalvinis akcentas ir krūva užrašų - viskas, daugiau nieko čia nėra. Elementaru, paprasta, tad koncentruojamės į produktą.

Kvapas. Malonus, lengvas, primena lengvus vaisių su rūgštele kvapus. Man aromatas čia labai patinka - neerzina, bet ir nėra per silpnas, suteikia žvalumo, tačiau kartu ir nuteikia moteriškai. Labai nusisekęs veido šveitiklio aromatas.

Konsistencija. Skaidrus gelis, pripildytas gausybe itin švelnių šveičiamųjų dalelių.


Sudėtis: Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Polyacrylate-33, Perlite, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit/ Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Punica Granatum Seed Oil*, Magnesium Aspartate, Punica Granatum Fruit Extract*, Acer Saccharinum (Sugar Maple) Extract, Jojoba Esters, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Sodium Coceth Sulfate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Talc, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Benzoic Acid, CI 73360 (D&C Red 30), Parfum.
*granetų sėklų aliejus iš sertifikuotų, organinių ūkių

Be parabenų, be mineralinio aliejaus, be vazelino, be propylene Glycol, be alkoholio, be silikonų.
93% sudėties natūralios kilmės


Poveikis. Norisi pradėti nuo to, kad šveitikliai skirtingiems odos tipams skiriasi ne veltui: skiriasi šveičiamųjų dalelių kiekis, aštrumas, dydis... Šis šveitiklis tikrai nepatiks riebesniems odos tipams - atrodys tikriausiai taip, lyg odos iš viso nešveičia. Bet mano jautriai ir sausai odai pats tas - šveitiklyje dalelių labai daug, jos švelnios ir labai smulkios. Šveičia itin švelniai, norint stipriau galima truputį ir paspausti. Kaip ir po kiekvieno šveitiklio oda tampa skaistesnė, pašalinamos negyvos odos ląsteles, pagerinama odos kraujotaka, išvalomas odos paviršius...

Labai giriu priemonės sudėtį, kurioje gausu augalinių aliejų ir ekstraktų, ir jų ne šiaip lašeliai, o pakankamai daug. Gal tik tų žalingų ingredientų kažkaip reikėjo išvengti? Phenoxyethanol man nėra pats baisiausias. Man nepatinka DMDM Hydantoin, kuris yra toksiškas... visuomet skaitydama priemonių sudėtis, žadančias būti be parabenų (kuriuos kosmetikos rinka naudojo prieš tai) visuomet savęs klausiu, o kas būna įdėta vietoj jų? Nes gi priemonė tikrai neliks be konservanto, emulsiklio ar rišiklio - ir deja ne visuomet tie pakaitalai būna baisesni už tuos, kurių žmonės taip bijo...

Tačiau grįžkime prie veido šveitiklio - jis nuostabus. Paprastas, kaip penki eurocentai, elementarus, malonaus kvapo ir gero poveikio normaliai - sausai veido odai. Patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai