REVOLUTION 144 Ultimate Matte Eyeshadow Collection 2018 - akių šešėlių paletė

Tikriausiai visos merginos, tik pradėjus dažytis, svajoja apie didelę, spalvotą akių šešėlių paletę? Aš svajojau, ir įsigijau vieną tų populiariųjų iš ebay. Džiaugiuosi tos didelės paletės pigmentacija ir vis dar kartas nuo karto paimu į rankas, kai pritrūksta vienos ar kitos spalvos mano turimose paletėse. Lygiai taip pat mano namuose atsirado ir Revolution paletė iš didžiulio 144 spalvų asortimento. Geri atsiliepimai apie milžinę paskatino nebedvejoti ir užsisakyti. O kaip ten iš tikrųjų?

"Neužtenka būti užsiėmusiam - taip daro ir skruzdės. Klausimas yra - kuo jūs užsiimate?"
Thoreau



Produktas: REVOLUTION 144 Ultimate Matte Eyeshadow Collection 2018 - akių šešėlių paletė
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: didelis spalvų pasirinkimas
Labiausiai nepatiko: prasta pigmentacija
Tūris: 116 g
Kaina*: £25,00 (27,76 EUR), tačiau dažnai taikomos nuolaidos
Kur galima įsigyti: Revolution Beauty
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: 144 matiniai akių šešėliai vienoje paletėje. Visi atspalviai, kurių gali prireikti tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui. Su 144 spalvomis galima sukurti bet kokį makiažo įvaizdį, eksperimentuoti. Nuo nudes, iki dūminių, iki ryškių - viskas vienoje paletėje. Privaloma paletė visiems makiažo mylėtojams.


Didžiulė plastikinė paletės pakuotė atkeliavo rusvos spalvos kartoninėje dėžutėje. Tiesą sakant jau ne pirmą kartą stebiuosi, kaip netvarkingai surašyta informacija kitoje pusėje, raštas primena tuos kiniškus palečių padirbinius ir pasitikėjimo visai nekelia. Labai tikiuosi, kad surašyti ingredientai teisingi, o ne taip, kaip mėgsta daryti kiniečiai... Visai kitas vaizdas išmetus dėžutę. Skaidrus plastikinis dangtelis sužymėtas langeliais, o aukštesnis nei būtina dangtelis sukuria gan gražią paletės išvaizdą. Skoningai įkomponuotas ir "etiketės" tipo juodas langelis su paletės pavadinimu.

Atidarius paletę, dangtelio viduje, po ta pačia juoda "etikete" randame ir nedidelį veidrodėlį bei du kempinėlės tipo dvipusius aplikatorius. Čia pradėsiu nuo pirmųjų priekaištų - veidrodėlio tikrai reikia didesnio, jis nepatogus naudoti, kai pati paletė tokia didelė. Tad dažniausiai imu kitą veidrodį ir šiuo esančiu paletėje niekad nesinaudoju. Apie dvipusius kempininius aplikatorius norisi patylėti. Kas tokius naudoja makiaže? Taip, su tokiais aplikatoriais pavyksta išgauti intensyvesnę pigmentaciją. Tačiau padengti ir išsklaidyti atspalvius su jais labai sunku, sakyčiau net neįmanoma. Kartais tokius panaudoju kai dažausi viena spalva arba nagų dailėje, bet šiaip tokie aplikatoriai nereikalingi.

Kvapas. Jei kada turėjote Revolution paletę, tikriausiai pastebėjote tokį keistą, lyg chemijos, lyg plastilino kvapą. Ne pats maloniausias, bet šiuo atveju silpnas ir neerzinantis, jaučiasi tik uostant iš paletės.

Konsistencija. Vidutinė - nei minkšta, nei kieta; vidutinis ir šešėlių drėgnumas. Kai kurios spalvos man labai sunkiai pasidavė naudojimui, turėjo ant paviršiaus lyg ir plėvelę, kurią reikėjo dar ir nugramdyti.


Sudėtis: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Synthetic Wax, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Titanium Dioxide, Carbon Black.
May contain: CI 77510, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 16035, CI 75470, CI 42090, CI 19140, CI 45410, CI 77007, CI 77742, CI 15850.


Poveikis. Iš krūvos nuotraukų su pabandymais ant rankų jau aiškiai matosi, kad pigmentacijos girti tikrai negalima. Deja, bet su apmaudu reikia pastebėti, kad didžioji dalis šviesių atspalvių yra prastai pigmentuoti. Yra paletėje ir labai geros pigmentacijos šešėlių, tačiau vienetai. Deja deja, bet perkant tokią paletę tikėjausi didžiosios daugumos gerai pigmentuotų, o ne atvirkščiai.

Palete dažiausi ne kartą, bet šiuo atveju, tikriausiai pirmą kart per ilgą laiką neturiu jums nuotraukų su efektu. Nesu aš labai laiminga šia palete... Kažkaip gaila ir dėl pigmentacijos, ir dengimas nėra labai patogus, ir konsistencija man kietoka... Tikėjausi daugiau. Nesakau, kad nenaudosiu, bet būčiau žinojusi kokia ši paletė iš tiesų, būčiau nepirkusi. Man regis mažesnes paletes iš tos pačios Revolution labiau apsimoka pirkti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Ojei kiek swatch'ų 😁 net baisu pagalvot apie jų darymą. Bet labai naudingas įrašas, ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jo... ilgai kol visas papaišiau ant rankų :D :D
      Smagu kad naudinga :) Ačiū, kad pakomentavai ;)

      Panaikinti
    2. Aš vien dėl to siaubingai nukelinėju palečių apžvalgas (per daugiau nei tris metus aprašytos tik keturios paletės, bet jau tvarkausi su tuo ir ruošiu dar trijų įrašus :D)

      Nėra už ką! 😍

      Panaikinti
  2. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juste, pakartokite savo komentarą prašau. Šį jūsų klausimą, kodėl trinami komentarai netyčia pašalinau, priegu tekstą apačioje.
      "Hm..tai kodėl gi trinami mano komentarai? Mmm?"
      Kartais, kaip kad šį, pasitaiko netyčia ištrinti (pašalinti ir atsakyti mygtukai vienas šalia kito), bet prieš tai jokio jūsų komentaro nemačiau. Pabandykite dar kartą pakomentuoti, mielai atsakysiu į visus klausimus.

      P.S. trinami tik akivaizdžios ir nepageidaujamos reklamos komentarai, komentarai su keiksmažodžiais ir įžeidžiamo turinio komentarai.

      Panaikinti

Rašyti komentarą