ESSENCE "Glow to Go" illuminating setting spray - švytėjimo suteikiantis makiažo fiksatorius

Yra ne vienas produktas, dėl kurio apžvalgos vis suabejoju ir galvoju, kad gal niekam neįdomu ir nėra taip jau aktualu, kad jis būtų vertas apžvalgos. Ar tikrai tas ar anas produktas vertas mano laiko ir apžvalgos? Dažniausiai taip nutinka su priemonėmis, kurios man visiškai nepatinka ir netinka. 

Essence makiažo fiksavimo purškiklis, kuris dar ir suteikia švytėjimo efekto atrodė kažkas wow, na jau čia galvoju, bus stebuklas ir visiškai neturėdama kantrybės pasipurškiau juo į kelionę... Spėkite, ar bandyti naujus produktus keliones metu yra gera mintis? Nė trupučio, nes galima taip negerai jaustis, tokiais momentais, kai apie makiažą galvoti visai nenori...

"Žvėrys, gyvendami su mumis, tampa naminiais, o žmonės, bendraudami tarpusavyje, tampa laukiniais."
Heraklitas



Produktas: ESSENCE "Glow to Go" illuminating setting spray - švytėjimo suteikiantis makiažo fiksatorius
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: tepant (ne purškiant) spindesys dailus ir natūralus
Labiausiai nepatiko: netolygiai, plėmais dengiasi ant veido
Tūris: 50 ml
Kaina*: 3,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: Makiažo priemonė – purškiklis, papildytas šviesą atspindinčiais pigmentais, fiksuoja makiažą ir leidžia jam ilgiau išlikti, suteikia odai gaivaus spindesio. Švelnus fokusavimo efektas padeda paslėpti odos netobulumus, užtikrina nepriekaištingos odos atspalvį. Kiekvienas purkštuko paspaudimas sustiprina poveikį, todėl lengva pasiekti norimą švytėjimo lygį.


Paprasta balta plastikinė pakuotė su purškikliu, nedidelė, patogi rankose. Jos dizainas visai fainas.. puoštas žvaigždėmis ir spindinčiais burbuliukais. Atrodo tik imk ir naudok. 

Kvapas. Priemonės sudėtyje yra kvapiųjų medžiagų, todėl tikriausiai nestebina, kad turi lengvą, malonų kosmetinį aromatą, kuris jaučiasi trumpai. Pasipurškus aromatas išgaruoja ir nebėra jaučiamas.

Konsistencija. Skystas produktas su spindinčiomis plaukiojančiomis dalelėmis. 


Sudėtis: AQUA (WATER), GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ISONONYL ISONONANOATE, MICA, ACRYLATES COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TIN OXIDE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Ieškodama įsigyti makiažo fiksatorių, visuomet labai džiaugiuosi, jei pavyksta rasti švytėjimo ar sveiko spindesio suteikiančią priemonę: mano oda sausa, tad toli gražu ne visos fiksuojamosios priemonės man yra tinkamos. Pirmą kart papurškiau veidą purškikiu ir išvažiavau į kelionę - tuo metu man nepatiko stambus priemonės purškimas beveik lašais, tačiau ne viskas pigiuose produktuose būna tobula, tad per daug nekreipiau dėmesio. Kelionės metu žvilgtelėjusi į veidrodį išsigandau savo atvaizdo jame: visas veidas buvo plėmuotas, tarsi nemokėčiau dažytis, tarsi kažkas neaiškaus man būtų nutikę... Priemonė ant veido nusėdo dideliais blizgančiais lašais ir vaizdelis - tiesiog tragiškas... Pasigailėjau, kad purškiklį nusprendžiau išbandyti kelionės metu ir sekančiam kartui pasirinkau ramesnę dieną namuose. Tačiau rezultatas vistiek buvo tas pats, kad ir kiek kartų bebandyčiau purškti ant odos.

Kažkurį kartą išbandžiau skystą priemonę patepti ant veido odos ir man patiko smulkūs blizgučiai ir natūraliai spindinti oda, tačiau šis spindesys tiesiog negali būti fiksatorius - juk nepapurkši tik ten, kur reikia to spindesio. Galiausiai ir teplioti skystą priemonę nei šis nei tas... Tad, man labai gaila bet net po pusės buteliukų bandymo man jis visiškai nepatiko... Nerandu jokių jo panaudojimo galimybių, ši priemonė purškia tragiškai, efektas baisus... Baisuma...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai