#DOVANŲ IDĖJOS. Praktiška dovana vyrui, draugui, vaikinui, broliui, dėdei, seneliui ar tėčiui.

Tikriausiai sunkiausia išrinkti dovanas vyriškos lyties atstovams, tiesa? Moterims pasirinkimas parduotuvėse milžiniškas, o va vyrams.. na dovanojai jau kojines, dovanojai kvepalus, dovanojai rimkinuką kūnui/ veidui/ barzdai... O kas toliau? Tikriausiai viskas labai priklauso nuo vyruko pomėgių ir hobių? Tačiau šiandien kalbėsime apie universalią dovaną, kuri tiks praktiškai bet kokiam vyriškiui ir bet kokio amžiaus.

"Minutės pasisekimas apmoka metų nesėkmę."
Robertas Browningas




Vyrai mėgsta praktiškas dovanas, o ne sentimentalius dalykėlius, - dovanas, kurias galima sunaudoti, suvalgyti arba patirti emociją ir pamiršti. Ilgai sukusi galvą, ką padovanoti savo vyriškiui gimtadienio proga, pagalvojau imti ir sukomplektuoti šventinį rinkinį gimtadienio tematika.


Kadangi mano vyras jau didelis berniukas - išrinkau jo mėgstamiausio gėrimo su laipsniais (etiketę specialiai užtušavau dėl šio įrašo) ir šalia puikiai derančios Coca-colos mažuose buteliukuose. Na o toliau, užkandėlės, tinkamos prie rinkinio: vytintos dešrelės, kietieji sūriai, džiovintas sūris, vytinta jautiena, duonos traškučiai, kelių skonių riešutai.. O kad viskas neatrodytų tik valgomos staigmenos - nupirkau ir bene populiariausią priedą prie dovanos - automobilio kvapą bei kompasą, su fraze nepasimesti bei metalinį galvosūkį. Didžiąją dalį maisto produktų pavyko supirkti didesnėje maisto prekių parduotuvėje, įdomių dalykų yra Tiger (ypač jei darote saldžią ar arbatos staigmeną), na o galvosūkių galima rasti Galosūkių Pasaulis.


Galiausiai viską liko sudėti į dailią dėžutę ar pintinę, tiesa? Bėda ta, kad norimo dydžio ir formos krepšelio aš neradau arba man buvo per brangus, tad ėmiau paprasčiausią kartono dėžę, kurią apsukau aukso spalvos dovaniniu popieriumi ir į vidų viską dailiai sudėliojau. Beliko tik viską supakuoti į skaidrų dovanų popierių ir užrišti dailų kaspiną.


Tad jei nebesugalvojate, kuo apdovanoti vyriškos lyties gimines ar draugus, galima tokį rinkinį pasigaminti net ir paskutinę minutę. O svarbiausia, kad jos turinio vertę sudedate jūs pačios iš tiek, kiek produktams galite išleisti. Galiausiai tai gali būti vos keli dalykai arba visai kitokio tipo rinkinukas, čia jau atsižvelgiant į kiekvieno norus ir galimybes. Galima rinktis saldžios tematikos rinkinuką, arba prie kavos/ arbatos; pikantišką ar pasaulio skonių... neribotos galimybės!


Mano vyras savo dovaną jau gavo ir smagiai viską išpakavo. Liko patenkintas dovanos turiniu ir mano išrinktais priedais. Bei kai ką jau pabandė, padegustavo šiandien - sakė faina ir praktiška dovana!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. maistas gal ir nebloga idėja.. bet maisto ir pats gali nusipirkti, aš mėgstu dovanoti praktiškas dovanas, kurių patys neišsirinktų, pvz stilingą piniginę, kuprinę, kažkokius tokius aksesuarus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ar už reklamą davė piniginę? O gal kokį aksesuarą?
      Jei nuoširdžiai domitės mano nuomone (o ne kaip manau dabar, tik skelbiate reklamą) - kiekvienais metais piniginių ir aksesuarų nepridovanosi. Ne visi vyrai puošeivos, kokybiškos piniginės laiko ne vienerius metus, tad ir galvoji kuo pradžiuginti.
      Dažnai fiziniai daiktai nebeatneša tiek džiaugsmo, kaip naujas ar mėgiamas skonis bei atradimo įspūdis ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą