SKINLITE Ultra Moisturizing Hand Mask - stipraus drėkinamojo poveikio kaukė - pirštinės rankoms su avižomis

Sėdžiu prie stalo ir žiūriu į savo planą blogui ateinančioms penkioms dienoms: senai išbandytų produktų apžvalgos, dekoratyvinė kosmetika ir dovanų idėjos (bei žinoma advento kalendoriaus įrašas). It toks jausmas, kad labai norisi išbandyti kažką naujo ir tiesiog niekur neskubant pasilepinti. Su tokiomis mintimis šiandien bėgu gaminti vakarienės ir grįžusi į kambarį sėdu jau ne prie kompiuterio, o atsidarau vienkartinių kaukių dėžutę ir maloniai pasibaisėjusi nuo kaukių gausos imu jas dėlioti pagal pirkimo ir galiojimo datas - taip paprastai elgiuosi kai nenoriu imtis kažko, kas jau suplanuota... Pasižiūrėjusi į krūvelę, kurią reikia sunaudoti per ateinančius metus suvokiu, kad nu niekaip aš čia nesirinksiu pagal savo norus kažką išbandyti - reikia naudoti tai, ką jau senai turiu ir tai, kas senai laukia išbandymo. Tuomet į galvą topteli mintis, kad visuomet bandau tik veido kaukes, o kelios rankoms, pėdoms ir paakiams taip ir lieka vis pamirštos. Galiausiai susigalvojau, kad noriu šiandien išbandyti rankų kaukę, kažkurią rankų kaukę, pasilepinti ir pasižiūrėti, ką visgi tokios kaukės daro.

"Žodis, einantis iš širdies, pasiekia širdį."
G. Nizami 



Produktas: SKINLITE Ultra Moisturizing Hand Mask - stipraus drėkinamojo poveikio kaukė - pirštinės rankoms su avižomis
Gamintojas: "ADWIN" S.A. Pagaminta Pietų Korėjoje
Paskirtis: rankoms - maitinti, drėkinti, suteikti elastingumo, švelninti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: pirštinių anga gana siaura ir didesnėms rankoms gali būti sunku jas apsimauti, ypač antrąją
Tūris: 1 pora
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Medisana
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 
• Novatoriška kaukė-pirštinės.
• Salono parafino terapijos efektas neišeinant iš namų.
• Sudėtyje avižos ir taukmedžio sviestas.

Stipraus drėkinamojo poveikio kaukė-pirštinės rankoms „Avižų“ saugo nuo rankų odos išsausėjimo, grubios odos susidarymo, odos šerpetojimo.
Kaukė papildyta avižų, ramunėlių, medetkų natūralių ekstraktų kompleksu, taip pat taukmedžio sviesto, sezamo, alyvuogių, simondsijų aliejais ir medumi. Kaukė greitai prasiskverbia į rankų odą, maitina ir drėkina ją, o dėl novatoriško naudojimo būdo − pirštinių − procedūra tampa labiau veiksminga ir maloni. Naudojant kaukę-pirštines Jūs gaunate salono parafino terapijos efektą neišeinant iš namų. Po kaukės naudojimo, Jūsų rankų oda ilgam išlieka glotni, elastinga ir šilkinė!

Naudojimas
1. Nusiplaukite rankas.
2. Atidarykite pakuotę ir užsidėkite pirštines. Veiksmingesniam kaukės rezultatui pasiekti ant jų galima papildomai  uždėti šiltas, kumštines arba tamprias buitines pirštines.
3. Laikykite kaukę 20−30 minučių.
4. Nuimkite kaukę, o likusias kaukės daleles įmasažuokite į rankų odą.


Pradėkime nuo pakuotės - vienkartinė rankų kaukė supakuota vienkartines kaukes primenančioje  pakuotėje, plastikiniame rožiniame maišelyje, skirtame naudoti vieną kartą. Kaukės dizainas labai paprastas ir tiesą sakant vargu ar labai atkreiptų dėmesį fizinėje parduotuvėje.

Kvapas. Kosmetinis, bet man nelabai malonus, keistas ir išlieka palyginus ilgą laiką, net ir nusiėmus kaukę nuo rankų, o skysčiui senai susigėrus į odą.

Konsistencija. Viduje radau dvi skaidraus plastiko pirštines, kurių vidus išklotas labai panašia į vienkartines veido kaukes medžiaga, kuri prisotinta veikliuoju skysčiu.


Sudėtis: Aqua, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Sesamum Indicum Seed Oil, Propylene Glycol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hyaluronate, Urea, Caprylic Capric Truglyceride, Polysorbate 60, Cetyl Alcohol, Petrolatum, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii Butter, Betaine, Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Portulaca Oleracea Extract, Collagen, Carthamus Tinctorius Seed Extract, Chamonilla Recutita Flower/ Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Extract, Methylparaben, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Carbomer, Butylparaben, Centella Asiatica Extract, Salicylic Acid, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Parfum, Disodium EDTA, Panthenol, Dipotassium Glyzyrrhizate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Hydrolyzed Oat Protein, Honey Extract.


Poveikis. Pradėkime nuo to, kad rankų kaukes iš pakelio ištraukiame ne šlapias - jų anga būna užspausta, tad prieš dedant ant rankų reikia jas atsiplėšti. Pirštinės man buvo gerokai per didelės, tačiau nesistebiu - mano rankos S-XS dydžio, o kaukės gamintojai mieliau renkasi gaminti jas vieno standartinio, visiems tinkamo dydžio.

Užsimovusi pirštines jaučiu drėgmę, o kadangi vistiek per tas 20-30 minučių nieko doro nepadarysiu, nusprendžiu suaktyvinti jų veiklą ir užsidėti medvilnės pirštines, įsijungiau TV ir smagiai prasėdėjau žiūrėdama Simpsonus. Jaučiau drėgnas rankas, nuo medvilnės plastikas įšilo, ir noriu tikėti, kad poveikis tikrai tapo stipresnis. Kaukė ant mano rankų išbuvo 35 minutes ir viduje vis dar buvo stipriai drėgna! Kol kas esu pasidėjusi pirštines ant stalo ir planuoju nakčiai dar kartą užsidėti, kol skystis neišdžiuvo - kam mesti gerą daiktą lauk?


Tik nusiėmus kaukę mano rankos dar kelias minutes buvo drėgnos, kol rankos sugėrė priemonės likučius. Ir... o stebukle - kaip gerai jos atrodo! Oda pasisotinusi drėgme, oda šviesesnė, skaistesnė ir lygesnė, o jau švelnumo... kaip naujagimio užpakaliukas! Chi-hi! Labai graži, tobula, nuostabi, lyg po parafino vonelių terapijos grožio salone! Aišku, man nelabai patinka, kad kvapas išlieka palyginus ilgai, tačiau su tokiu efektu pamiršau ir nelabai mano uoslei malonų aromatą.

Kur aš buvau visą šį laiką, kai rinkoje atsirado tokio tipo rankų kaukės? Stebuklas rankų odai ne kitaip - ir nors efektas prilygsta parafino terapijai grožio salone, bet kaina tai ženkliai mažesnė. Taip, šiek tiek nepatogu, kad tą pusvalanduką negali naudotis telefonu ir kai kuriais daiktais, tačiau ei, negi mes tiek prilipę prie telefono, kad net pusvalandis be jo sunkiai ištveriamas? Patiko, žiauriai patiko - ir atradau priemonę, kuri pakeis ženkliai brangesnes parafino vonelės terapijas! Kokias rankų kaukes reiktų bandyti toliau?!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai